De wekelijkse avonturen van een Fanboy #48

De week voor een tentamenweek is altijd nogal druk. Naast het leren voor mijn tentamens heb ik ook nog genoeg andere dingen gedaan.

 

Zaterdag 8 mei

Zaterdag was een dag voor studeren en uitrusten, aangezien ik flinke koppijn had toen ik wakker werd. Ik begon met het studeren, om vervolgens nog wat te bloggen en in de tuin Vrouwe Middernacht te lezen (het is echt een dikke pil zeg!). Aan het eind van de middag begon ik aan het digitaliseren van mijn Pokémonkaartenverzameling op Pokéllector en ik keek ondertussen naar iZombie. In de avond had ik nog naar De Kwis en Koefnoen gekeken.

Zondag 9 mei

Ook op deze dag werd ik minder lekker wakker, maar ik probeerde nog wel wat van deze dag te maken. Ik ging verder werken aan mijn Pokémonverzameling met iZombie en had een lekker ontbijtje met mijn familie in de tuin. In de middag ging ik naar de verjaardag van mijn neefje en in de avond las ik nog een stuk uit Vrouwe Middernacht nadat ik mijn tas had ingepakt.

Maandag 10 mei

Maandag kon ik weer terug naar mijn kamer in Rotterdam, dus ik ging al vroeg weg. Eenmaal aangekomen in Rotterdam ging ik naar een hoorcollege, deed ik meteen boodschappen en studeerde ik thuis verder. Aan het eind van de middag kon ik nog even bloggen, om erna te koken voor mijn huisgenootjes. Na het eten keek ik nog een aflevering van iZombie, keek ik wat YouTube-filmpjes en tekende ik weer wat, namelijk Liv uit iZombie in chibivorm! Ik hoop wat vaker te gaan tekenen zodat ik mijn markers van de Action wat vaker kan gebruiken, dus dit was al een aardig begin.

Dinsdag 11 mei

Ik werd vroeg wakker, maar wel met een heel leuk begin: Rose McIver, de actrive die Liv speelt in iZombie, gaf mijn tweet met de tekening van haar een like op Twitter! Zo gaaf dat ze mijn tekening heeft gezien, dat deed me goed! In de ochtend had ik een college, om vervolgens nog thuis te studeren. In de avond at ik met huisgenootjes, hadden we nog een gezellig huisavondje en keken we Je Zal Het Maar Hebben. Voordat ik ging slapen keek ik nog het einde van seizoen 2 van iZombie, dat einde was zo goed!

Woensdag 12 mei

Ook op deze dag werd ik erg vroeg wakker, dus ik begon de dag met het lezen van Vrouwe Middernacht. Daarna kwam ik uit bed, studeerde ik wat en keek ik nieuwe afleveringen van Pokémon, Rick & Morty en Attack on Titan. Er zijn veel series die nu komen met een nieuw seizoen, dus ik kan weer genoeg zien de komende weken! Aan het eind van de ochtend had ik een college. In de middag studeerde ik en ging ik naar mijn vereniging omdat ik een artikel ging maken voor het verenigingsblad. Daarna ging ik snel naar huis, at ik snel even en ging ik door naar een borrel. Deze borrel was nogal speciaal omdat ons dispuut (een hechte vriendengroep) nieuwe leden erbij kreeg, dus ik maakte het iets later dan verwacht doordat ik nog even ging feesten op de vereniging.

Donderdag 13 mei

Donderdag kon ik niet uitslapen, want ik moest naar mijn college! Al om negen uur zat ik in de collegebank, om erna nog thuis te studeren en te leren voor tentamens. In de middag gaf ik bijles, kocht ik bij boekhandel Donner Unplugged 2: De Mensenmarkt van Donna Freitas en studeerde ik verder thuis. Ook blogde ik weer wat. Ik had in de avond eerst een vergadering, maar die werd afgezegd. Dit kwam goed uit, want ik was niet helemaal fit, dus ik besloot die avond Vrouwe Middernacht uit te lezen, wat me is gelukt.

Vrijdag 14 mei

Op de vrijdag werd ik vroeg wakker en begon ik met studeren. Tentamens komen dichterbij, dus ik moest hard aan de slag! In de middag keek ik nog de eerste drie afleveringen van Fullmetal Alchemist Brotherhood (aangezien deze nu op Netflix staat en dit mijn eerste echte anime was die ik keek die nog steeds mijn favoriet is). Aan het eind van de middag ging ik richting mijn ouders, begon ik aan De Mensenmarkt, studeerde ik nog thuis en keek ik naar Klikbeet.

Qua wekelijkse doelen heb ik het ook aardig goed gedaan. Ik schreef maar vier blogjes (terwijl ik er altijd zeven wil schrijven), maar aangezien ik de weken ervoor veel blogjes heb geschreven is dit enige compensatie. Ik las 700 bladzijdes (en dat terwijl mijn doel 500 bladzijdes is) en keek precies tien uur aan series, wat ook mijn doel is. Productief weekje dus!

Zo, dat was weer mijn weekje! Ik kan de komende tijd flink bezig zijn met mijn tentamens, maar daarna heb ik een lekker weekje vrij!

Hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Omg omg hij staat op netflix??? In het Japans of in het Nederlands? Ik ben zo enthousiast. FMA was ook mijn eerste anime en nog steeds favoriet ook al zit ik pas in anime serie 2 xD Mijn man moet dit zien haha 🙂
    Verder nice weekje weer zo te lezen 🙂

    1. Voor nu staat hij er in het Japans en Engels op zonder ondertiteling, maar ik heb geen idee of Netflix dit nog gaat aanpassen! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.