De wekelijkse avonturen van een Fanboy #302

Het was een erg bevlogen week, net op het moment van versoepelingen wordt de wereld weer geteisterd door een nieuwe ramp. Het is een heftige week voor velen, terwijl we er in Nederland nog niet veel van merken. Deze week heb ik het nieuws veel in de gaten gehouden, maar daarnaast heb ik nog veel kunnen lezen en kijken.

Leesavonturen

De afgelopen week las ik verder in De Bronzen Stad, maar daar ben ik niet heel veel verder in gekomen. Verder las ik Zo doe je dat – koken, een grappig boek vol recepten, en daarnaast begon ik aan Vliegen. Tot nu toe best mooi!

Bingewatchavonturen

Deze week keek ik naar de volgende series:

  • Love is blind seizoen 2 episode 9+10.
  • One of us is lying seizoen 1. Spannend eerste seizoen, en wat anders dan het boek.
  • Wie is de mol seizoen 23 aflevering 8. Fresia is mijn mol!
  • Space Force seizoen 2. Veel beter dan het eerste seizoen, erg van genoten!
  • Attack on Titan seizoen 4 Part 2 Episode 7.
  • The Office seizoen 3 episode 16-21.

Verder keek ik naar Truth or Dare, waarin een groep pubers te maken krijgt met een levensgevaarlijk spel dat hen achtervolgt. Wel spannend om te zien, en een verrassend einde.

Gameavonturen

Ik speelde afgelopen week weer Genshin Impact, waarin ik vooral het huidige event aan het ontdekken was. Verder speelde ik Pokémon Brilliant Diamond, ik heb nu de achtste gym verslagen en ben druk bezig om alle exclusives uit de game te vangen (aangezien ik binnenkort met iemand ga ruilen). Tot slot speelde ik weer Dungeons and Dragons met vrienden, waar we flink hebben gelachen.

Persoonlijke avonturen

In het weekend deden we rustig aan, en had ik nog een bezoek gebracht aan de stad. Doordeweeks ging ik nog naar kantoor en had ik een tussentijdse beoordeling bij mijn opdracht. Ik heb een hele positieve beoordeling gehad, dus dat is fijn om te horen!

Volgende week is het op mijn werk voorjaarsvakantie, maar ik werk gewoon door. Waarschijnlijk wordt het dan iets rustiger, maar ik vermoed dat het wereldnieuws de week een stuk voller gaat maken.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.