De wekelijkse avonturen van een Fanboy #38

De week is weer voorbij. Met mijn studentenleventje kan ik zeggen dat het er nooit rustig aan toegaat, ik heb altijd wel wat te doen! Deze week had ik een conventie, verdiende ik wat geld en studeerde ik een hoop.

 

Zaterdag 28 januari

Op de zaterdag had ik een redelijk rustige dag. Ik deed veel aan mijn studie, las het filmboek over The Force Awakens en Tolkien’s art, keek twee afleveringen van Orange en schreef een aantal blogjes. Na het avondeten keek ik nog wie is de mol en begon ik aan De Kronieken van Bane.

Zondag 29 januari

Zondag ging ik vroeg op, ik ging namelijk die dag naar Dynamiccon (waar je komende week genoeg over gaat lezen). Ik kon in de ochtend mee met mijn ouders naar Utrecht, om vervolgens in de trein te stappen naar Eindhoven. In de trein las ik de eerste volume van Psyren, die erg goed is! Ik was er lekker vroeg samen met mijn fotografe en we hadden een hele leuke dag. Ik ging vroeg in de avond weg, maar doordat er wat problemen waren met de NS heb ik flink moeten omreizen. Gelukkig kwam ik een oude vriend tegen in Tilburg waarmee ik samen reisde, we hadden echt een enorm avontuur voordat we terug in Leiden waren. Die vertraging was een beetje jammer, maar het was fijn om nog met iemand samen te reizen. Snel mijn spullen inpakken en richting bed!

Maandag 30 januari

Op de maandag ging ik weer naar mijn kamer in Rotterdam, dus ik vertrok vroeg en eenmaal in mijn kamer aangekomen maakte ik wat schoon en ging ik naar een hoorcollege. Na mijn college heb ik thuis nog veel gestudeerd. Ik at samen met mijn huisgenootjes en kon erna meteen door, ik had namelijk een vergadering op mijn vereniging. Deze was best productief, maar daarna ging ik meteen terug richting huis. Thuis aangekomen keek ik de nieuwe aflevering van Zondag met Lubach, om vervolgens mijn bedje in te duiken.

Dinsdag 31 januari

Ik stond vroeg op om naar mijn college te gaan. We bespraken eerst bij een meeting een paar papers en mijn leraar zei dat mijn paperpartner en ik ontzettend goed bezig waren, dus dat voelde goed om te horen! Vervolgens had ik nog een hoorcollege en daarna kon ik weer thuis flink aan de studie. Ik moest vroeg eten, want ik zou in de avond weer huiswerkbegeleiding geven. Dit ging erg goed en eenmaal thuis aangekomen ging ik nog wat blogjes schrijven.

Woensdag 1 februari

Woensdag werd ik niet zo lekker wakker, maar begon ik vroeg met studeren. Ik werd alleen wat moe tijdens de lunch, dus ik deed even een kort dutje. Dit pakte helaas niet zo goed uit, want ik kreeg flinke koppijn. Ik heb wat rustig aan gedaan en geprobeerd nog verder te studeren, maar het lukte niet onwijs goed. Tijdens het eten keek ik twee afleveringen van Orange, wat een zielige anime zeg! Na nog wat te hebben geblogd in de avond ging ik vrij goed slapen, die rust had ik blijkbaar hard nodig!

Donderdag 2 februari

Ook op de donderdag werd ik niet al te goed wakker, maar ik kon gelukkig nog wat studeren in de ochtend. Daarnaast keek ik nog twee afleveringen van Orange. In de middag ging ik naar een goede vriendin (die mij een Funko Pop van Tina gaf) in Utrecht, waarbij we nog even langs de Broese gingen (ik kwam erachter dat er ontzettend weinig nerdwinkels in Utrecht zijn, of ligt dat aan mij?). Bij de Broese kocht ik Gedichten van de broer van Roos aangezien ik Tim Hofman op de zaterdag zou zien bij de Donner. Op de terugweg las ik zijn gedichtenbundel, hij is erg goed! Terug in Rotterdam aangekomen deed ik nog boodschappen, maakte ik eten klaar voor mijn huisgenootjes en hadden we een gezellige avond (waar we erachter kwamen dat een heel pak fristi mij haast dronken van blijdschap kan maken).

Vrijdag 3 februari

De laatste dag van de week was een redelijk studiedagje. Ik ging naar college en studeerde hard door. In mijn pauzes las ik stukjes uit De kronieken van Bane en kon al mijn huisgenootjes gedag zeggen, ik zou namelijk de enige zijn die op de vrijdag zou slapen in Rotterdam! Het was een rustige avond dus, waarin ik heb getekend, YouTube-filmpjes heb gekeken en blogjes heb gelezen.

 

Dit was mijn weekje weer! Weer veel lopen studeren, huiswerkbegeleiding gegeven, gelezen, series gekeken en meer! Op naar de volgende (hele drukke) week.

Wat heb jij allemaal gedaan deze week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.