De wekelijkse avonturen van een Fanboy #42

Een nieuwe studieperiode, een nieuwe start! Na mijn tentamens van vorige week, kon ik een weekendje rusten, om vervolgens weer aan de slag te gaan op de universiteit. Aangezien het de eerste week is, had ik gelukkig nog tijd om andere leuke dingen te doen.

 

Zaterdag 25 februari

Op de zaterdag had ik een rustige ochtendje waarin ik wakker werd in Rotterdam, mijn kamer wat opruimde en mijn spullen inpakte. Ik blogde nog wat en ging vervolgens terug naar mijn ouders. In de trein begon ik in Magnus Chase en de goden van Asgard 2: De hamer van Thor. Thuis aangekomen speelde ik samen met mijn zusje Mario Party 5 op de GameCube (ik weet het, heel oldschool). Ook las ik een deel van het filmboek van The Hobbit The Desolation of Smaug en keek ik Wie is de mol? en Wie steelt mijn show. Ik heb nu echt geen idee wie de mol is, iedereen kan het wel zijn!

Zondag 26 februari

Zondag was voor mij even een heerlijke rustdag waar ik kon bijkomen van de tentamens. Ik blogde in de ochtend, speelde Pokémon Trading Card Game Online en speelde Pokémon Sun (die ik zo goed als heb uitgespeeld!). Daarnaast keek ik wat afleveringen van iZombie, een serie die ik tot nu toe erg leuk vind! In de middag gingen mijn ouders naar een verjaardag toe en kwam ik wat later langs, waar ik ook at (ze hadden TWEE HELE GEBRADEN KIPPEN!!!). Toen ik thuis kwam, kwam mijn nichtje langs om te logeren. Ik ging wat vroeg naar bed en las het filmboek van de tweede Hobbitfilm uit.

Maandag 27 februari

Ik stond heel vroeg op om eerst wat bloed af te nemen bij het ziekenhuis voor controle, om vervolgens weer de trein te pakken richting Rotterdam. Ik ging meteen door naar mijn college, een introducerend college op Methoden en Technieken. Dit lijkt me niet het meest spannende vak, maar het lijkt me wel heel praktisch voor later. Ik kwam zeiknat thuis, om daar nog even te studeren. Uiteindelijk besloot ik maar boodschappen te doen, om heel vroeg te eten samen met een van mijn huisgenootjes. Vervolgens studeerde ik nog een hoop, om daarna wat te gaan bloggen, Pokémon Trading Card Game te spelen en Magnus Chase te lezen.

Dinsdag 28 februari

Op de dinsdag had ik twee colleges en studeerde ik daarna. In de avond heb ik nog geblogd, speelde ik Pokémon Sun en studeerde ik zelfs nog (ik heb echt geen idee waarom ik de eerste twee dagen van mijn nieuwe blok al zo veel studeer). Ik was wel vroeg moe, dus voor het slapen las ik nog een stuk uit Magnus Chase.

Woensdag 1 maart

Woensdag sliep ik wat uit en keek ik in de ochtend Mirai Nikki, een wat akelige en gestoorde anime. Ik blogde nog een beetje en bereidde mijn college wat voor. Daarnaast speelde ik nog even Pokémon Sun, Pokémon Rumble en Pokémon Yellow (de Pokénerd die ik ben). Ik ging naar mijn college en mijn practica (waarbij we een economisch experiment deden en het was zo interessant, ik bleef zelfs langer zitten in de les om extra informatie te krijgen!), om daarna nog wat thuis te studeren. In de middag maakte ik ook een soort schema met wat ik allemaal wil bereiken in een week (zoals aantal uren studeren, aantal bladzijdes kijken, aantal uur series kijken), wat ik hopelijk de komende weken ga aan houden. In de avond at ik pizza met mijn vriendengroep van mijn studentenvereniging en hadden we een borrel. Ik was al vroeg moe, dus ik ging op tijd naar huis.

Donderdag 2 maart

Deze ochtend werd ik wakker van een flinke nachtmerrie en toen ik wakker werd leek het alsof er iemand in mijn kamer was, dus ik schrok me kapot. Lekker begin van de dag… Toch stapte ik al snel uit bed, las twee volumes van de manga Psyren en ik ging in de middag op een spontaan reisje naar Eindhoven om te kijken naar de uitverkoop bij boekhandel van Piere. Uiteraard moest ik een boek kopen (die nog niet eens in de uitverkoop was, maar wel heel goedkoop was) en in de avond at ik snel thuis, om uiteindelijk naar mijn vereniging te gaan. Ik ging namelijk foto’s maken van een debatworkshop, waarbij er echt goed werd gedebatteerd! Daarna heb ik nog met veel vrienden gekletst, maar ik ging wel redelijk vroeg naar huis doordat ik de laatste tijd al snel uitgeput ben. Een drukke dag, maar wel een hele leuke!

Vrijdag 3 maart

Vrijdag stond ik verrassend vroeg op, om alvast mijn colleges door te nemen. Ze waren nogal makkelijk, dus ik ging er niet heen maar studeerde nog wat verder en pakte mijn spullen in. De nieuwe albums van Ed Sheeran en Chef’Special waren uit, dus daar kon ik lekker naar luisteren! Ergens in de middag ging ik richting huis, om in de trein en thuis Magnus Chase verder te lezen. Ook keek ik een Fullmetal Alchemist-film op Netflix, speelde ik MySims op de Nintendo DS en bekeek ik de nieuwe Aniway-magazine. Ik was wel heel moe, dus ik ging vroeg naar bed.

 

Dit was mijn eerste weekje! Ik ben de laatste tijd wel ontzettend uitgeput, maar weet gelukkig nog wel wat leuke dingen te doen tussendoor. Volgende week gaat ook weer een drukke week worden (ik ga weer veel bijles geven en naar de vereniging), dus genoeg te doen de komende tijd!

Hoe was jouw week?

2 reacties

    • storiesofwonder op maart 5, 2017 om 4:23 pm
    • Reageer

    Ik vind deze wekelijkse avonturen echt leuk om te lezen! Het is zo origineel! Ik vind het ook erg leuk dat je ook aparte wrap ups hebt van films en tv series. Dat zie ik niet zo vaak voorbij komen terwijl ik ook net zo geïnteresseerd ben in films en tv series als boeken.

    1. Dank je wel, leuk om te horen! 🙂

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.