De wekelijkse avonturen van een Fanboy #301

We zijn weer een week verder, een fijne week! Er zijn weer versoepelingen aangekondigd, en we kunnen nu steeds meer genieten van leuke uitjes. De afgelopen week heb ik mij weer goed vermaakt, dus hierbij mijn volle weekoverzicht!

Leesavonturen

Deze week las ik How to love uit, een boek die steeds beter en beter werd. Een oud boek, maar wel ontzettend goed! Daarbij las ik het twaalfde deel van Demon Slayer, ik ga nu verder dan de anime. Heel leuk om de rest nu te gaan ontdekken! Tot slot ging ik verder lezen in De Bronzen Stad, ik ben nu halverwege. Een erg mooi boek, maar het is af en toe een tikkeltje ingewikkeld.

Bingewatchavonturen

Deze week keek ik naar de volgende series:

  • Once upon a time seizoen 4 episode 3-6. Leuk dat Else en Anna nu onderdeel zijn van de serie, maar de verhaallijn vind ik een tikkeltje warrig worden.
  • Komi Can’t Communicate seizoen 1 episode 11+12. Hele leuke afsluiter van de serie, en seizoen 2 komt er in april al aan! Mijn recensie kan je deze week nog verwachten.
  • Wie is de mol seizoen 24 aflevering 7. Ik denk nu dat Fresia de mol is!
  • Demon Slayer seizoen 3 episode 11. Mooie afsluiter van het seizoen, ik kan niet wachten op de volgende! Tot die tijd lees ik vooruit met de manga.
  • Attack on Titan seizoen 4 Part 2 Episode 6. Weer een fantastische aflevering, wat een cliffhanger zeg!
  • Love is blind Japan seizoen 1 episode 1+2. Heel interessant om te zien dat deze serie in Japan zo anders is door de cultuur. Ik vind de serie wel een stuk liever, en ik gun alle koppels het van harte! Ik ga snel verder kijken.
  • Love is blind seizoen 2 episode 1-8. Wat een drama zeg, ik heb het idee dat elk stel uit elkaar gaat voor de bruiloft…
  • The Office seizoen 3 episode 12-15

Tijdens valentijnsdag keek ik naar Love and Leashes, een Koreaanse film gebaseerd op een webcomic over een man die onderdanig wil zijn aan een vrouw, en op werk een vrouw ontmoet die de baas over hem wil spelen. Er wordt totaal niet lacherig gedaan over BDSM, wat erg verfrissend is.

Gameavonturen

Deze week speelde ik weer Genshin Impact, alleen iets minder vaak dan verwacht. Ik ga nu mijn wishes opsparen voor nieuwe personages, en in de tussentijd probeer ik vooruit te komen met het verhaal. Daarbij speelde ik Pokémon Arceus Legends, ik heb nu het vierde gebied vrijgespeeld! Het speelt heel fijn, alleen kan ik mij wel soms ergeren aan bepaalde aspecten van de game.

Persoonlijke avonturen

In het weekend was ik bij mijn ouders, en brachten mijn fangirl en ik nog een bezoekje aan een goede vriendin. Op de zondag gingen we naar Amsterdam, we gingen namelijk naar Snowponies in het theater, en vervolgens sushi eten! Een erg gezellige dag met de familie, en op de maandag kon ik meteen weer aan de slag op kantoor. Verder had ik twee trainingen van mijn werk, ik heb nu een training in lean management afgerond. Een erg interessante training, en hopelijk ga ik het nog toepassen in de toekomst.

Dit was mijn afgelopen week. Ik kon mij weer lekker uitleven in mijn fandoms, en heb weer veel inspiratie om verschillende blogs te schrijven. Op naar de volgende week! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.