De wekelijkse avonturen van een Fanboy #34

Na 2016 te hebben afgesloten is 2017 aan de gang en ik heb een lekker begin gehad van dit jaar! Weer aan de studie, feestjes en veel films en series kijken, ik ben helemaal tevreden.

 

Zaterdag 31 december

Oudjaar! Ik was vroeg wakker, dus ik las lekker veel blogjes die ik de afgelopen dagen niet had gelezen, om vervolgens een middagje Pokémon Sun te spelen na wat te hebben geblogd. Mijn huisgenootje en ik deden lekker rustig aan. In de avond ging werd het erg gezellig, want ik ging samen met vrienden van mijn vereniging oud&nieuw vieren. Dit resulteerde in champagne en mijn chipsliefde verspreiden onder mijn vrienden (waarvan eentje nu mijn geniale chipstechniek toepast). We gingen uiteindelijk door naar het feest op mijn vereniging, waar ik het best laat heb gemaakt (maar wel als een van de eersten wegging, sommige mensen kunnen echt heel lang doorfeesten…).

Begin 2016 vs. eind 2016

Zondag 1 januari

Ik werd rustig wakker aan het eind van de middag en speelde eindelijk Pokémon Sun uit, ik ben de pokemonmeester van Alola! Er komen dus deze maand nog genoeg blogjes over mijn avonturen in Pokémon Sun, want ik heb nu genoeg materiaal voor een paar blogjes. Ook keek ik nog het derde seizoen van Sherlock, keek ik Ant-Man en kwamen mijn ouders en zusje nog op bezoek om mij een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Maandag 2 januari

Om 9 uur (!!!) had ik al college op de universiteit. De collegezalen waren ook erg leeg en de campus leek haast uitgestorven… Toch ben ik naar twee colleges geweest en deed ik erna boodschappen, om vervolgens wat blogjes te schrijven. Na het eten keek ik nog twee afleveringen van Haters Back Off (van Miranda Sings), las ik het tweede deel van Christopher Plum uit, begon ik aan Seeker en het vierde deel van Sword Art Online. Ook las ik een stuk uit Nachtval van Bas Kock, een man die echt weet hoe je veldslagen moet beschrijven!

Dinsdag 3 januari

Ook op deze dag had ik vroeg twee colleges. Na mijn colleges heb ik thuis nog flink lopen studeren, om vervolgens te eten met twee huisgenootjes. In de avond keek ik nog wat afleveringen van The Seven Deadly Sins en las ik nog wat uit de drie boeken die ik aan het lezen ben.

Woensdag 4 januari

Op de woensdag had ik alweer college in de ochtend, maar gelukkig niet zo vroeg als de vorige dagen. Het college was niet heel interessant, dus binnen drie kwartier had ik zelf al het hele college doorgenomen met aantekeningen en maakte ik zelfs al wat sommen voor mijn practica. Ik ging daardoor in de pauze al weg, om door te gaan naar de supermarkt. Thuis aangekomen (met een overvolle tas) heb ik nog veel gestudeerd en kookte ik voor mijn huisgenootjes (kip siam wordt toch wel mijn specialiteit). Daarna ging ik door naar een borrel van vrienden van mijn vereniging. Het was best rustig, maar we hadden echt flink lopen kletsen over films zoals Fantastic Beasts and Where to Find Them, Assassins Creed en andere nerdfilms. Zoals je wel begrijpt ging ik flink los tijdens alle discussies. Daarna ging ik door naar een feestje van de vereniging waar ik het ook enorm naar mijn zin had.

Donderdag 5 januari

Met iets te weinig slaap werd ik redelijk vroeg wakker. Ik keek wat video’s op YouTube, keek de serie The Seven Deadly Sins af en studeerde nog wat. Ik had gelukkig al weekend, dus deed lekker rustig aan. Ik studeerde nog wel een hoop, maar aan het einde van de middag keek ik met mijn huisgenootje de film Diary of a Wimpy Kid. Na het avondeten met huisgenootjes kwamen wat vrienden van mijn vereniging voor een borrel. Ik woon vrij ver uit de binnenstad, dus ik vond het erg leuk dat ze bij mij op bezoek kwamen!

Vrijdag 6 januari

Op de vrijdag ging ik vroeg uit bed om naar Eindhoven te gaan. Daar ging ik naar de coole fandomwinkel Eppo, ging ik naar de film Star Wars Rogue One en zat ik lang in de boekhandel van Piere. In de avond had ik een kroegentocht met mijn vriendengroep in Rotterdam. Ik maakte het niet te laat doordat ik erg moe was, maar het was erg gezellig!

 

Dit was mijn weekje. Lekker druk, maar ook heel leuk! 2017 heeft een mooi begin gehad. Op naar nog een leuke week!

Hoe was jouw week?

3 reacties

  1. Haters Back Off is echt geniaal haha!

  2. Eppo is echt een leuke winkel. Wel jammer dat je niet op Ellis haar feestje kon zijn. Oh en Rogue One heb ik ook gezien … SPOILER-alert …. ik heb mijn echtgenoot zitten plagen door te zeggen dat ze precies de titels van films door elkaar hadden gehaald vermits deze even goed de titel Suicide Squad had kunnen krijgen.

    1. Hahaha wauw, die titel zou inderdaad ook erg toepasbaar kunnen zijn op Rogue One, haha! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.