De wekelijkse avonturen van een Fanboy #44

De week is weer voorbij, en wat voor een week! Ik had weer genoeg te doen en heb zelfs bijna lopen stressen om elke dag een blogje online te krijgen, maar dat is gelukt!

 

Zaterdag 11 maart

Zaterdag had ik verschillende dingen gedaan. Ik heb wat gestudeerd, ik las Kraai & Koninkrijk uit en maakte er een recensie over, schreef een blogje en keek een heleboel afleveringen van Mirai Nikki. In de avond keek ik nog naar de finale van Wie is de mol? (waarbij ik de mol van dit jaar ontzettend goed vond) en keek ik naar Wie steelt mijn show. Dit was een redelijk rustige dag, maar dat was ook wel fijn! Het hoogtepunt van de dag was dat ik mijn boekenkasten bij mijn ouders weer wat opnieuw had ingedeeld. Het is nu ietsjes netter en ik heb ook wat boeken aan vrienden en familie gegeven, dus ik heb weer wat ruimte!

Zondag 12 maart

Op de zondag besloot ik even een dagje niet te studeren, en gewoon wat leuks te doen met mijn familie. In de ochtend schreef ik twee blogjes, om vervolgens bijles te geven aan iemand in de buurt. Toen ik thuis kwam gingen we snel door naar mijn oma. We hadden nog in een parkje gewandeld en ijs gegeten (tweede bolletje gratis, chill) en we hebben nog een drankje gedaan bij mijn tante. Toen ik thuis kwam heb ik nog in de avond Zondag met Lubach gezien en begon ik aan Onverschrokken. Voor het slapen gaan kon ik mijn tas nog inpakken en uitkijken naar een nieuwe week in Rotterdam!

Maandag 13 maart

Maandag stond ik vroeg op, ik ging weer naar Rotterdam! Eerst had ik een korte afspraak in het ziekenhuis omdat ik de laatste tijd erg vermoeid ben, dus ik kon bloed gaan prikken. Daarna ging ik de trein pakken. Tijdens de reis ging ik verder met Onverschrokken. In Rotterdam aangekomen ging ik naar college, studeerde ik flink en deed ik boodschappen met mijn huisgenootje. In de avond maakte ik nog een blogje en las ik verder in Onverschrokken.

Dinsdag 14 maart

Op de dinsdag had ik een vroeg college, dus ik stond vroeg op om snel in een computerlokaal te werken aan een statistiekprogramma. Na mijn college ging ik langs de fietsenmaker, had ik bezoek, keek ik Seraph of the End en had ik weer bijles in de avond. Toen ik na een intense wiskundesessie met mijn bijlesleerling thuis was, keek ik nog wat YouTube-filmpjes voor het slapen gaan.

Woensdag 15 maart

Woensdag was een lange dag. Ik stond vroeg op om te studeren en om Seraph of the End verder te kijken. Aan het eind van de middag ging ik stemmen samen met een van mijn huisgenootjes. Daarna ging ik meteen door naar een college en een practicum. Het was nog best interessant, dus erna studeerde ik door en wist ik nog wat te bloggen. In de avond ging ik naar een borrel bij mijn vereniging waar ik iets langer bleef dan verwacht, maar dat kwam door de enorme gezelligheid.

Donderdag 16 maart

Ik had al vroeg college, dus ik kon er snel uit! Na twee colleges die ik had gevolgd kon ik weer door naar een van mijn bijeskindjes voor een uurtje wiskunde. Daarna besloot ik naar de stad te gaan, ik kocht namelijk een notitieboek omdat zelfs ik een bullet journal begin (ja, de idioot die een paar maanden geleden nog zei dat hij dat echt niet zou doen…). De mijne wordt niet zo spetterend als andere bloggers, maar ik vind het wel erg fijn om een beter overzicht te hebben van wat ik allemaal doe en wat ik nog moet doen. Ik was thuis nog aan het studeren, om in de avond mijn bullet journal te maken (ik denk dat hier binnenkort nog een blogje van online komt). In de avond keek ik ook Kungfu Panda 2, wat is die film leuk zeg! 

Vrijdag 17 maart

Vrijdag werd ik vroeger wakker dan verwacht. Op om een hoop dingen te doen! Ik studeerde een hoop, keek Seraph of the End, maakte nog wat schoon in huis en pakte mijn spullen in. In de middag ging ik weer terug naar mijn ouders, om in de trein Onverschrokken te lezen. Thuis aangekomen speelde ik nog Shrek 2 met mijn zusje op de GameCube, studeerde ik nog door en maakte ik blogjes. In de avond las ik Onverschrokken uit, schreef ik er snel een recensie over en begon ik in Schuld.

 

Het was weer een drukke week en er komt weer een drukke week aan! Ik ben benieuwd of mijn week nog productiever gaat worden nu ik begin met een Bullet Journal.

Hoe is het bij jou?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.