De wekelijkse avonturen van een Fanboy #30

De week is weer snel voorbij gegaan. Ik heb weer veel aan mijn studie gedaan, spellen gespeeld, series gezien en ik ben weer wat aan het lezen geslagen. Een lekkere drukke week waarin ik zeker niet stilzat! Zie hier wat ik allemaal deed.

 

Zaterdag 26 november

Op de zaterdag had ik voor mijn doen een rustige dag. Ik had veel gestudeerd, om vervolgens Pokémon Sun te gaan spelen. Naast het studeren en het gamen ben ik ook begonnen aan De Koperen Vuist (het tweede deel van de Magisterium-serie) en blogde ik ook een hoop. In de avond keek ik nog met mijn familie naar De Kwis en Foute Vrienden (die echt allebei hilarisch waren).

Zondag 27 november

Zondag ging ik vroeg mijn bed uit. Ik ging namelijk naar Zandvoort om bij de sleepover van Best of YA aanwezig te zijn! In de ochtend stond er namelijk ”kaarten met het Best of YA-Promoteam” op de agenda, waarin de sleepovermensen met ons konden kaarten en vragen konden stellen over onze taak als promoteam. Het was nogal druk, dus we zijn zelfs in groepjes gesplitst zodat iedereen mee kon spelen. Achteraf ben ik naar het zwembad geweest en deed ik mee aan de boekenbingo, waarin ik drie keer achter elkaar bingo had… Iedereen haatte me tijdens de bingo doordat ik zo veel geluk had, maar de prijzen die ik kreeg heb ik die avond meteen aan een jarige gegeven toen ik terug naar huis ging. Snel nog even mijn tas inpakken en richting bed, want een nieuwe studieweek kwam eraan!

Maandag 28 november

Zoals elke maandag ging ik weer naar Rotterdam, waar ik flink heb lopen studeren voor mijn toets in de avond. Deze was wat moeilijk dan verwacht, maar ik heb mijn best gedaan en heb ik in ieder geval een voldoende. Daarna ging ik door naar mijn vereniging voor een korte vergadering, om vervolgens snel mijn kamer weer in te duiken waar het ten minste wel warm was… Ik heb nog Sherlock gekeken en afleveringen van How I Met Your Mother voordat ik ging slapen.

Dinsdag 29 november

Om 9 uur zat ik al in de collegeblokken, ik had namelijk een practica in statistiek, om vervolgens een hoorcollege bij te wonen van finance. In de pauzes heb ik Pokémon Yellow gespeeld op mijn Nintendo DS, echt heerlijk om dit nostalgische spel te spelen! Na mijn colleges ging ik verder studeren op mijn kamer. Ook heb ik daarna een hoop lopen bloggen, om vervolgens met een huisgenootje de laatste afleveringen van Outcast te kijken, wat een gruwelijke serie zeg! Na dat einde moest ik echt even bijkomen… Voordat ik ging slapen, las ik nog een stuk uit De Koperen Vuist.

Woensdag 30 november

Ik werd wakker met een gigantische koppijn, oei! Hoewel ik mij totaal niet lekker voelde, ging ik wel naar college toe. Deze was iets minder zinvol dan verwacht, hoewel ik wel in de pauze Pokémon Yellow speelde en iets verder kwam in de game. Na mijn college ging ik meteen naar huis, studeerde ik weer een tijdje, zette ik wat podcasts online van NerdyFeelsy Chipsgesprekken en Fandomgebrabbel en boekte ik een dagreis naar Londen met de bus! De rest van de dag heb ik veel blogjes gemaakt, keek ik How I Met Your Mother en speelde ik Pokémon Sun. Wel vroeg slapen, want ik moet toch wat opknappen… Voordat ik sliep, las ik nog De Koperen Vuist uit en begon ik aan Christopher Plum: Het verdoemde zwaard.

Donderdag 1 december

Donderdag werd ik vroeg wakker en was ik wel redelijk uitgerust. Ik schreef een recensie voor Fantasywereld, keek mijn college van statistiek door en leerde nog voor het vak finance. Daarnaast blogde ik wat, speelde ik een potje Pokémon Trading Card Game ter ontspanning en keek ik How I Met Your Mother. Aan het einde van de middag ging ik naar de universiteit om met Ellis (Cinderellis) af te spreken, die nog een cadeautje voor mijn verjaardag had). We hadden nog even gekletst bij de Starbucks op de campus en daarna kookte en at ik samen met een huisgenootje. In de avond ging ik door naar mijn vereniging voor een vergadering waarbij ik de notulen moest maken. Ik wilde achteraf meteen naar huis, maar het was zo gezellig dat ik toch wat langer bleef. Thuis aangekomen ging ik snel naar bed, want de dagen erna zouden met weinig slaap zijn!

Vrijdag 2 december

Dit blogje schrijf ik nu op de vrijdagochtend, aangezien ik niet voor zondag op mijn laptop kan vanwege mijn dagje Londen. In de ochtend pakte ik mijn spullen in en ging ik richting mijn ouders. Thuis aangekomen leerde ik nog wat en speelde ik zwarte piet bij een turnvereniging voor meisjes van 4-7 jaar. Weer thuis aangekomen ging ik uit eten met mijn ouders en zusje, om vervolgens in de avond in de bus te stappen richting Londen! Als je dit blogje leest op de zondag, ben ik waarschijnlijk net thuis gekomen van een lange dag in Londen. Daar komt uiteraard binnenkort een blogje van online!

 

En hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.