De wekelijkse avonturen van een Fanboy #45

Deze week… Man man man, wat is er toch veel gebeurd! Schrik niet, maar ik ben naar het ziekenhuis geweest omdat ik misschien geopereerd moest worden, wow! Gelukkig kwam alles goed en heb ik de rest van de week nog veel gedaan, zoals werken, studeren en andere gezellige dingen.

 

Zaterdag 18 maart

Zaterdag was een drukke dag met een minder leuke afloop. In de ochtend begon ik vroeg met studeren, om vervolgens opgehaald te worden door Fleurine. We gingen namelijk naar een YA-brainstorm bij boekhandel van der Meer in Noordwijk, waarin we veel spraken over populaire YA-boeken en events. Hopelijk kan de boekhandel daar nu flink verder mee! Vervolgens keek ik nog even in alle boekenkasten bij Fleurine thuis, om weer terug thuis verder te gaan met studeren. In de middag gingen we naar de verjaardag van mijn tante toe, waarin ik veel heb gekletst met mijn familie. Thuis aangekomen las ik Living Dead Girl, een schokkend en akelig maar o zo sterk verhaal. De avond ging alleen minder goed dan verwacht. Mijn mondbodem (dus onder mijn tong) was aan een kant heel erg opgezwollen. Zo erg, dat ik nauwelijks kon eten en praten was ook al pijnlijk. Na middernacht gingen we nog naar de huisartspost, maar die kon op dat moment weinig voor mij doen.

Zondag 19 maart

Zondag werd ik afschuwelijk wakker. Naast de pijn in mijn mond was ik duizelig, had ik hoofd- en buikpijn, alles ging fout! Ik ging met mijn ouders naar het ziekenhuis die gelukkig de zwelling in mijn mond konden verminderen, waardoor het niet meer pijn deed. Als het terugkomt moet ik wel een operatie ondergaan, maar die is gelukkig niet zo ernstig. Ik was nogal opgelucht dat ik geen pijn meer had, dus erna ging ik langs de kamer van Eline in Leiden en kreeg ik zulke awesome verjaardagscadeau’s (die 4 maanden te laat waren, haha). Ik fleurde helemaal op! Thuis aangekomen studeerde ik en blogde ik wat, maar ik moest wel rustig aan doen omdat ik nog erg moe was van de afgelopen nacht.

Maandag 20 maart

Op naar Rotterdam! Ik ging al vroeg richting mijn kamer in Rotterdam, om daarna meteen veel te studeren. Ik zou namelijk in de donderdag een tussentoets hebben, dus ik kon hard aan de slag. In de middag deed ik nog boodschappen en gaf ik bijles wiskunde. In de avond keek ik wat afleveringen van Seraph of the End, las ik twee manga volumes van Psyren en las ik verder in Nachtval van Bas Kock en Schuld van Lauren Kate.

Dinsdag 21 maart

Ik begon de dag met een practica op de campus. Ik had gelukkig van tevoren alle stof al bekeken, dus ik was iets eerder klaar dan verwacht. In de middag studeerde ik wat en had ik nog visite die langskwam. Na een aflevering van Seraph of the End haastte ik me snel door naar een van de vele bijlesadresjes die ik heb. Daar gaf ik twee uur huiswerkbegeleiding. Thuis aangekomen las ik nog een stuk in Schuld.

Woensdag 22 maart

Mijn tussentoets kwam er al aan, dus ik kon veel gaan studeren deze dag! Ik begon de dag met wat bloggen en het kijken van Steven Universe. Aan het eind van de ochtend kon ik een college bijwonen en voor de rest van de middag heb ik veel gestudeerd. In de avond had ik een borrel met vrienden van mijn vereniging, om daarna thuis lekker in slaap te vallen. Dat had ik nodig, want ik wilde de dag erna fris zijn voor de tussentoets!

Donderdag 23 maart

Oei, deze dag verliep anders dan gedacht… In de ochtend studeerde ik hard voor mijn tussentoets, maar ik merkte dat mijn zwelling in mijn mond groter begon te worden. Ik wilde een afspraak maken met de dokter voor de vrijdag, maar ik moest meteen komen omdat er verder geen plek was. Ik pakte meteen de trein richting Leiden (terwijl ik Alice in Zombieland las), om in het ziekenhuis een kleine ingreep te hebben. Het stuk in mijn mond moest verwijderd worden zodat ik geen last meer zou hebben van het slijm, dus onder verdoving hebben ze er wat uit gehaald. Door de verdoving deed het minder pijn, dus na het bezoek aan het ziekenhuis kon ik nog (onder wat kleine irritaties in mijn mond) bijles geven. Thuis aangekomen begon ik verder te leren voor mijn tussentoets, maar de verdoving was compleet uitgewerkt en ik had gruwelijke pijn. Ik kon helaas niet naar mijn tussentoets en werd opgehaald door mijn vader. Eenmaal bij mijn ouders huis aangekomen moest ik flink bijkomen van de pijn door pijnstillers en ging ik vroeg slapen. Balen! Maar goed, met een beetje geluk komt de zwelling niet meer terug en gaat het nu beter. Wel een beetje spannend, want in het weekend zou ik naar Comic Con gaan en dat wilde ik liever pijnloos doen! Even goed uitrusten dan maar…

Vrijdag 24 maart

Hoewel ik nog lichte pijn had in mijn mond, merkte ik al dat het aardig aan het verbeteren was. Ik kon een bord vla eten en ik studeerde en blogde wat. Ik hield even een rustig dagje, want ik was vastbesloten om in het weekend naar Dutch Comic Con te gaan! Ik heb de hele dag voor de rest gestudeerd, Adventure Time gekeken, De Gruffalo-film gekeken en blogjes geschreven. In de avond las ik nog een stuk uit Alice in Zombieland. Eten ging wat moeilijk voor de rest van de dag, maar het gaat al beter! Comic Con gaat dus lukken. Vroeg slapen en dan een superleuk weekend tegemoet gaan!

Dit was mijn week. Hij ging iets anders dan verwacht, maar Dutch Comic Con maakt alles wel goed. Hoe was jouw week?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Gaia op maart 26, 2017 om 9:06 am
  • Reageer

  Ik hoop dat je mond gauw opknapt, Joost!!

  1. Dit weekend ging het gelukkig al stukke beter, bedankt! 🙂

 1. Klinkt allemaal maar creepy. Ik vind ziekenhuisdingen gewoon creepy. Hopelijk komt het niet meer terug en is het opgelost voor je want het klinkt niet fijn.
  Volgens mij was comic con geslaagd aan je insta fotos te zien? X

  1. Het gaat gelukkig nu al beter en inderdaad, Comic Con was superleuk! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.