De wekelijkse avonturen van een Fanboy #303

Er is weer een bijzondere week voorbij gegaan, de situatie in Oekraïne houdt mij in ieder geval wel bezig. Ik heb gedoneerd aan het Rode Kruis en houd het nieuws in de gaten, en ik hoop dat er een goede uitkomst gaat zijn. Daarnaast probeer ik mijzelf wat af te leiden door mijn fandoms, want ik heb genoeg gezien, gespeeld en gelezen.

Leesavonturen

Deze week las ik verder in De Bronzen Stad, ik kom nu flink vooruit! Het leest steeds fijner, en daarnaast las ik Vliegen uit, waar ik ook steeds positiever over ben. Daarna had ik al snel De rest van ons leven gelezen, een historisch jeugdboek over een Italiaanse jonge man die in Engeland woont wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Verder las ik Tokyo Love Story, een aandoenlijk autobiografisch verhaal met illustraties over een Franse vrouw die naar Tokyo verhuist. Tot slot begon ik aan Fallen, als voorbereiding op de aankomende podcast van Hold My Book!

Bingewatchavonturen

Deze week keek ik naar de volgende series:

  • Love is Blind seizoen 2 episode 11. De reünie, wat was er toch lekker veel drama!
  • Wie is de mol seizoen 23 aflevering 9. Ik vermoed nog steeds dat het Fresia is, en als dat zo is wordt het de eerste keer dat de mol niet wordt verdacht. Bij de tijd dat deze blog online komt is de ontknoping al geweest, dus jij weet of ik het goed heb!
  • Attack on Titan seizoen 4 Part 2 Episode 8.
  • The Office seizoen 3 episode 22 + seizoen 4. Ik was flink aan het bingewatchen deze week!

Deze week keek ik nog naar Fallen, ook weer ter voorbereiding op de podcast. Verder keek ik naar Tall Girl 2, welke erg vermakelijk was, maar ook weer vol clichés.

Gameavonturen

Deze week speelde ik weer Genshin Impact, en ik moet hier nog steeds een blog over schrijven. Deze game is namelijk zo leuk! Verder speelde ik Pokémon Brilliant Diamond (ik ben op weg naar de League) en heb ik een potje Disney Villainous gespeeld, ik heb als Red Queen verloren, en dat terwijl ik dacht dat de Red Queen makkelijk te spelen was.

Persoonlijke avonturen

In het weekend hadden we elke dag bezoek, dus we zijn twee keer de stad in geweest! Erg gezellig, en op de maandag kon ik weer naar kantoor. Mijn opdrachtgever wil mij langer houden, maar we zijn nog aan het uitvogelen of ik dan ook andere taken op kan pakken. Nog even duimen, want als het lukt ga ik een hele leuke functie invullen voor de komende maanden! Ik had ook nog een avondje Dungeons and Dragons met vrienden, en mijn laatste bezoek aan de fysiotherapeut. Mijn knieën doen bijna geen pijn meer, dus voorlopig hoef ik niet meer te komen!

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week heb ik weer een goed gevuld weekend, en hoop ik meer te weten over mijn opdracht! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.