De wekelijkse avonturen van een Fanboy #304

De afgelopen week ging snel voorbij. Uitjes buiten huis, weer op kantoor werken, en daarnaast nog lekker veel lezen en bingewatchen! Er was genoeg te doen, hierbij mijn weekoverzicht.

Leesavonturen

Deze week las ik De Bronzen Stad uit. Het heeft even geduurd, maar het boek was het lezen meer dan waard! Ook las ik Fallen uit, leuk om dit weer te lezen na vele jaren. In de podcast Hold My Book zullen we het uitvoerig hebben over het boek en de boekverfilming! Ook las ik Boy meets boy van David Levithan, waarin hij een ideale wereld schept waarin queer jongeren geaccepteerd zijn. Aan het einde van de week begon ik aan Gallant van V.E. Schwab, wat een prachtig boek is dit zeg! Op de vrijdagavond las ik heel snel Heartstopper 4 uit, wat een emotioneel en sterk verhaal is het toch! Tot slot las ik ter voorbereiding op een bioscoopbezoek de eerste drie manga delen van Sword Art Online Progressive, even mijn geheugen opfrissen voor de film!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • Wie is de mol seizoen 23 aflevering 10. Wat een goede mol dit jaar, ik had het pas aan het einde een beetje verwacht dat Everon het was, maar ik bleef hopen op Fresia.
  • Attack on Titan Seizoen 4 Part 2 Episode 9. Zo cool dat de groep a la Avengers bij elkaar komt!
  • The Office seizoen 5 episode 1-7.
  • Love is Blind Japan seizoen 1 episode 3-9. De stellen zijn heel aandoenlijk, maar de communicatie is zo indirect waardoor ik weinig hoop heb op daadwerkelijk positieve bruiloften…
  • Pokémon Journeys episode 62-68. Zo leuk dat oude personages weer terug komen!
  • Once upon a Time seizoen 4 episode 7.

Deze week keek ik in de bioscoop naar Sword Art Online Progressive – Aria of a Starless Night, een mooie film voor de beginnende SAO-fans, maar ook voor de fanatieke fans die het verhaal vanuit een ander perspectief aan het begin willen meemaken. Op de vrijdagavond keek ik naar The Adam Project met Ryan Reynolds op Netflix, erg leuke film!

Gameavonturen

Deze week speelde ik weer Genshin Impact, de events deze week zijn echt heel leuk! Het voelt net alsof ik een Starbucks barrista ben, haha! Ook speelde ik Pokémon Brilliant Diamond, ik heb de league helaas niet kunnen halen. Dan mijn team wat trainen en andere types Pokémon toevoegen! Dat gaat nog even duren, maar ik ben op de goede weg.

Persoonlijke avonturen

In het weekend had ik bezoek van mijn neefje en nichtje, ze waren een dag in Rotterdam om te shoppen! Deze week kon ik ook twee keer naar kantoor, wat erg gezellig was. Ik zou eigenlijk mijn opdracht tot 1 april hebben, maar het ziet er naar uit dat ik mag blijven en een uitdagendere functie ga vervullen. Heel leuk om te doen!

Dit was mijn afgelopen week. Hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.