De wekelijkse avonturen van een Fanboy #50

Wauw, voor de vijftigste keer bespreek ik wat ik de afgelopen week heb gedaan! Deze week had ik vakantie, dus ik heb lekker genoten van boeken, series, vrienden en meer!

 

Zaterdag 22 april

Zaterdag was een prima dag. Ik begon de dag met wat bloggen (het uittypen van de interviews met de Yalfest-auteurs) en ik las Piper Perish uit. Meteen ging ik door met een boek dat die dag binnen kwam, namelijk Stein Knap en het mysterie van de parallelle universums. Deze had ik meteen al die dag uit, dus ik ging hard! Ik maakte meteen recensies, at met mijn familie en begon aan De geheime tuin, een boek dat mij werd aangeraden door mijn moeder. Ook keek ik De Kwis en Koefnoen

Zondag 23 april

Ik was de hele dag op Yalfest! Yalfest was echt een geweldig evenement, hier kan je mijn verslag lezen. Ik heb zo genoten van alle boekenliefhebbers, de bloggers, de auteurs, het zien van bloglezers of bookstagrammers en meer. Wat een topdag! Ik hoop zo dat volgend jaar er weer een Yalfest komt, want dit was een groot feest!  

Maandag 24 april

Maandag werd ik vroeg wakker en begon ik de dag met het maken van blogjes (voornamelijk over Yalfest). Ook kwamen er mappen binnen die ik kon gebruiken voor mijn Pokémonkaarten. In de middag ging ik naar Haarlem, David Arnold was namelijk bij boekhandel de Vries en aangezien ik deze auteur zo geweldig vind, wilde ik hem toch nog even zien voordat hij weer vertrekt uit Nederland. Het was een erg leuk en knus evenement. Eenmaal thuis aangekomen at ik met mijn familie, keek ik een aflevering van Pokémon en vulde ik mijn mappen met Pokémonkaarten (een flink werk, maar wel heel leuk om te doen).

Dinsdag 25 april

Op de dinsdag werd ik vroeg wakker en maakte ik meteen een blogje. Al snel kon ik naar de huisarts, ik kon mijn oren namelijk laten uitspuiten. Heerlijk gevoel als je oren weer helemaal leeg zijn, haha! Daarna ging ik richting Leiden om de stad in te duiken met mijn vriendin (huh wat Joost je hebt niks gezegd over een vriendin wow shocking bel de roddelbladen), gingen we nog naar mijn oma en liepen we nog het strand op om bij een strandtentje heerlijke appeltaart te eten. Thuis aangekomen aten we nog met de hele familie, brachten we mijn vriendin terug naar het station en haalden we nog een ijsje bij het strand (ja ik was aardig tonnetje rond). Thuis aangekomen keek ik nog Pokémon en Adventure Time en las ik weer een stukje uit De geheime tuin voordat ik ging slapen.

Woensdag 26 april

Ook de woensdag zat ik niet stil, ik ging weer een dagje uit! Deze dag ging ik naar Utrecht om samen met Booktuber Sanne de stad onveilig te maken. Dit resulteerde vooral in het terroriseren van de boekhandels, gekke foto’s maken in de Flying Tiger en in de Mediamarkt een foto van mij als achtergrond instellen voor elke iPhone die tentoon werd gesteld in de winkel. Thuis aangekomen blogde ik wat, keek ik wat Adventure Time en las ik een manuscript van een boek (welk boek? Dat hoor je binnenkort).

Donderdag 27 april

Koningsdag, tijd om… de hele dag thuis te blijven. Ik had eerst plannen, maar die gingen helaas niet door. Niet heel erg, want ik had nog genoeg te doen! Ik blogde veel, las De geheime tuin uit, recenseerde veel, las verder in een manuscript en keek ik afleveringen van Adventure Time en Attack on Titan.

Vrijdag 28 april

Alweer een rustige dag? Ja, eigenlijk wel. Ach, dat maakt ook niet uit, daar is de vakantie natuurlijk voor! Op de vrijdag heb ik wat gewerkt aan mijn blog, deed ik nog boodschappen, Las ik in het zonnetje Een van ons liegt (een boek dat eind deze maand uit gaat komen) en ik speelde wat Pokémon Trading Card Game Online. Tijdens het eten begon ik aan de anime Date A Live, maar ik denk niet dat ik verder ga kijken. In de avond keek ik naar een livestream van Nedernerds en speelde ik Pokémon Yellow, een heerlijk nostalgisch spelletje.

Qua productiviteit ging het ook prima. Ik maakte het aantal blogjes die ik wekelijks wil maken, ik las maar liefst 1150 bladzijdes (terwijl ik er 500 per week probeer te halen), hoewel ik maar 4 van de 10 uur besteedde aan series kijken. Een prima vakantieweekje dus, heerlijk om even te kunnen uitrusten! Volgende week kan ik wel weer hard aan de bak met de studie en kan ik weer veel bijles geven, dus dan is het luie leventje weer voorbij. Ik heb in ieder geval genoeg leuke dingen gedaan, dus die vakantie pakte goed uit!

Hoe was jouw weekje?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.