De wekelijkse avonturen van een Fanboy #54

Zo, de zomervakantie komt al iets dichterbij! Ik ben hard aan de slag met studeren, maar heb deze week nog zat andere dingen gedaan. Naast het leren voor mijn tussentoets en het werken aan mijn onderzoeksproject, deed ik ook nog genoeg leuke dingen, zoals evenementen bezoeken en een dagje uit!

 

Zaterdag 20 mei

Op de zaterdag was ik vroeg wakker en begon ik met studeren. Ik zou namelijk op de woensdag een tussentoets hebben, dus ik moest hard aan de slag! Na het leren heb ik nog wat afleveringen van Inu x Boku SS gekeken en las ik verder in Jacht op het antiserum. Vervolgens ging ik fietsen naar de stad, ik ging namelijk even de stad in en erna naar de bibliotheek in Rotterdam voor YA 010, een erg leuk evenement. Daarna fietste ik weer terug naar huis, kletste ik met internationale vrienden van mijn huisgenootjes die een weekend zouden logeren en maakte ik eten voor mezelf klaar. In de avond blogde ik wat, las ik Jacht op het antiserum uit en keek ik nog naar een aflevering van Klikbeet.

Zondag 21 mei

Zondag zou een drukke dag worden. Ik begon de dag met studeren en leren voor mijn tussentoets. Na wat gestudeerd te hebben keek ik Inu x Boku SS af en ging ik naar een bijlesadresje voor het geven van bijles in wiskunde. Daarna ging ik door naar de campus, waar ik opdrachten nog maakte voor mijn onderzoeksproject (het was zo rustig op de uni!). Na het voltooien van mijn studiewerk, ging ik weer terug naar mijn kamer en studeerde ik wat door en blogde/recenseerde ik een hoop. In de avond kwamen mijn ouders en zusje langs om even een bakkie te doen bij een restaurant aangezien ik ze anders lang niet zou zien. Weer thuis aangekomen begon ik in Vuur en As 2, las ik een stukje uit A Geek in Japan, bekeek de nieuwste aflevering van Attack on Titan en ging lekker vroeg slapen.

Maandag 22 mei

Op de maandag begon ik met flink wat studie. Ik bekeek een heel hoorcollege, deed boodschappen en leerde voor mijn tussentoets. Het was lekker weer, dus ik kon rustig in de tuin studeren! Na het studeren had ik het alleen zo warm, dat ik even op bed ging liggen en in slaap viel… Zodra ik weer wakker werd, pakte ik mijn spullen in en ging ik richting Scheveningen (en las ik in het openbaar vervoer Vuur en As 2). Ik had afgesproken met mijn vader om bij Simonis te eten, een heerlijke maar drukke viseettent. Heerlijke vissoep en kibbeling, jammie! Daarna reden we door naar de voorstelling Lucky Live, een show van de maker van Lucky TV. Het was zo’n grappige en leuke voorstelling waarin Sander alles vertelde over zijn carrière en zijn filmpjes. Thuis weer aangekomen dook ik snel mijn bedje in.

Dinsdag 23 mei

Dinsdag had ik vroeg in de ochtend een practica over accounting, wat redelijk goed verliep. Thuis aangekomen had ik nog bezoek, plande ik een dagje Dordrecht en keek ik behoorlijk wat Japanvlogs (en dat te bedenken dat ik waarschijnlijk pas op z’n vroegst over drie jaar naar Japan zou kunnen gaan). Ik had ook flink wat uren geleerd voor mijn tussentoets en gestudeerd, ik was er bijna de hele dag mee bezig! In de avond speelde ik nog even Pokémon Yellow en las ik een deel van een heel gaaf manuscript.

Woensdag 24 mei

De dag van de tussentoets, spannend! Ik begon de dag met studiewerk, om vervolgens even rust te nemen en wat te lezen en te bloggen. In de middag gaf ik nog wiskundebijles, studeerde ik door en had ik mijn tussentoets. In de avond ging ik door naar een borrel van mijn vereniging, die erg gezellig was, hoewel ik daarna snel naar huis ging om snel te slapen, want de volgende dag zou ik namelijk een drukke agenda hebben!

Donderdag 25 mei

Hemelvaartsdag, tijd om wat leuks te doen! Ik had een dagje Dordrecht op de planning staan met mijn vriendin die goed gevuld was. De dag begon met het downloaden van Magikarp Jump, een geweldig Pokémonspelletje voor op de mobiel! Zo hadden we in Dordrecht de grote kerk beklommen, bekeken we wat nerdwinkels (de meesten waren dicht, dus Dordrecht wordt nog een keer onveilig gemaakt), at ik hele lekkere kip bij het Lepeltje Lepeltje festival en propte ik mezelf vol bij Shabu Shabu. Thuis aangekomen studeerde ik nog even, want daar had ik ook nog wat dingetjes voor moeten doen.

Vrijdag 26 mei

De vrijdag was een productieve dag. Ik begon de dag met studeren en boodschappen doen, om daarna op de uni met mijn onderzoeksprojectgroep te werken aan ons project. De deadline komt dichtbij, dus we moesten hard aan de bak! Thuis aangekomen las ik verder in Vuur en As 2, keek ik de film Warcraft en de livestream van Nedernerds. Mijn benen waren echt helemaal kapot na een dagje Dordrecht, dus deed rustig aan.

 

Hoe productief ik was deze week? Nou, wat de studie betreft had ik veel werk geleverd, alleen andere dingen waren wat minder. Zo keek ik maar 6 uur aan series en films, las 400 bladzijdes en blogde precies 7 blogjes zodat ik mijn doel daar wel voor haalde.  Ach ja, de studie gaat voor! Na mijn deadline kan ik hopelijk iets meer aandacht besteden aan mijn boeken en fandoms, want dat maakt mij als fanboy zielsgelukkig.

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Is zien … Ik sprak met een vriendin af in Gent én zag Marcia daar ook even toen ik op mijn trein aan het wachten was, woensdag kwamen mijn nicht en haar 4-jarig zoontje op bezoek en zijn we de speeltuin even onveilig gaan maken, donderdagavond ging ik op babybezoek bij het zoontje van mijn broer en schoonzusje (Yep, ik ben nu een tante), zaterdag was het verjaardagsfeest van de moemoe van mijn echtgenoot (Taart!) en deze avond zijn we terug naar het ziekenhuis gegaan om mijn neefje te bewonderen. Verder heb ik de afgelopen drie dagen eigenlijk vooral zoveel mogelijk gerust, geschuild tegen de felle zon én uiteraard ook gelezen voor de BBreadathon.

    1. Ga je je neefje ook indoctrineren met je fandoms en je liefde voor boeken ghegheghe? 🙂

      1. Mijn neefje heeft ondermeer drie boeken cadeau gekregen bij zijn geboorte. Waaronder het favoriete boek van zijn papa. Voor mijn metekindje liggen er ondertussen al 15 boeken klaar en ik moet nog tot september wachten voor ik meter word. Ik heb dus zo’n vermoeden dat dat helemaal in orde komt. 🙂

        1. You go girllllll! haha 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.