De wekelijkse avonturen van een Fanboy #32

Daar zijn we weer hoor! Vorige week had ik tentamens, waardoor ik niet volledig al mijn bezigheden kon bijhouden in de week, maar deze week ben ik weer terug om je te vertellen over mijn vakantieweek. Eindelijk weer wat rust en tijd om leuke dingen te doen!

 

Zaterdag 17 december

Op de zaterdag stond ik vroeg op om mij voor te bereiden voor Dutch X-Mas Con. Ik kwam al vroeg aan in Utrecht, sprak af met mijn nerdmaatje die aan het cosplayen was als Harley Quinn (waarbij we ook even de Harry Potter winkel in gingen) en we hadden een geweldige dag op Dutch X-Mas Con. Mijn verslag over de conventie kan je al lezen. We gingen redelijk vroeg weg (na een tijdje hadden we alles wel gezien), dus thuis bij mijn ouders aangekomen kon ik rustig alles uitpakken. Ik keek nog de film Lemony Snicket A series of unfortunate events (aangezien de Netflix-serie er aan gaat komen en omdat ik de boeken graag wil lezen) en de Kwis met mijn ouders. Ik ging vroeg naar bed, want de volgende dag kon ik er weer vroeg uit!

Zondag 18 december

Ook op de zondag ging ik erg vroeg mijn bed uit. In Utrecht aangekomen sprak ik af met mijn andere conventiemaatje die ook als Harley Quinn ging. De zondag was iets rustiger op de conventie, maar alsnog heel gezellig! Ook kwamen we Katja tegen (die zichzelf totaal geen nerd vond toen ze zich vergeleek met alle andere conventiegangers) en leerde ik veel andere cosplayers kennen. Ook nu maakte ik het niet al te laat en vertrok ik naar mijn kamer in Rotterdam. Daar wist ik mijn huisgenootjes nog flink aan het schrikken te maken met mijn Joker-schmink. In de avond keek ik nog naar Jeuk met mijn huisgenootjes, speelde ik wat Pokémon Sun en keek ik wat afleveringen van How I Met Your Mother (ik ben eindelijk bij het laatste seizoen aangekomen!).

Maandag 19 december

Maandag was een schoonmaakdag voor mijn kamer. Ik had veel troep die ik de laatste weken niet kon opruimen (vanwege studiedrukte), dus in de ochtend maakte ik alles helemaal schoon en gooide ik een hoop weg. In de middag hield in een blogdagje en schreef ik wat blogjes. Ik at in de avond samen met mijn huisgenootjes en ik las de Pokémon Encyclopedia uit.

Dinsdag 20 december

Deadpool keek ik in de ochtend (conclusie: leuke film, lekker grof) en daarna ging ik de stad in (wellicht om een boek te kopen bij boekhandel Donner). Toen ik weer in mijn kamer was, pakte ik al mijn spullen in (waaronder een stuk of 20 boeken, oeps…) en at ik samen met mijn huisgenootjes (aangezien mijn huisgenootjes willen dat ik hierover blog: het was een twee gangenmenu van maissoep en hamburgers, met onze korte recensie: niet slecht, kan erger). Daarna ging ik terug naar mijn ouders (met een enorm zware tas) en las ik nog eens stuk uit Journal 3 van Gravity Falls voordat ik ging slapen.

Woensdag 21 december

De woensdag begon met een bezoekje aan de tandarts, supermarkt, bibliotheek, de huisarts en de apotheek, om vervolgens het boek Ik van Margaretha van Andel te lezen. Ik had het idee dat ik een lichte leesdip had, maar dit boek las ik in een keer uit, heerlijk! Daarna begon ik met bloggen, het kijken van wat YouTube-video’s en het spelen van Pokémon Sun. Ik kookte voor mijn vader en zusje en na het eten gingen mijn zusje en ik naar het dorp. We hoorden dat er koopavond was, maar eenmaal aangekomen waren er weinig winkels open… We waren dus snel weer thuis, om vervolgens nog wat Pokémon Sun te spelen en verder te lezen in Journal 3.

Donderdag 22 december

Ik werd wakker en begon meteen te lezen. Ik las Journal 3 uit en las de graphic novel Avatar The Last Airbender The Search, twee geweldige boeken! Daarna begon ik met bloggen en deed ik wat andere dingen op mijn to do-lijstje. Nadat mijn moeder uit haar werk kwam (ze werkt in de bibliotheek), nam ze nog wat boeken van Lemony Snicket voor mij. Ik begon in De verkeerde vragen en ik speelde weer Pokémon Sun. Tijdens de avond heb ik ook mijn tijd besteed aan het kijken van How I Met Your Mother en het herinrichten van mijn mappen met Pokémonkaarten.

Vrijdag 23 december

De vrijdag was lekker rustig. In de ochtend las ik De verkeerde vragen uit van Lemony Snicket en schreef ik wat blogjes. Ik was de hele middag flink bezig met mijn blog, om vervolgens in de avond Pokémon Sun te spelen en de laatste afleveringen van How I Met Your Mother te kijken. Een zeer emotioneel einde mag ik wel zeggen, maar ondanks alle fans die zeggen dat het einde slecht is, vond ik het juist heel mooi. Voordat ik ging slapen begon ik met The Making of Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Dit was mijn vakantieweekje! Even een moment van rust na tentamens en conventies. Heerlijk om even rustig aan te doen, series te kijken, boeken te lezen en meer dingen die ik de laatste paar weken niet kon doen. Nog een weekje vakantie en ik kan weer aan de slag! Fijne feestdagen iedereen!

Hoe is het bij jou?

3 reacties

  • Gaia op december 28, 2016 om 12:03 pm
  • Reageer

  Ik vind het altijd erg leuk om deze wekelijkse avonturen te lezen. Ik moest op woensdag 21 december ook naar de tandarts, toevallig! Ik hoop dat je fijne kerstdagen hebt gehad.

  1. Fijn om te horen 😀 Haha, toevallig! Hopelijk heb jij ook fijne kerstdagen gehad 🙂

    • Gaia op december 28, 2016 om 12:05 pm
    • Reageer

    Bedankt, die heb ik gehad :).

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.