De wekelijkse avonturen van een Fanboy #53

Zo, we zijn weer een weekje verder! Ik begon de week met flinke griep, maar deed gelukkig nog genoeg andere dingen. Lezen, series kijken, studeren, bijles geven, noem het maar op!

 

Zaterdag 13 mei

Op de zaterdag werd ik nog steeds met een niet al te fijne keel wakker, maar ik maakte er het beste van en begon de dag met studeren. Eenmaal klaar met het bekijken van colleges en het maken van opdrachten, besloot ik wat blogjes in te plannen. Ook maakte ik deze dag een begin aan Pokémon Adventures Firered & Leafgreen (een hele gave manga), las ik uit Jager van Julie Kagawa, kreeg ik nog een pakketje binnen van Fantasywereld en speelde wat Guild Wars 2. In de avond was ik erg moe, dus na het zien van OG3NE ging ik richting bed en las ik in Jager en Star Wars De Locaties Ontleed.

Zondag 14 mei

Zondag was ik ook weer ziek, dus probeerde ik wel wat te doen. Ik las het Star Wars-boek over alle locaties uit, studeerde en blogde nog wat. Beetje jammer, want ik wilde mijn moeder juist verwennen voor Moederdag! Ach ja, niets aan te doen. Ik ging al vrij snel naar bed, las het tweede deel van de Pokémon Adventures Fired & Leafgreen-serie en kwam wat verder in Jager.

Maandag 15 mei

Ik was nog steeds erg ziek, dus ik ging in de ochtend meteen naar de huisarts. Ik had een flinke griep te pakken, maar ik kreeg medicijnen toegeschreven, dus hopelijk is de keelpijn snel weg. Thuis aangekomen studeerde ik en maakte ik wat recensies. In de middag zat ik even in de tuin in het zonnetje. Ik las weer een manga van Pokémon Adventures en ik las Jager van Julie Kagawa uit. Ook schreef ik nog wat blogjes en werkte ik verder aan mijn studie. Aangezien ik de volgende dag al in Rotterdam moest zijn voor een vroeg college, zou mijn vader mij in de avond naar Rotterdam brengen (goede papa). Aan het eind van de middag pakte ik mijn spullen alvast in en begon ik aan De jacht op het antiserum, welke ik kan lezen voor Fantasywereld. In de avond ging ik richting Rotterdam en kletste ik nog even met huisgenootjes, maar ging daarna snel richting bed om goed uit te rusten.

Dinsdag 16 mei

Hoewel ik nog niet helemaal fit was, moest ik deze dag wel naar de universiteit gaan. Voordat ik mijn hoorcollege bezocht, had ik nog wat blogjes kunnen schrijven in de ochtend, ik was op dreef! Na het volgen van een hoorcollege ging ik verder werken op de universiteit, ik moest namelijk aan een project werken met andere studiegenootjes. Na wat uurtjes statistische gegevens verwerken ging ik weer terug naar huis en studeerde ik nog wat. Een flinke studiedag dus! In de avond studeerde ik nog even verder, maar besloot daarna wat te ontspannen met het spelen van Guild Wars 2. De moeheid sloeg wel snel toe, dus ik dook snel mijn bedje in!

Woensdag 17 mei

Deze dag… Hoe heb ik in vredesnaam deze hitte overleefd? Het was loeiwarm, dus heel productief was ik niet. Ik kan namelijk niet zweten, dus zulk warm weer is voor mij verschrikkelijk doordat ik oververhit kan raken. Af en toe studeerde ik wat en ik probeerde vaak buiten in de schaduw te zitten, aangezien mijn kamer te warm was. Ook ben ik deze dag nog even de stad in geweest, vierde ik met huisgenootjes dat een van mijn huisgenootjes afgestudeerd is werkte ik nog wat aan hoorcolleges, maar door de hitte was concentreren erg lastig. Ach ja, de dagen erna waren gelukkig niet zo warm!

Donderdag 18 mei

Donderdag stond ik vroeg op, ik kon namelijk beginnen met een werkgroep waarbij ik accounting-vraagstukken behandelde. Vervolgens had ik een meeting met mijn onderzoeksprojectgroepje om een planning te maken voor ons paper. Thuis aangekomen studeerde ik even door en ging ik naar een bijlesadres, om vervolgens de trein in te stappen. Ik had namelijk een afspraak met de osteopaat bij mijn ouders, dus ik kon gaan reizen. In de trein las ik Jacht op het antiserum en at ik thuis bij mijn familie. De afspraak bij de osteopaat ging trouwens erg goed en ik hoef pas eind september weer te komen! Na het eten (van kip, jammie) ging ik weer terug naar Rotterdam en studeerde ik nog wat door. Aan het eind van de avond keek ik nog de meest recente aflevering van Adventure Time en die was zoooooo goed! De serie werkt nu echt naar een einde en vooral het einde van de aflevering wist mij echt te verbazen, ik wil snel nieuwe afleveringen van Adventure Time!

Vrijdag 19 mei

Oeps, ik was weer wat ziek! Ik voelde me niet helemaal lekker, maar begon de dag met het schrijven van wat blogjes. Ik ging helaas niet naar college toe, maar werkte thuis gewoon aan mijn hoorcollege en leerde voor mijn tussentoets. In de middag ging ik toch (met behulp van lekker veel thee, fruit en medicijnen) richting de stad, ik werd namelijk geïnterviewd voor een studieopdracht van een studente journalistiek! We hadden bij boekhandel Donner bij het café gesproken over mijn fandoms, mijn liefde voor boeken, bloggen en mijn leven. Ontzettend gezellig, helemaal omdat we daarna nog een rondje door de boekhandel deden en de stripwinkel Yendor bezochten. Vervolgens was ik weer thuis, studeerde ik nog wat, blogde ik wat en keek ik wat afleveringen van Inu X Boku Ss, een anime waarin een personage speelt die ik misschien ga cosplayen.

 

De griep is nog niet voorbij, maar ik voel gelukkig wel enige progressie. Hopelijk ben ik volgende week weer helemaal fit, want dan gebeuren er hele leuke en drukke dingen!

Hoe is het bij jou?

2 reacties

  1. Het is hier momenteel vrij rustig en vermits het lezen niet zo goed wil lukken is het qua recensies ook wat rustiger op de blog. Misschien moet ik toch maar proberen mee te doen aan de BBReadathon in de hoop dat ik zo weer in het lezen kan wegduiken. Straks gaan we nog naar een optreden van een collega van mijn echtgenoot die in een brassband speelt. Geen Muse jammer genoeg. Ook geen 2Cellos. Ik hoorde net dat die vlakbij ons waren tijdens hun tour. Alleen ontdek ik het uiteraard weer veel te laat.

    1. Ik hoop ook mee te doen met de BBReadtathon! 😀 Even lekker veel boeken lezen 🙂 Haha, niks kan tippen aan Muse!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.