De wekelijkse avonturen van een Fanboy #307

De afgelopen week was het feest, want ik kon naar Dutch Comic Con! Erg genoten van deze tiende editie, maar daarnaast heb ik nog andere leuke nieuwtjes op het gebied van werk waar ik erg blij mee ben. Oftewel, deze week was echt top!

Leesavonturen

De afgelopen week was ik lekker druk aan het lezen. Zo las ik Het geheim van het kerkhof van Lisa Thompson, die weer erg mooi was! Daarna las ik het derde deel van De Eindeling, ik ben zelf ook erg tevreden over dit afsluitende deel van deze trilogie. Meteen erna begon ik aan Aristoteles & Dante duiken in de wateren van de wereld, een ontzettend mooi vervolg waar ik tot nu toe intens van geniet. Tot slot begon ik aan Koninkrijk van As, het laatste deel in De Glazen Troon-serie.

Bingewatchavonturen

De afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • We’re Here seizoen 1 episode 3-5. Zo’n geweldige queer serie met drie fantastische drag queens, ontroerend, glamoureus en hilarisch!
  • De Mol seizoen 10 aflevering 2. Wat was dit een spannende aflevering, en wat een leuke opdrachten! Yens is voor mij wat verdacht, maar je weet het maar nooit met dit programma.
  • Once upon a Time seizoen 4 episode 10.
  • Moonknight episode 1. Erg interessant en mysterieus begin, ik kijk uit naar de rest van deze nieuwe Marvel-serie!

Op de vrijdag keek ik naar Moonshot, een nieuwe film op HBO Max. Erg vermakelijk, en met nog een leuke twist richting het einde aan.

Gameavonturen

Deze week speelde ik Kirby and the Forgotten Lands, wat is dit toch leuk om te doen! Kleurrijke levels en puzzels, en met z’n tweeën speler maakt het spel alleen maar leuker. Ook speelde ik weer Genshin Impact, ik ben erg blij dat er weer nieuwe content is!

Persoonlijke avonturen

In het weekend ging ik beide dagen naar Dutch Comic Con, wat was het weer geweldig om naar een conventie te gaan! Veel mensen gezien, veel spullen gekocht en genoten van alle cosplayers. Doordeweeks kon ik mijn opvolger gaan inwerken, aangezien ik binnen de scholengemeenschap waar ik nu een opdracht heb voor werk een andere functie krijg. Eerst was ik een ondersteuner van de finance afdeling van de middelbare scholen, maar nu ga ik voor veertien basisscholen de begroting maken voor dit jaar. Ontzettend tof dat ik een stapje hoger kom, ik heb erg veel zin in de komende weken. Op de maandag speelde ik weer een heerlijk avondje Dungeons and Dragons en op de donderdagavond had ik een evenement van mijn detacheringsbureau, waar we jeu de boules speelden en achteraf gingen dineren, karaoke zingen en borrelen. Ontzettend gezellig!

Het was een feestelijke week, en ik ben erg benieuwd wat de komende weken gaat brengen voor mijn werk. Ook heb ik helemaal heimwee gekregen naar Comic Con, maar gelukkig is de volgende editie al bekend gemaakt! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.