De wekelijkse avonturen van een Fanboy #36

De week is alweer voorbij! Ik had het ontzettend druk deze week, dus ik stond zeker niet stil. Ik heb een klant voor mijn bijles gekregen, studeerde een hoop en organiseerde een feest! Het studentenleven is druk, maar wel ontzettend leuk.

 

Zaterdag 14 januari

Ik begon de dag met flink wat studiewerk. In de middag ging ik naar mijn vereniging om te helpen bij het opbouwen van een feest, waar ik een paar uurtjes mee bezig was. Achteraf deed ik boodschappen, keek ik nog wat afleveringen van A Series of Unfortunate Events en at ik samen met huisgenootjes. Ook keken we in de avond de tweede aflevering van Wie is de mol. Ik vond het een zeer leuke aflevering, maar wie de mol is? Ik gok maar gewoon op Sanne, want ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Voordat ik ging slapen las ik nog een stuk uit Seeker.

Zondag 15 januari

Zondag las ik eerst wat blogjes die ik de afgelopen dagen niet had kunnen lezen. Daarna begon ik druk te studeren, ik had veel te doen en heb weer veel van mijn takenlijstje af kunnen strepen! Vervolgens was het tijd om wat blogjes te maken. In de avond heb ik zelfs nog flink gestudeerd (na gekookt te hebben voor vijf man) en keek ik de laatste afleveringen van A Series of Unfortunate Events.

Maandag 16 januari

De maandag was een drukke dag. Ik begon de dag met een college, om daarna snel wat te studeren. In de middag was ik weer op mijn vereniging om dingen op te bouwen. Daarna deed ik boodschappen, studeerde ik een hoop en at ik met huisgenootjes. Voordat ik sliep, las ik nog een stuk uit Seeker, heerlijk om te lezen!

Dinsdag 17 januari

Dinsdag had ik meteen om half 10 een practica waarin een onderzoek werd besproken die ik maak met een andere student. Vervolgens had ik een hoorcollege, om erna thuis te leren voor een toets. Ik at heel vroeg, want aan het begin van de avond ging ik bijles geven! De reistijd is wel wat lang, maar mijn bijleskind is prima en ik was voor haar heel nuttig. We hadden veel gewerkt aan haar planning en haar wiskunde, dus haar ouders wilden mij vaker op bezoek hebben. Hoera, ik heb een klant! Ik kwam wat laat thuis, dus na even gelezen te hebben in Seeker ging ik snel slapen.

Woensdag 18 januari

Op de woensdag werd ik wakker met behoorlijke hoofdpijn, dus ik besloot rustig aan te doen. Ik deed snel even boodschappen en studeerde voor mijn tussentoets toegepaste micro-economie. Tijdens mijn studiepauze keek ik nog twee afleveringen van YoKai Watch. Daarna had ik in de avond mijn tussentoets, om vervolgens naar mijn vereniging te gaan waar ik het feest had waar ik aan mee had geholpen. Het was echt ontzettend gezellig en aangezien het thema 300 was, liep ik de hele avond als een Spartaan op het feest, compleet met (te lange) cape.

Donderdag 19 januari

Donderdag heb ik wat gestudeerd in de ochtend, om in de middag de vereniging wat schoon te maken na het feest. Ik was eerder klaar dan verwacht (schoonmaakskills to the max), dus ik ging nog even de stad in (oftewel: naar de comic bookshop Yendor en boekhandel Donner), om vervolgens thuis verder te studeren en wat te bloggen. Ik was in de avond behoorlijk moe, dus na het avondeten met huisgenootjes las ik nog Seeker uit en ging ik slapen. 

Vrijdag 20 januari

Vrijdag was een relaxdagje, waarin ik rustig heb gestudeerd. Halverwege de middag ging ik terug naar mijn ouders, om daar een stuk te lezen uit het vierde boek van Sword Art Online. Ook had ik een manga-app gedownload, dus las ik een stuk uit Real Account (tot nu toe een hele goede manga). In de avond ging ik naar Leiden aangezien een vriendin van mij een optreden had met haar band Roskop. De band heeft trouwens een coole clip van een van hun nummers. Ik had nog gezellig bijgekletst met vrienden van mijn theatersportvereniging, maar ging vrij vroeg weg om weer in de kou naar huis te fietsen.

 

Zo, op naar een nieuwe week! Er valt weer genoeg te doen voor mijn studie, maar heb ook tijd om andere leuke dingen te doen.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.