De wekelijkse avonturen van een Fanboy #47

Pfoeh, we hebben weer een hele week gehad! Deze week was misschien niet ontzettend bijzonder, maar ik ben wel productief geweest. Zo keek ik veel series, las ik veel en heb ik veel geblogd. Ook mijn studie was lekker druk en bijles geven gaat ook gewoon door!

 

Zaterdag 1 april

Op deze dag bleef ik thuis en deed ik veel aan mijn studie. Ook plande ik nog wat blogjes in en keek ik de rest van Thirteen Reasons Why. Wat een prachtige, heftige en bijzondere serie zeg! Op deze dag begon ik ook weer aan het herindelen van de mappen met Pokémonkaarten. Ik heb echt te veel kaarten, dus binnenkort moet ik maar eens nieuwe mappen kopen! Ook verzon ik een idee voor foto’s: boeken gecombineerd met Pokémonkaarten! Als jij graag nog een boek wil zien met bijpassende Pokémonkaarten of je wil juist een Pokémon zien met een boek, kan je het me laten weten, dan maak ik er misschien een foto van. 

Zondag 2 april

Zondag had ik bezoek, maar deed ik nog genoeg andere dingen. In de ochtend studeerde ik, om vervolgens naar een bijlesadresje te gaan. Thuis aangekomen las ik Phobos2 in het zonnetje en blogde ik nog een beetje, om daarna bezoek te hebben van een van mijn beste vrienden. We hadden even gezellig bijgekletst (en gepraat over Attack on Titan en Rick & Morty waar nieuwe afleveringen van zijn en over Star Wars). In de avond werkte ik nog wat aan mijn Pokémonkaartenverzameling, keek ik Zondag met Lubach en las ik nog een stuk uit Phobos2 voordat ik ging slapen.

Maandag 3 april

Ik ging voor de verandering eens niet naar Rotterdam op de maandag. Ik bleef thuis om een dagje te studeren en te bloggen. Naast het studeren en bloggen las ik Phobos2 uit. In het zonnetje lezen is zo lekker! In de avond werkte ik aan mijn bol.com-linkjes aangezien die het niet meer deden. Ik had een avondje volledig besteed aan het werken aan alle linkjes, maar ik was pas op de helft. Daarna keek ik nog even wat afleveringen van iZombie en ik begon aan Traveler (deel 2 van Seeker) voordat ik ging slapen.

Dinsdag 4 april

Op de dinsdag ging ik vroeg naar het ziekenhuis voor een controle van mijn mond (waar binnenkort nog een blogje van online komt met wat uitleg wat ik nou precies had). Gelukkig was alles goed, dus ik ging snel door naar Rotterdam. Thuis aangekomen keek ik afleveringen van The OA, studeerde ik nog wat en blogde ik. Nadat ik had gegeten met mijn huisgenootjes ging ik verder met mijn bol.com-linkjes en had ik die af. Tijd om andere dingen te doen! Ik schreef nog een blogje, keek een aflevering van iZombie en las nog in Nachtval en Traveler voordat ik ging slapen.

Woensdag 5 april

Woensdag stond ik vroeg op, ik had een vroeg practica! Na anderhalf uur werken op de computer met een statistiekprogramma, had ik nog een hoorcollege bijgewoond. Thuis studeerde ik nog wat, deed ik onderzoek naar een studieprogramma dat ik misschien wil gaan doen en blogde ik wat. Tijdens het eten keek ik een aflevering van iZombie, om daarna naar een bijleskindje te gaan. Na een lange avond was ik weer thuis en las ik verder in Traveler.

Donderdag 6 april

Deze dag kon ik rustig aan mijn studie werken, maar was het ook tijd voor andere dingen. Ik begon de dag met het lezen van Traveler. Ik had hem bijna uit, maar ik moest er vandoor! Ik had namelijk weer bijles bij een bijleskindje voor wiskunde. Daarna ging ik meteen door naar de universiteit, om daar te werken aan een opdracht voor methoden & technieken (en om erna Traveler uit te lezen). Daarbij bekeek ik nog wat hoorcolleges. In de avond at ik met huisgenootjes, werkte ik samen met een vriend aan ons verenigingsblad (waarbij we ook nog op de Nintendo Switch speelden, ik was de winnaar in gladiatorgevechten en tovenaarduels) en begon ik aan Vrouwe Middernacht voordat ik ging slapen.

Vrijdag 7 april

Vrijdag werd ik vroeg wakker door een nachtmerrie, maar verder slapen kon ik niet. Ik besloot meteen uit bed te stappen en terug naar mijn ouders te gaan. Ik was al om half 10 thuis aangekomen en ik begon meteen in The Jewel van Amy Ewing, de laatste auteur van Yalfest waarvan ik nog iets moest lezen. Rond de eind van de middag had ik het boek uit, mijn recensie lees je binnenkort! In de avond sprak ik met mijn nerdmaatje af die ik al maanden niet had gezien om bij te kletsen en om The 100 te kijken. Toen ik thuis kwam dook ik snel mijn bed in en las ik nog een stukje uit Vrouwe Middernacht.

Wat ik de laatste weken ook heb, is het opstellen van wekelijkse doelen. Zo wil ik elke week 500 bladzijdes lezen, tien uur aan series/films kijken en zeven blogjes schrijven. Deze week was een goede week, want ik zat ruim over mijn doelen heen! Ik heb 1100 bladzijdes gelezen, negentien uur aan series gezien en negen blogjes geschreven. Qua lezen en series kijken zat ik dus op het dubbele! Echt bizar, zeker als je nagaat dat ik ook meer tijd aan mijn studie heb besteed dan normaal en daarbij had ik nog wat gewerkt. Een lekker weekje dus! De volgende week ga ik alvast voorbereidingen treffen voor mijn tentamens, dus dat gaat ook een drukke week worden.

Hoe was deze afgelopen week voor jou?

1 reactie

    • Gaia op april 9, 2017 om 6:54 am
    • Reageer

    Wat een leuk idee, Pokémonkaarten en boeken op één foto!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.