De wekelijkse avonturen van een Fanboy #5

Wekelijks zijn er weer avonturen die ik aanga. Ik ga een event af, fiets weer naar de universiteit, ik spreek af met vrienden (jakkes contact hebben met mensen) en lees, game, bingewatch en blog er op los. Deze week gingen de colleges weer beginnen en zat ik al wisselend in Katwijk en Rotterdam.

 

Zaterdag 30 april

Zaterdag maakte ik een flinke sprint in Illuminae, ik las hem namelijk helemaal uit! Leuk boek met hele originele pagina’s, maar het stelde me een beetje teleur door al die lovende recensies. Daarna pakte ik de fiets en ging ik samen met een groepje pizza eten (aangezien ik nog nooit als een luie student opwarmpizza had gegeten) en spelletjes doen. Na een gezellig avondje kwam ik weer terug in mijn kamer en keek ik nog de laatste Jackassfilm, uiteraard met een bakje slagroomvla, gevolgd door een bakje chips, zo rebels ben ik.

Zondag 1 mei

Zondag was een rustig dagje waarin ik nog even moest genieten van de laatste vakantiedag. Ik voelde me alleen niet helemaal lekker (dit kwam misschien op het vooruitzicht van weer het studieritme meemaken en studeren), dus ik had flink vooruit geblogd en in de middag ging ik met een huisgenootje in het zonnetje in de achtertuin zitten, waarbij ik begon in Elementia 1: Het recht van de sterkste, een heel cool boek over Minecraft! In de avond besloot ik wat te tekenen en Avatar te kijken (de film van de planeer Pandora met de blauwe wezens), ik kan echt niet wachten op het vervolg!

Maandag 2 mei

Maandag begon ik met wat tekenen en bloggen. Daarna pakte ik mijn spullen in en ging ik naar mijn college over organisatie&strategie. Daarna pakte ik de trein naar Leiden, want ik ging in Katwijk slapen! Nu mijn vader en zusje op vakantie zijn is mijn moeder alleen thuis, dus ik kwam haar gezelschap houden. We keken wat afleveringen van het tweede seizoen van Two And A Half Men en ik maakte een klein begin in Dromen van Sara Zonneveldt.IMG_5408

Dinsdag 3 mei

Dinsdag ging ik in de middag naar een hoorcollege voor vaardigheden, waarin we te horen kregen wat voor een soort paper we gaan schrijven dit blok. Thuis in Katwijk had ik vooral veel gelezen en wat recensies geschreven. Geen hele bijzondere dag eigenlijk!

Woensdag 4 mei

Woensdag vertrok ik wat eerder uit Katwijk, want ik zou die avond gaan slapen in Rotterdam. Ik dropte mijn spullen in mijn kamer, ging naar college en daarna maakte ik op internet opdrachten voor het vak vaardigheden. Daarna stapte ik op de fiets en ging ik samen met mijn dispuut een afscheidsetentje houden omdat iemand een paar maanden naar het buitenland gaat. We aten onbeperkt spareribs, heerlijk! Ik propte mezelf echt helemaal vol. Daarna ging ik nog even tappen bij mijn studentenvereniging en hadden we daar een feestje.

Donderdag 5 mei

Toen ik wakker werd maakte in mijn kamer in Rotterdam schoon, pakte mijn spullen in en ging weer richting Katwijk. Eenmaal thuis aangekomen ging ik even rustig liggen in de zon buiten, want het was heerlijk weer! Het warme weer is echt super, maar ik word er wel heel duf van, wat ik merk aan mijn productiviteit… Daarna deed ik weer wat aan het vak vaardigheden. In de avond ging ik met mijn moeder naar het strand, we gingen namelijk met mijn oom, tante, neefje en nichtjes uit eten! Achteraf namen we nog en ijsje en een bakkie thuis.IMG_5493

Vrijdag 6 mei

Vrijdag was een dagje eropuit, een oud-klasgenoot en goede vriendin (oftewel mijn nerdmaatje) ging met mij naar Rotterdam! We zijn het centrum rondgelopen, gegeten in de Donner, langs het winkelcentrum van Zuidplein geweest en ik had bij de Primark de meest coole Star Wars kleren gezien, DIE MOET IK HEBBEN! Achteraf keken we bij mijn kamer zes afleveringen van The 100 (seizoen 3 is best gaaf, maar sommige personages zijn zo dom en besluiteloos) en aten we patatjes met hamburger (je kan volgens mij merken dat ik de laatste paar dagen niet al te gezond heb gegeten)…

IMG_5508

Dit was mijn week! Een week waarin de studie weer begon en veel heen en weer reisde. Volgende week kan ook weer druk worden, we gaan het merken!

Hoe was jouw week?

1 reactie

  1. Hier hadden we een lekker rustig weekje. We hadden nog vakantie en hebben vooral genoten van de dagen met lekker weer.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.