De wekelijkse avonturen van een Fanboy #46

Zo, het is weer zondag! Tijd om terug te kijken naar de afgelopen week. Wat heb ik allemaal meegemaakt, wat heb ik gelezen en gezien. Het was weer een drukke week met studie, werk, boeken en meer.

 

Zaterdag 25 maart

Hoewel ik de week ervoor veel last had van mijn mond en ik ziekenhuisbezoekjes had, wilde ik dat even compleet van mij afzetten, want Dutch Comic Con was dit weekend! In de ochtend werd ik redelijk wakker, zeker door het leuke complimenten-blogje van Emmy. Ik wil de mensen enorm bedanken die mij een complimentje gaven, echt fijn om te horen! Hopelijk vonden alle bloggers die ik een complimentje heb gegeven het ook erg fijn. Ik ging naar Utrecht voor een heerlijke dagje Dutch Comic Con die ik heb beleefd met Lieke en haar vrienden. In de avond kwam ik thuis en las ik nog een flink stuk van Alice in Zombieland. Mijn verslag over Dutch Comic Con staat al online, dus lees die snel als je meer wilt horen over de conventie!

Zondag 26 maart

Zondag ging ik voor de tweede keer naar Dutch Comic Con en wat was het toch weer leuk! Ik heb weer veel mensen gesproken (bedankt iedereen die een praatje had gemaakt op DCC, jullie bloglezers en cosplayers zijn zo aardig!) en wat spulletjes gekocht, dus dat was een geslaagde dag. Thuis aangekomen had ik een rustig avondje waarin ik Alice in Zombieland uitlas, De Kwis terugkeek, Zondag met Lubach zag en mijn spullen inpakte omdat ik zoals gewoonlijk de dag erna richting Rotterdam zou gaan. Voordat ik ging slapen begon ik nog aan Endgame 3. Daarnaast had ik nog deze dag de manga Sword Art Online Aincrad gelezen, maar deze vond ik iets tegenvallen omdat de tekenstijl veel beter kon.

Maandag 27 maart

Ik stond vroeg op om mijn trein te pakken naar Rotterdam. In de trein las ik weer een stukje uit Endgame 3, om eenmaal in mijn kamer aangekomen meteen aan de studie te gaan. Aan het eind van de ochtend deed ik nog vlug de boodschappen en blogde ik wat. In de middag ging ik richtig de campus, ik ging namelijk nog een computeropdracht maken en daarna studeerde ik nog even door. Uiteindelijk fietste ik door naar een bijlesadresje. Na een uurtje wiskunde begrijpelijk maken aan mijn bijleskindje ging ik door naar huis, om samen met mijn huisgenootjes hamburgers te eten. Na een lekkere maaltijd studeerde ik nog wat en blogde ik er flink op los (dat verslag van Dutch Comic Con wordt niet vanzelf gemaakt hè!). Ik las nog Nachtval van Bas Kock (een soort Game of Thrones) en Endgame 3.

Dinsdag 28 maart

Dinsdag stond ik weer vroeg op en blogde ik nog even voordat ik naar de stad ging voor een bezoekje aan de Donner en de Yendor. Ik vond alleen niet hetgeen waar ik naar zocht. Thuis aangekomen studeerde ik nog wat en had ik weer bijles bij een leerling in de buurt die wiskunde nu heel goed begint te snappen! Daarna at ik thuis snel avondeten tijdens het zien van Adventure Time, om vervolgens weer naar een ander bijlesadresje te gaan. Voor het slapen keek ik nog wat afleveringen van Adventure Time, ik ben namelijk al bij het achtste seizoen!

Woensdag 29 maart

Ik werd eerder wakker dan verwacht, maar dat was best fijn. Ik wilde namelijk een lekker productief dagje hebben, dus ik stapte uit bed en begon meteen met studeren, bloggen, mailtjes beantwoorden en meer. Ik merkte al dat de pijn in mijn mond verdwenen was en dat het gat in mijn mond al aan het dichten is, dus dat was heel fijn! In de middag had ik een practica op de universiteit waarin we een economisch experiment deden. Het was erg interessant, alleen had het wel veel eerder afgelopen kunnen zijn, we gingen nogal traag door de stof. Thuis aangekomen ging ik weer wat studeren en blogde ik enorm vooruit. In de avond voelde ik me niet zo lekker, dus ik deed rustig aan, las een stuk uit Nachtval en las Endgame 3 uit!

Donderdag 30 maart

Donderdag zou een drukke dag worden, dus ik stond al vroeg op en ging naar een practica op de universiteit. Daarna studeerde ik nog even thuis, blogde ik wat en ging ik door naar een bijlesadresje voor een uurtje wiskunde. Daarna ging ik weer door, ik kon namelijk foto’s maken bij een generale repetitie van een toneelstuk van mijn studentenvereniging. Daarna snelde ik me weer naar huis, want ik ging met mijn huisgenootjes barbecueën! We hebben een gezellig avondje gehad. Iedereen van ons studentenhuis was ook fijn, dus het was een compleet groepje!

Vrijdag 31 maart

Na een ochtendje bloggen deed ik boodschappen, om daarna samen met huisgenootjes in de tuin te zitten. Het was heerlijk weer, dus we konden lunchen in de zon! In de middag heb ik nog The OA gekeken en vroeg gegeten. Aan het begin van de avond ging ik terug naar mijn ouders en las ik in de trein Phobos2. Toen ik thuis kwam maakte ik nog een pakketje open van The Eagletoys waarbij ik een pakket won bij een winactie en begon ik aan 13 Reasons Why. Voor het slapen las ik nog een stuk in Phobos2.

 

Mijn weekje is weer voorbij! Ik heb een heerlijk weekend gehad en doordeweeks was ik ook heel productief met bloggen, lezen, werken en studeren. Dit was zeker voor herhaling vatbaar! Hopen dat de volgende week net zo leuk wordt!

Hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.