De wekelijkse avonturen van een Fanboy #299

Alweer een nieuwe week die voorbij is gegaan, wat gaat de tijd snel! De afgelopen week heb ik weer veel fandoms kunnen verkennen, dus het was een week waar genoeg over te vertellen valt. Nu is ook de foto challenge van The Queen of Geek aan de slag op instagram (#GeekyFebruary22), dus op social media ben ik erg actief bezig!

Leesavonturen

Deze week las ik verschillende boeken. Zo ging ik verder met De Bronzen Stad, de readalong van @bibiboekt is nu begonnen! Ik vind het verhaal tot nu toe zo magisch, en ben heel benieuwd naar de rest. Al snel las ik Heb je nou al een vriend?, een mooi boek over het feminisme (hoewel de schrijfstijl soms iets te veel bedoeld is voor jongeren, en minder voor volwassenen). Doordeweeks begon ik aan How to love van Katie Cotugno, een boek dat al een tijd ongelezen in mijn boekenkast stond. Ik las daarnaast ook deel 25 van My Hero Academia (ik ben nu ongeveer even ver als de anime!) en ik begon aan King en de drakenvlinders, tot nu toe een prachtig en emotioneel verhaal.

Bingewatchavonturen

Deze week keek ik naar de volgende series:

  • Once upon a time seizoen 3 episode 17-20.
  • Komi Can’t Communicate seizoen 1 episode 4-6. Zo aandoenlijke serie!
  • Wie is de mol seizoen 24 aflevering 5. Ik denk nu dat het Laetitia is, in de hoop dat Kim-Lian het niet is…
  • Demon Slayer seizoen 3 episode 9.
  • Attack on Titan seizoen 4 Part 2 Episode 4. Wat een aflevering, de anime is nog intenser dan verwacht!
  • Vikings seizoen 6 episode 5-7.
  • After Life seizoen 3. Erg mooie afsluiter!

Op de vrijdagavond keek ik naar The Tinder Swindler, een bizarre documentaire over een man die op Tinder zich voordoet als biljonair, terwijl hij eigenlijk geld aftroggelt van al zijn dates. Een aanrader, helemaal als je nietsvermoedend op Tinder zit en een hele rijke man tegenkomt…

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik verder in Pokémon Arceus Legends, een heerlijke game om te spelen! Ook ging ik verder met Genshin Impact. Naast Zhongli (het huidige personage die je kan krijgen bij de banners) kreeg ik ook Ganyu, ontzettend blij mee! Mijn team is erg aangesterkt, dus ik kom erg vooruit in de game.

Persoonlijke avonturen

In het weekend hadden we weer een uitje. Na een kappersbeurt (het was hoog nodig…) ging ik met vrienden naar de nieuwe Spider-Man, en achteraf hebben we gezellig gegeten bij ons thuis. Doordeweeks ging ik een dag naar kantoor, had ik een online training in lean management en speelde ik een avondje Dungeons and Dragons met vrienden.

Het was weer een lekker afwisselende week, en volgende week staat er weer genoeg leuks op de planning! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.