De wekelijkse avonturen van een Fanboy #308

De afgelopen week had ik een heerlijke week, want qua werk gaat het nu heel goed! Ik heb een nieuwe functie binnen het bedrijf waar ik in opdracht zit, dus ik heb het enorm naar mijn zin. Daarnaast nog andere leuke dingen doen, dus ik hou mezelf goed bezig! Zie hier het overzicht van de afgelopen week.

Leesavonturen

Deze week las ik meerdere boeken. Zo las ik weer een stukje uit Koninkrijk van As en Japan Companion, om steeds meer uit te kijken naar een volgende Japanreis! Af en toe las ik een bladzijde uit Pokémon het mega super de luxe handboek, waar ik allemaal informatie lees over alle Pokémon! Verder las ik Aristoteles & Dante duiken in de wateren van de wereld uit, een prachtig vervolg waar ik intens van genoten heb. Tot slot begon ik aan De verdwenen steden van Shanon Messenger, tot nu toe erg goed!

Bingewatchavonturen

Afgelopen week keek ik naar de volgende series:

  • Attack on Titan Seizoen 4 Part 2 Episode 12. Nu een jaar lang wachten, wat een spanning!
  • De Mol seizoen 10 aflevering 3. Weer een hele coole aflevering, geen idee wie nu de mol is!
  • The Ultimatum seizoen 1 episode 1. Lekker veel drama in deze dating reality show op Netflix, nu al genieten!
  • Moon Knight episode 2. Tot nu toe is de serie erg mysterieus, maar wil ik iets meer duidelijkheid voordat ik er echt fan van ben.

Gameavonturen

De afgelopen week speelde ik weer Dungeons and Dragons met vrienden, en speelde ik een paar keer Genshin Impact. Ik focus mij nu op het huidige event, die ik tot nu toe heel leuk vind! Ook speelde ik weer een beetje Kirby and the Forgotten Lands, zo schattig!

Persoonlijke avonturen

In het weekend had ik een feestje, een goede vriendin was namelijk jarig! Met een groepje gingen we glowgolfen en uit eten, we hebben erg gelachen. Op de zondag ging ik langs mijn ouders en een goede vriendin om bij te kletsen, en op de maandag kon ik weer beginnen met een nieuwe werkweek. Ik zorg nu voor een groep basisscholen zodat zij hun begroting voor de aankomende jaren kunnen maken. Erg complex, en daarom juist heel leuk en uitdagend om te doen! Ik ben nu vooral aan het meekijken bij andere gesprekken, zodat ik het dan zelf kan doen. Verder had ik nog twee trainingen van mijn detacheringsbureau en nog een borrel van mijn oude dispuut, waarbij eerstejaars voor het eerst kwamen. Erg gezellig, en leuk om weer veel mensen te zien!

Dit was mijn afgelopen week, wat heb ik veel kunnen doen! De komende tijd ga ik met veel plezier naar mijn werk, en kan ik dagen op kantoor en thuis afwisselen met een dagje bij mijn detacheringsbureau, wat ook erg gezellig is. Op naar de volgende week! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.