De wekelijkse avonturen van een Fanboy #40

De tentamenweek komt al dichterbij: help! Deze week heb ik daarom ook veel gestudeerd, maar wist ik toch nog wat tijd vrij te maken voor andere dingen.

 

Zaterdag 11 februari

Zaterdag moest ik heel vroeg op, ik ging namelijk naar de opening van de Harry Potter Exhibition in Utrecht! Ik zag de Weasley-twins en heb de tentoonstelling bezocht, maar het was niet helemaal wat ik ervan had verwacht (maar ik ben ook wel flink verwend wat Harry Potter betreft omdat ik de Harry Potter Studio’s al heb bezocht). Daarna ging ik weer terug naar huis, werkte wat aan mijn blog en keek de film The Good Dinosaur. Ook las ik De kronieken van Bane uit. In de avond keek ik Wie is de mol? en begon ik aan Pindakaas en Sushi 3 voordat ik ging slapen.

Zondag 12 februari

Deze dag was een flinke studiedag. In de ochtend blogde ik wat, las ik veel blogs en gaf ik bijles bij iemand in de buurt. Vervolgens heb ik de hele middag allemaal studiestof lopen samenvatten, wat een werk! In de avond heb ik wat rustig aan gedaan, maakte een recensie van De kronieken van Bane, zat op de bank terwijl de rest van de familie fanatiek Boer zoekt vrouw keek en ik keek naar Zondag met Lubach.

Maandag 13 februari

De studieweek kan weer beginnen! Mijn college viel alleen uit op de maandagochtend, maar dat weerhield mij er niet van om in de ochtend al naar Rotterdam te gaan. Ik deed meteen boodschappen, studeerde de hele middag en kookte voor mijn huisgenootjes (Chinese Kantonese kip, jammie jammie). In de avond keek ik wat YouTube-filmpjes, speelde ik Pokémon Trading Card Game Online en las ik een stuk uit Pindakaas en Sushi 3.

Dinsdag 14 februari

Valentijnsdag! Dit jaar had ik eens voor de verandering een valentijn, dus daarmee had ik een gezellig dagje (en kreeg ik ook nog de funko pop van Newt Scamander!). Aan het einde van de middag was ik weer alleen, blogde ik nog wat, keek ik de film Spirit (aangezien ik daar vroeger een vriendenboekje van had terwijl ik de film nooit had gezien) en las ik Pindakaas en Sushi 3 uit.

Woensdag 15 februari

Op de woensdag was het weer tijd om te studeren. In de ochtend las ik nog even snel blogjes en blogde ik wat, om vervolgens te beginnen met mijn studiewerk. Aan het einde van de middag was ik daarmee klaar, keek ik tijdens het eten wat afleveringen van Adventure Time en in de avond ging ik naar mijn vereniging voor een borrel en een feest, het was echt onwijs gezellig!

Donderdag 16 februari

Donderdag was een wat heftige dag (waar ik niet op inga), maar ik kan wel zeggen dat ik was begonnen met Kids of Appetite, ik las twee volumes van de manga Psyren en ik studeerde nog wat.

Vrijdag 17 februari

Deze dag bezocht ik het boekenfestijn in Nieuwegein! In de ochtend studeerde ik, om in de middag het boekenfestijn te bezoeken. Daar kocht ik wat boeken (mijn Book Haul komt snel online), om daarna nog even Utrecht in te gaan. Aan het eind van de middag kwam ik weer terug in Rotterdam, om daar boodschappen te doen, kip piri piri te eten met mijn huisgenootje (dit is echt lekker) en te leren voor mijn tentamen.

 

Dit was mijn weekje weer! Ik heb weer wat boeken gelezen voor mijn reading challenge, deed weer genoeg en leerde veel voor mijn tentamens. Op naar mijn tentamenweek!

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.