De wekelijkse avonturen van een Fanboy #306

De afgelopen week heb ik kunnen genieten van het warme weer, en heb ik vooral erg uitgekeken naar dit weekend. Dutch Comic Con is vandaag bezig, en wat heb ik daar toch lang op gewacht! Het was dus een prima week vol fandoms, dus ik geef je graag weer mijn overzicht van de afgelopen week.

Leesavonturen

Deze week las ik De gevangene van Vallenia uit, wat was dit toch een fantastisch boek! Stukke beter dan het eerste deel, en ik kan niet wachten op het vervolg.

Bingewatchavonturen

Deze week keek ik naar de volgende series:

  • Attack on Titan seizoen 4 Part 2 Episode 11. Wat wordt het toch intens!
  • We’re Here seizoen 1 episode 2. Heel mooi programma met geweldige drag queens die met locals optreden in kleine dorpen!
  • De Mol seizoen 10 aflevering 1. Weer een legendarische eerste aflevering van de Vlaamse serie, tot nu toe verdenk ik Yens!

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik verschillende games. Ten eerste speelde ik weer Genshin Impact, en wil ik hier binnenkort nog een lovende recensie over schrijven. Wie weet dat ik nog een blog maak met tips voor deze game, maar alleen als daar veel belangstelling voor is. In het weekend speelde ik met vrienden het bordspel Wingspan, erg leuk om te doen! Doordeweeks speelde ik Pokémon Arceus Legends (ik ben nu bij het laatste gebied), Pokémon Brilliant Diamond (ik heb nu de national Pokédex en ga nu aan de slag om alle exclusives te vangen) en Kirby and the Forgotten Lands (hij is eindelijk uit, zo leuk!).

Persoonlijke avonturen

Dit weekend was de verjaardag van mijn tante, en konden we met de familie in het zonnetje zitten buiten! Op de zondag maakten we een lekkere wandeling en gingen we op bezoek bij een goede vriendin. Op de maandag ging ik naar kantoor en had ik weer Dungeons and Dragons met vrienden, maar erna bleef ik thuis zodat ik niet word aangestoken vlak voor Comic Con. Gelukkig kon ik wel vaak wandelen, want het was heerlijk buiten! Voor de rest heb ik erg uitgekeken naar Dutch Comic Con en had ik op de vrijdag nog een training van mijn werk.

Ik had een prima week, en dit weekend ben ik aan het genieten op Dutch Comic Con! Wie weet dat ik jou ook daar tegenkom, zo fijn dat het weer door kan gaan! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.