De wekelijkse avonturen van een Fanboy #52

Deze week was niet druk, maar DRUK! Ik ging van hot naar her en deed genoeg. Studie, bijles geven, vereniging en boekendingen, ik bleef maar bezig!

 

Zaterdag 6 mei

Zaterdag was een wat rustige dag, maar ik deed genoeg. Zo blogde ik wat, haalde ik een cosplay op, namelijk Edward Elric van Fullmetal Alchemist bij cosplayer Crescentcrimsondragon (een zeer getalenteerde cosplayer), keek afleveringen van My Hero Academia, Btooom!, Klikbeet, De Kwis en Koefnoen. Ook studeerde ik nog een hoop.

Zondag 7 mei

Op de zondag was ik vroeg wakker, begon ik meteen met studeren en begon ik Guild Wars 2 te spelen (een gratis MMORPG), die tot nu toe erg leuk is! Daarna gaf ik een uurtje bijles en fietste ik door naar het station, ik ging namelijk naar de verjaardag van blogger en Simonvs-fangirl Eline! Hierbij heb ik een middagje gekletst met andere bloggers en mocht ik ook nog mee eten met de familie. Daarna kwam ik weer thuis, blogde ik nog even wat en pakte ik mijn spullen in voor de week. Voordat ik ging slapen, las ik nog een stuk uit Disruptor.

Maandag 8 mei

Een nieuwe week in Rotterdam was aangebroken! Al in de ochtend ging ik naar Rotterdam, om daar hard aan de studie te zitten. Nadat ik genoeg had gestudeerd speelde ik nog even Guild Wars 2, deed ik boodschappen, las ik uit Disruptor en keek ik een aflevering van My Hero Academia. Aan het eind van de middag gaf ik bijles wiskunde aan een bijlesleerling dicht in de buurt. Daarna snelde ik naar huis, we gingen namelijk met alle huisgenootjes eten! Daarna gingen we zelfs naar de snackbar om een ijsje te halen. Na de gezelligheid studeerde ik weer even door en las ik een flink stuk uit Disruptor.

Dinsdag 9 mei

Ik werd vroeg wakker en ik las meteen Disruptor uit. Dit boek jongens, GEWELDIG! In mijn recensie vertel ik er meer over. Ik studeerde nog wat, speelde even Guild Wars 2, had bezoek en keek Btooom!. In de avond was het weer tijd voor het geven van bijles. Deze bijles duurt altijd twee uurtjes en is best ver weg, dus ik was wat laat thuis. Omdat er verder nog geen collegeslides online stonden, besloot ik nog maar even te gamen.

Woensdag 10 mei

Op de woensdag werd ik wel vroeg wakker, maar ik had wel heerlijk geslapen. Ik speelde eventjes Guild Wars 2, blogde weer flink en studeerde ook nog. Aan het eind van de ochtend had ik een college en daarna ging ik met een mede-student werken aan een onderzoeksproject. Een paar uur later fietste ik door naar een bijlesadresje voor een uurtje wiskunde. En nee, geen rust, eenmaal thuis aangekomen studeerde ik wat, at ik met huisgenootjes en ik was van plan om te gaan borrelen, maar door het slaaptekort de afgelopen tijd had ik totaal geen energie meer. Oei! Ik begon nog wel aan Een goede kans van Sarah Moore Fitzgerald, maar voor de rest van de avond deed ik rustig aan.

Donderdag 11 mei

Dat ik de vorige avond thuis bleef was maar goed uit, want ik had alweer slecht geslapen. Dat gaat niet goed! Hoewel ik het liefst de hele dag in bed wilde blijven liggen, had ik toch een lange dag te gaan waarbij ik niks kon missen. Ik ging naar de universiteit voor de studieadviseur en ging erna door naar Amsterdam, ik was namelijk uitgenodigd om bij uitgeverij Meisenmaas te brainstormen! Ik kan er nu nog weinig over kwijt, maar we hadden een heel interessant gesprek, ideeën opgedaan en als dank ging ik weg met een aantal coole boeken. Ik ging door naar mijn ouders, want mijn moeder was jarig. Een felicitatie kon dus niet ontbreken en ik kreeg ook nog heerlijke appeltaart. Ik was wel ontzettend ziek, dus toen ik even naar mijn kamer ging sliep ik opeens binnen een minuutje… Al snel konden we eten en ging ik door naar Leiden, want ik organiseerde een leesclub in boekhandel Kooyker over De kids of appetite! We hadden weer flink gekletst over boeken, onwijs gezellig! Vervolgens nam ik weer de trein naar Rotterdam en ging ik vroeg naar bed.

Vrijdag 12 mei

Vrijdag werd ik iets beter wakker, maar was ik nog wel aardig beroerd. Ik ging niet naar college, maar studeerde wel hard zodat ik niet achter zou blijven. Daarna was het nog tijd voor het beantwoorden van mailtjes, het werken aan mijn onderzoeksproject en ik blogde ook nog wat. Al snel studeerde ik weer flink (vooruitwerken als een baas) en in de avond werd ik opgehaald door mijn vader, #goedepapa. In de avond deed ik rustig  aan en begon ik aan Star Wars de voertuigen ontleend, maar met de energie die ik nog over had ging ik toch lekker vroeg slapen…

 

Hoe ging het met mijn productiviteit deze week? Nou, aangezien de omstandigheden heb ik het nog prima gedaan. Ik had precies 500 bladzijdes gelezen, alleen blogde ik wel wat weinig en keek ik maar 4 uur aan series. Ach ja, kan gebeuren! Nu maar gewoon lekker uitzieken en dan kan ik later weer helemaal knallen!

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.