De wekelijkse avonturen van een Fanboy #37

Oh oh oh, het was mij het weekje weer wel. Studeren, boeken lezen, bijles geven en meer! Ik stond maar niet stil, dus ik heb weer genoeg gedaan deze week.

 

Zaterdag 21 januari

Zaterdag was een lekkere drukke dag waarin ik ook genoeg fandoms heb opgesnoven. Ik begon de dag met mijn studie. Ik moest namelijk verder met mijn paper en maakte daarnaast nog opdrachten voor colleges. Toen ik eenmaal klaar was, werd het tijd voor ontspanning. Ik blogde wat, speelde Rollercoaster Tycoon 3 (die na een half uur zichzelf afsloot zonder dat ik had opgeslagen…), keek Captain America: The First Avenger en ging langs een goede vriend om bij te kletsen, waarbij we ook een drankje hadden gedaan bij een café. Nadat ik thuis had gegeten keek ik de film af, las ik verder in de manga Real Account, keek ik Wie is de mol en las ik Sword Art Online 4 uit. Net voordat ik begon te slapen las ik een begin in Carve the mark van Veronica Roth, wat een geweldig boek is het nu al!

Zondag 22 januari

Op de zondag sliep ik wat uit, alleen was dat helemaal geen goed idee. Ik had namelijk wat hoofdpijn, maar toen ik eenmaal een paracetamol nam en flink aan het studeren was werd dat gelukkig al snel minder. Naast het studeren las ik nog wat chapters in de manga Real Account, keek wat YouTube-filmpjes, kocht tickets voor Dyanmiccon en las een stuk uit Carve the mark. Tijdens het eten keek ik de eerste aflevering van Bleach en in de avond keek ik naar de nieuwe uitzending van Zondag met Lubach. Als afsluiter pakte ik nog snel mijn tas in, want ik zou weer naar Rotterdam gaan!

Maandag 23 januari

Maandag vertrok ik vroeg naar Rotterdam. Eenmaal op mijn kamer aangekomen, kon ik meteen door naar een hoorcollege. Na het hoorcollege heb ik snel een van mijn huisgenootjes succes gewenst met haar tentamen, om vervolgens boodschappen te gaan doen. Thuis aangekomen kookte ik, studeerde ik een hoop en keek ik twee afleveringen van de anime Bleach. Ook las ik verder in Carve the mark voor het slapen gaan.

Dinsdag 24 januari

Dinsdag werd ik vroeg wakker om meteen aan de studie te gaan. Al snel kon ik naar mijn hoorcollege toe, om achteraf weer verder veel te studeren toen ik thuis kwam. Ik maakte een opdracht voor mijn paper af, maakte een blogje en at samen met mijn huisgenootjes. In de avond ging ik nog even verder met studeren, om daarna wat YouTube-filmpjes te kijken en wat blogjes te lezen. Uiteindelijk was ik helemaal klaar voor de dag, dus dook ik mijn bed in en las ik nog een stuk uit Carve the mark, wat een heerlijk boek!

Woensdag 25 januari

Deze dag sliep ik juist even wat uit. Ik had wat vooruit gewerkt met mijn vakken, dus ik kon eventjes uitslapen. Ik tekende in de ochtend wat (en testte meteen al mijn copic markers), maakte wat blogjes en ging verder met mijn samenvatting voor een vak. Aan het einde van de middag begon ik al met avondeten, want ik kon in de avond huiswerkbegeleiding geven! Dit deed ik twee uur, nu weet mijn bijleskindje ook dat ik een blog heb en ze vond het helemaal cool (Fleur, als je dit leest: HOI EN GA AAN JE HUISWERK). Na die twee uurtjes ging ik door naar vrienden van mijn vereniging voor een borrel, om vervolgens weer thuis mijn bedje in te duiken. 

Donderdag 26 januari

Donderdag werd ik heel vroeg wakker, dus keek ik ter afleiding de eerste aflevering van de anime Orange en tekende ik wat. Vervolgens ging ik naar het boekenfestijn in Ahoy Rotterdam, waar ik meerdere boeken insloeg. Ik ging meteen door naar Eindhoven, aangezien ik tijdens het boekenfestijn wat manga voor iemand had gekocht. Uiteraard kon ik het niet laten om langs de Eppo (grote nerdwinkel) en boekhandel van Piere te gaan. Vervolgens pakte ik mijn trein naar Leiden, om in de avond bij mijn ouders te eten. In de avond ging ik naar boekhandel Kooyker in Leiden, aangezien we daar de eerste editie van de Kooyker YA Leesclub zouden hebben en ik mocht hem begeleiden! Het ging ontzettend goed en na anderhalf uur gepraat te hebben over boeken, ging ik weer door naar Rotterdam. Daar studeerde ik nog wat (ja, studeren in de avond) en keek ik de tweede aflevering van Orange.

Vrijdag 27 januari

Op de vrijdag sliep ik wat uit, om vervolgens nog wat blogzaken te doen en mijn kamer wat op te ruimen. Ook studeerde ik nog wat, om vervolgens terug naar mijn ouders te gaan. Daar stond een heerlijke appeltaart op mij te wachten, om vervolgens nog wat te studeren. Ik at samen met mijn familie, om daarna twee afleveringen te kijken van The Walking Dead (die serie kijken we altijd met elkaar en deze avond was eindelijk een avond waarbij iedereen thuis was en tijd had). Ik werd weer even herinnerd aan het feit dat The Walking Dead soms heel akelig is om te zien! Daarna ging ik richting bed, maar las ik nog even Carve the mark uit voordat ik ging slapen. Wat een goed boek zeg!

 

Dit was mijn weekje, een nogal gevarieerde week, maar wel een hele leuke! De tijd gaat echt snel, hoewel vorige week zaterdag echt al zo lang geleden lijkt te zijn. Op naar een nieuwe week vol studie, gezelligheid, fandoms, een conventie en meer!

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.