De wekelijkse avonturen van een Fanboy #305

De afgelopen week had ik het lekker druk. We hadden de maandafsluiting op werk, maar daarnaast waren er ook andere fandomgerelateerde dingen die ik kon oppakken! Genoeg te bespreken in dit wekelijkse overzicht.

Leesavonturen

In het weekend las ik Gallant uit, een duister en mysterieus nieuw verhaal van V.E. Schwab. Daarna las ik De dagen van de bluegrassliefde van Edward van de Vendel, aangezien dit boek binnenkort is vertaald naar het Engels! Tot slot begon ik aan De gevangene van Vallenia, heel benieuwd hoe dit vervolg gaat!

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar deze series:

  • Attack on Titan seizoen 4 Part 2 Episode 10. Wat een intense aflevering, en de rest gaat ook erg heftig worden!
  • Love is Blind Japan seizoen 1 episode 10+11. Mijn favoriete stel is gelukkig getrouwd, heel bijzonder om deze serie te zien met een totaal andere cultuur!
  • Once upon a Time seizoen 4 episode 8+9.
  • We’re Here seizoen 1 episode 1.

Ik keek deze week naar 4 films. Ik keek naar The King’s Man, Turning Red (leuke film!), The Hitman’s Bodyguard en het vervolg The Hitman’s Wife Bodyguard. Erg van genoten!

Gameavonturen

Deze week speelde ik weer verder met Genshin Impact, ik heb nu de hoofd verhaallijn up to date. Verder speelde ik even Pokémon Arceus Legends en probeerde ik mijn Pokédex compleet te maken in Pokémon Brilliant Diamond. De league heb ik verslagen, nu nog verder en alle exclusives vangen!

Persoonlijke avonturen

Aangezien mijn vriendin contact had met een besmet persoon, hadden we een rustig weekend. Gelukkig bleven we allebei negatief, dat is fijn! Doordeweeks ging ik twee keer naar kantoor en kan ik niet wachten op Dutch Comic Con, het is bijna zo ver!

Dit was mijn afgelopen week. Erg genoten van alle fandoms, en volgende week ga ik de dagen aftellen voor Comic Con. Dat wordt echt weer als vanouds genieten! En, hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.