De wekelijkse avonturen van een Fanboy #43

Zo, we zijn weer een weekje verder! Deze week was het nogal druk. Studeren, werken (eindelijk lekker veel geld verdienen!) en avondjes op mijn vereniging zitten.

 

Zaterdag 4 maart

Zaterdag had ik een rustig dagje. Ik had alleen niet goed geslapen, dus ik was niet helemaal fit. Wel las ik het tweede deel van Magnus Chase en de goden van Asgard uit en ik bekeek de hele Aniway magazine. Ik studeerde een hoop overdag, speelde MySims, tekende nog een beetje begon aan Kraai & Koninkrijk van Leigh Bardugo. In de avond keek ik een boel afleveringen van Mirai Nikki (die anime wordt gekker en gekker…) en ik keek Wie is de mol?. Uhm, ik ben helemaal de kluts kwijt met dat spel, maar ik gok nu dat Thomas de mol is (met nadruk op gokken, ik heb werkelijk geen idee).

Zondag 5 maart

Aangezien ik zaterdag al veel had gestudeerd, hoefde ik weinig te doen. Ik had wat blogjes geschreven, om vervolgens bijles te geven aan mijn bijleskindje. Ik ging deze dag helaas niet naar Rotterdam Comic Con, maar ik ging met mijn familie naar het Louwman Museum (een museum vol auto’s) en daarna gingen we naar Scheveningen om mij Simonis te eten, een zaak gespecialiseerd in vis, wat echt heerlijk was. Thuis aangekomen speelde ik Shrek 2 met mijn zusje op de GameCube, keek ik Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children en pakte ik mijn spullen in voor de komende week. Voordat ik ging slapen las ik nog een stuk in Kraai & Koninkrijk.

Maandag 6 maart

Maandag stond ik vroeg op, ik kon weer naar Rotterdam! In Rotterdam aangekomen ruimde ik mijn kamer wat op, deed ik boodschappen en maakte een to do-lijstje voor de komende week. Ik studeerde een groot deel van de middag, om vervolgens een jongen wiskundebijles te geven bij mij in de buurt. Daarna ging ik snel naar huis, at macaroni en keek naar iZombie en ging erna door naar mijn vereniging voor een vergadering en een borrel. Weer thuis aangekomen heb ik nog even getekend, om vervolgens mij bedje in te duiken, want de komende dagen zou ik het ook heel druk hebben!

Dinsdag 7 maart

Ik stond vroeg op, om tijdens mijn voorbereidingen voor colleges even iZombie te kijken (mijn nieuwe verslaving). Helaas ging mijn practica niet zo goed dan verwacht, dus ik heb achteraf nog een tijdje op de universiteit gezeten om eraan te werken. Na het studeren vond ik het genoeg voor die dag. Ik ging naar huis, keek wat afleveringen van iZombie, tekende wat en schreef een blogje. Ik at vroeg, want ik ging weer naar mijn vaste bijleskindje toe. Weer thuis aangekomen keek ik het eerste seizoen van iZombie af, wat is die serie leuk zeg!

Woensdag 8 maart

Woensdag werd ik wakker met koppijn, oei! Ik besloot rustig aan te doen deze dag, want ik voelde me echt niet lekker. Ik studeerde een hoop en werkte wat vooruit, om vervolgens blogjes te schrijven en Kraai & Koninkrijk te lezen. Ik heb nog gegeten met een huisgenootje terwijl we How I Met Your Mother keken, maar de rest van de avond heb ik vooral gelezen. Ook wel eens lekker zo’n rustig dagje!

Donderdag 9 maart

Donderdag werd ik eerder wakker dan verwacht, dus keek ik nog twee afleveringen van Mirai Nikki/Future Diary (het wordt echt gestoord) en ging richting de uni om te werken aan een computeropdracht. Ik was al iets beter gelukkig na een dag rust. Dat had ik zeker nodig, want had nog genoeg te doen! Mijn computeropdracht had ik eerder uit dan verwacht, maar thuis studeerde ik nog heel even door. In de middag ging ik naar een nieuw bijlesadresje bij mij in de buurt. Ik gaf wiskundebijles aan een jongen van 2VWO en het ging heel goed, dus ik mag nu wekelijks langskomen! Thuis aangekomen blogde ik nog wat en at ik met mijn huisgenootjes. Daarna kon ik weer richting de stad, ik had namelijk twee vergaderingen op de planning staan waar ik bij wilde zijn. Deze vergaderingen duurden wel lang, maar net voor twaalf uur lag ik weer in mijn bedje. 

Vrijdag 10 maart

De dag begon met wat gestudeer, om halverwege de middag weer thuis te zijn bij mijn ouders en zusje. Daar deed ik lekker rustig aan, studeerde nog wat en speelde Shrek 2 met mijn zusje op de GameCube. Na het eten van overheerlijke kippenkluifjes in de avond keken we met z’n allen naar een aflevering van The Walking Dead, om vervolgens in mijn bed een flink stuk van Kraai & Koninkrijk te lezen. Mijn weekje was weer voorbij!

 

Het was weer een drukke week, maar ik ben blij met alle bijlesadresjes die ik nu heb en het vele studeren wat redelijk goed gaat. Volgende week heb ik ook weer een drukke week, maar vast ook een hele leuke.

Hoe was jouw weekje?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.