De wekelijkse avonturen van een Fanboy #51

Zo, de vakantie is weer voorbij, ik kan weer wennen aan het normale studentenleven en weer studeren, bijles geven en naar mijn vereniging gaan. Deze week was dus weer lekker druk, dus genoeg te melden!

 

Zaterdag 29 april

Op de zaterdag was ik aardig vroeg wakker. Wat ik zoal deed? Ik begon de ochtend met wat bloggen, om vervolgens naar Leiden te gaan. Ik ging namelijk met mijn neefje naar een tentoonstelling over Japan in het Museum Volkenkunde. Ook was er een speciaal weekend met allemaal activiteiten van Japan, dus ik heb daar een middagje gezeten. Hier kan je mijn verslag erover lezen. Toen ik eenmaal thuis kwam, kon ik niet naar binnen. Niemand was thuis, ik had geen sleutels en zelfs de buren van de reservesleutel waren weg. Oei! Gelukkig kon ik nog naar het dorp om bij mijn buurmeisje de sleutel van haar huis te halen, zodat ik uiteindelijk toch naar binnen kon. Wat een avontuur! Het duurde anderhalf uur voordat ik eindelijk binnen was, maar toen ging ik ook lekker zitten bloggen en ik keek naar de nieuwe aflevering van Attack on Titan (man man man, letterlijk iedereen is in die anime gedoemd om te sterven). In de avond blogde ik nog wat en keek ik naar Klikbeet, De Kwis en Koefnoen.

Zondag 30 april

De zondag was een redelijk productieve dag. Ik begon de dag met het schrijven van veel blogjes. Aan het begin van de middag gaf ik nog bijles en las ik een deel van Een van ons liegt. Ik bereidde me ook wat voor op mijn aankomende studieblok. In de avond werkte ik nog wat aan mijn blog, pakte ik mijn spullen in en las nog een stukje voordat ik ging slapen.

Maandag 1 mei

Ik kon weer aan de studie, dus ik kon weer naar Rotterdam gaan! In de ochtend vertrok ik naar Rotterdam, om daar snel naar college toe te gaan. Het was een inleiding college voor Intermediate Accounting, wat redelijk goed ging. Daarna deed ik nog boodschappen en studeerde ik wat. Nadat ik klaar was met mijn opdrachten keek ik twee afleveringen van Btooom! en las ik Een van ons liegt uit. In de avond ging ik naar mijn vereniging voor een borrel. Deze was ontzettend gezellig, dus het werd een latertje.

Dinsdag 2 mei

Dinsdag werd ik verbazingwekkend vroeg wakker, dus begon ik meteen met wat studeren. Ik bereidde mijn college voor en ging daarheen, maar deze was achteraf gezien best nutteloos, helemaal als het daarna regent als je naar huis fietst… Samen met een huisgenootje gingen we (met de auto) naar de supermarkt, daarna kon ik hard aan de studie en wat vooruit werken. Aan het eind van de middag schreef ik nog een recensie, keek ik een aflevering van Btooom! en ging ik door naar mijn bijlesadres, om daar in de avond huiswerkbegeleiding te geven. Eenmaal weer thuis aangekomen las ik een stukje uit Nachtval, las ik de twaalfde volume van Psyren en las ik wat uit Vlammenwerper.

Woensdag 3 mei

Woensdag was een hele gezellige dag! Ik begon de dag met studeren, maar al snel kreeg ik meerdere keren bezoek die dag. Ook at ik met mijn huisgenootjes en ging ik erna door naar een borrel van vrienden van mijn studentenvereniging, welke erg leuk was. Ik heb de hele avond gezellig gekletst (en chips gegeten, duh), om vervolgens nog even te feesten op de vereniging. Toen ik naar huis ging miezerde het wel heel hard, dus ik kwam zeiknat thuis!

Donderdag 4 mei

Op de donderdag had ik vroeg een practica voor accounting. Gelijk na mijn practica sprak ik met mijn onderzoeksprojectgroep af, we zouden namelijk een planning maken voor de komende weken. Daarna ging ik richting huis, studeerde ik weer flink en blogde ik wat. Ik at al vroeg met mijn huisgenootje zelfgemaakte pizza en ik keek naar de dodenherdenking. Tot slot ging ik naar mijn vereniging voor een vergadering waarbij ik kon notuleren.

Vrijdag 5 mei

Ja hoor, ik werd weer ontzettend vroeg wakker, ondanks het slaaptekort van de afgelopen dagen. Ik las in de ochtend Vlammenwerper uit, pakte mijn spullen in en ging weer richting mijn ouders. In de trein begon ik aan Disruptor, het derde en laatste deel in de Seeker-serie. Thuis aangekomen blogde ik wat, studeerde ik weer flink en keek ik naar de anime WorldEnd en My Hero Academia. De tweede anime wil ik sowieso verder gaan kijken! Daarna keek ik nog naar Btooom! en al snel ging ik naar bed, ik was namelijk echt uitgeput na deze week!

 

Qua doelen van de week heb ik het aardig goed gedaan. Ik blogde veel meer dan ik had verwacht (ik schreef zelfs zes extra blogjes), las precies 500 bladzijdes, maar keek maar zes van de tien uur die ik wilde naar series. Ach ja, deze week begon de studie weer, dus dan heb ik toch iets minder tijd daarvoor!

Zo, dat was weer mijn weekje. Een leuk event bezocht, weer gestudeerd en bijles gegeven, ik ga weer het normale leventje in! Volgende week ga ik het erg druk krijgen met bijles, feestjes en meer.

Hoe was jouw weekje?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.