De wekelijkse avonturen van een Fanboy #41

De tentamenweek, hij is er hoor! Ik had de afgelopen week al veel geleerd voor mijn tentamens, maar nu deed ik nog meer! Qua blogplanning had ik even weinig tijd om extra blogjes te maken, vandaar dat de wekelijkse avonturen van een Fanboy verschijnt op de zaterdag.

 

Zaterdag 18 februari

Op de zaterdag heb ik heel veel lopen leren. Schema’s maken, samenvattingen doorlezen en sommetjes snappen, ik werd er bijna gek van! Naast het leren heb ik nog wat gelezen in De kids of appetite, ik maakte pizza samen met een van mijn huisgenootjes en keek samen met haar naar Wie is de mol? en de show van Paul de Leeuw.

Zondag 19 februari

Heb ik vandaag weer geleerd? Nou en of. In de ochtend deed ik nog wel een kleine wandeling in mijn buurt om Pokémon Go te spelen (waarbij ik flink wat nieuwe Pokémon had gevangen). Aan het eind van de middag kwamen mijn ouders en zusje mij ophalen, we gingen namelijk pannenkoeken eten bij de pannenkoekenboot! 75 minuten kon je onbeperkt pannenkoeken eten, dus aan het einde van de rondvaart zat ik propvol, haha! Eenmaal weer thuis aangekomen keek ik nog Zondag met Lubach met mijn huisgenootjes.

Maandag 20 februari

De maandag was vooral besteed aan het leren voor tentamens. Ik ging eerst meteen boodschappen doen, om vervolgens wat uurtjes aan mijn studie te zitten. In de middag ging ik naar de stad, een vriend van mij had namelijk een vriendin op bezoek die uit Engeland kwam, dus we gingen met haar de stad in en ik liet haar drie boeken kopen, waaronder De appeltaart van hoop! Terug bij het huis van die vriend aangekomen hadden we gegeten, Shin Chan snoep gemaakt (dat is compleet was mislukt, haha!) en daarna ging ik weer door naar de vereniging voor een korte borrel en een kleine cursus over de nieuwe fotocamera van de vereniging. Weer thuis aangekomen dook ik weer snel mijn bed in!

Dinsdag 21 februari

Ook op deze dag heb ik veel geleerd voor mijn tentamens. Ik at vroeg terwijl ik het nieuwe seizoen van The Seven Deadly Sins keek, hij staat eindelijk op Netflix! Vervolgens ging ik naar mijn bijlesleerling en heb ik daar haar geholpen met haar huiswerk. Ik was thuis heel moe, maar las nog een flink stuk uit De Kids of Appetite, wat een heerlijk boek!

Woensdag 22 februari

De dag voor mijn tentamens.  Dat wordt studeren dus! Ik heb vrijwel de hele dag gestudeerd en aan het einde van de middag ben ik nog bij een vriendin langs geweest voor een praatje. Weer terug thuis at ik samen met mijn huisgenootjes, om daarna weer wat te leren voor mijn tentamens…

Donderdag 23 februari

Donderdag was het dan zover, ik kon beginnen met mijn tentamens! Ik begon de dag met het leren voor het tentamen, om in de middag aan het tentamen te zitten. Het ging redelijk, maar de puntentelling is beoordeling is zo streng dat ik al blij mag zijn met een voldoende. Ik kwam nogal afgepeigerd thuis (helemaal door die zware storm), om thuis even te eten, YouTube-filmpjes te kijken en weer te leren voor mijn tweede tentamen. Aan het eind van de avond had ik redelijk het idee dat ik het snapte, dus ging ik De kids of appetite uitlezen voordat ik mijn oogjes sloot.

Vrijdag 24 februari

Op de vrijdag had ik mijn tweede tentamen. In de ochtend leerde ik nog hard hiervoor, om in de middag weer naar de universiteit te gaan voor mijn tentamen. In de avond at ik samen met vrienden van mijn vereniging en had ik daarbij een borrel om even te vieren dat ik klaar was met tentamens, eindelijk weekend! Alleen heb ik geen vakantie, want volgende week begint alweer het volgende blok…

 

Pfoeh, het was me weer een weekje wel zeg! Ik heb heel lang in de studieboeken gedoken, maar hopelijk wordt al dat harde werk beloond. Nu maar even van het weekend genieten, om de komende week weer in de collegebanken te zitten!

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.