De wekelijkse avonturen van een Fanboy #300

De afgelopen week had ik een dagje extra fijn, dus ik kon genieten van een iets langer weekend! Heerlijk om er even iets langer uit te zijn, en ik heb mijn dagen dan ook goed besteed. Zie hier de avonturen van de afgelopen week!

Leesavonturen

Deze week las ik King en de drakenvlinders uit, een bloedmooi verhaal dat inspiratie kan zijn voor veel kinderen. Ook las ik verder in De Bronzen Stad, aangezien ik meedoe aan een readalong van dit boek. Tot nu toe vind ik het een heerlijk verhaal! Tot slot las ik verder in How to love, die mij tot nu toe nog niet enorm aanspreekt.

Bingewatchavonturen

Deze week keek ik naar de volgende series:

  • Once upon a Time seizoen 3 episode 21+22 & seizoen 3 episode 1+2. Leuk dat Else en Anna er nu in voorkomen, maar het verhaal begint iets chaotischer te worden.
  • Komi Can’t Communicate seizoen 1 episode 7-10.
  • Wie is de mol seizoen 24 aflevering 6. Ik denk nu nog steeds dat het Laetitia is, in de hoop dat Kim-Lian het niet is…
  • Demon Slayer seizoen 3 episode 10. Erg toffe aflevering!
  • Attack on Titan seizoen 4 Part 2 Episode 5. Het wordt alleen maar heftiger en heftiger! Ik kan niet wachten op meer.

Gameavonturen

Deze week speelde ik weer Genshin Impact, ik ben nu steeds meer Inazuma aan het verkennen. Daarnaast speelde ik Pokémon Arceus Legends, ik heb bijna het derde gebied gehaald!

Persoonlijke avonturen

Op de zaterdag deed ik lekker rustig aan, maar maakte ik wel heel veel foto’s voor de fotochallenge van mijn vriendin en ik, namelijk de #GeekyFebruary22! Op de zondag spraken we af met mijn neefje en nichtje in Den Haag, we gingen naar de bioscoop voor My Hero Academia World Heroes Mission, en achteraf gingen we lekker de stad in! Op de maandag ging ik weer de andere kant op, mijn vriendin en ik gingen een dagje naar Breda. Ook heel leuk om daar weer rond te wandelen! Tijdens mijn werkweek had ik nog een online training en ging ik weer langs de fysiotherapeut. De week ging hierdoor snel voorbij, want ik hoefde maar vier dagen te werken!

Dit was mijn afgelopen week. Heb jij nog wat leuks gedaan? Laat het weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.