De wekelijkse avonturen van een Fanboy #55

Fandoms, boeken, studie, bijles, vereniging en meer, mijn week zit altijd lekker vol! Ik heb me weer vermaakt deze week. Ik moest een onderzoeksproject afmaken, bijles geven, kon nog veel studeren maar ook aandacht besteden aan lezen en bloggen. Kijk je mee wat ik allemaal heb gedaan?

 

Zaterdag 27 mei

De zaterdag was een flinke studiedag voor me. Ik moest hard werken om een onderzoeksproject af te krijgen, dus om 10 uur was ik al op de uni om daar aan te zitten. Rond 3 uur was ik even klaar, dus deed ik boodschappen en rustte ik thuis uit (die hitte, man man man). Ik keek de nieuwe aflevering van Attack on Titan en las verder in Vuur en As 2. In de avond werkte ik verder aan het project en hij was eindelijk af, feest! Mijn zusje kwam in de avond naar Rotterdam toe, ze kwam een avondje logeren. We bestelden pizza en buffalo wings (jammie jammie) en keken we een deel van The Scorch Trials (deze film he, klopt voor geen ene hol).

Zondag 28 mei

Zondag werd ik vroeg wakker terwijl mijn zusje van uitslapen houdt, dus liet ik haar nog even slapen en las ik verder in Vuur en As 2. Ook maakte ik een opzet voor het volgende onderzoeksproject van mijn groep. Zodra mijn zusje wakker werd, keken we The Scorch Trials af. Door de hitte was het erg moeilijk om het uit te houden, maar ondanks de hitte wist ik in de middag Vuur en As 2 uit te lezen. Daarna vertrokken mijn zusje en ik richting de stad, we gingen namelijk eerst eten bij de Wok to go (eerst even langs boekhandel Donner uiteraard) en in de avond hadden we een optreden van studenten big bands! Mijn neef zit namelijk in de big band van Delft, dus we kwamen hem aanmoedigen. Na het optreden werden we opgehaald door mijn ouders en brachten ze mij thuis. Thuis aangekomen studeerde ik nog wat (ik wist dat de dag erna het moeilijk zou worden om te studeren door de hitte) en las ik in A Geek in Japan.

Maandag 29 mei

Maandag werd ik vroeg wakker en ik kon niet verder slapen, dus kwam ik uit bed en begon ik veel te bloggen. Ik studeerde af en toe nog wat, maar was vooral druk bezig met recenseren en bloggen. Aan het eind van de middag gaf ik nog bijles en at ik met mijn huisgenootjes in de tuin. In de avond werkte ik nog wat door met recenseren en bloggen en voordat ik ging slapen, begon ik aan Zoeker, het tweede deel van Riders.

Dinsdag 30 mei

Op de dinsdag had ik om negen uur een college, die wat eerder afgelopen was dan verwacht. Ik studeerde nog even verder op de universiteit en had een gesprek met een leraar over het onderzoeksproject, dus daar konden we ook weer mee aan de slag. Toen ik thuis kwam had ik opeens een enorme slaapaanval, dus ik plofte neer op bed en deed een dutje. Een uurtje later studeerde ik door en las ik wat uit Zoeker. Ik at vroeg en keek ondertussen My Hero Academia, om daarna naar mijn bijlesadresje te gaan voor huiswerkbegeleiding. Weer thuis aangekomen las ik nog een stukje uit A Geek in Japan.

Woensdag 31 mei

Woensdag was een druk dagje. Ik had een hoorcollege, studeerde een hoop en had nog bezoek. In de middag keek ik nog een bizarre aflevering van Trippers over de Japanse geekcultuur, waarin zelfs ik verbaasd was over de extreme Japanse nerds die hun hele leven wijden aan anime en manga. In de avond had ik een borrel van mijn vereniging die voor de verandering eens 5 minuten van mijn huis vandaag was, dus dat was lekker dichtbij!

Donderdag 1 juni

Op de donderdag had ik genoeg te doen. Ik begon de dag met een practicum. Ik was heel vroeg klaar, dus ik las verder in Zoeker in de verbouwde bibliotheek op de campus die deze week open is gegaan. Hij is erg mooi geworden! Daarna had ik een hoorcollege en at ik erna met een huisgenootje in de tuin. Vervolgens studeerde ik weer wat en had ik een uurtje bijles voor wiskunde. Na het uurtje bijles studeerde ik nog even door en at ik met wat huisgenootjes. In de avond stond ik ook niet stil, want ik ging naar de vereniging voor een vergadering. Daarna ging ik al snel naar huis, want ik wilde eventjes lekker slapen.

Vrijdag 2 juni 

Deze dag was vol met reizen. Ik had een college in de ochtend, om vervolgens snel mijn tas in te pakken en richting mijn ouders te gaan. Thuis aangekomen kon ik al weer door, ik ging naar de YA Boekverslinders Leesclub bij Silvester in Zoetermeer! We bespraken tijdens deze leesclub Carve the mark van Veronica Roth en het was heel gezellig. Mijn verslag zal er binnenkort over verschijnen. Ik moest wel haasten na de leesclub, want ik moest een bus pakken richting huis. Thuis aangekomen zaten we aan de barbecue en ik las in de avond Zoeker uit.

 

En, hoe staat het er voor wat productiviteit betreft? Nou, op sommige punten ging het erg goed, op andere punten niet. Ik stuurde iets meer dan dat ik had ingepland, schreef net 1 blogje minder dan dat ik normaal wilde, las 650 bladzijdes terwijl mijn doel altijd 500 is en ik keek maar 1 uur aan series… Het kan beter dus, maar de studie gaat natuurlijk voor!

Zo, dat was weer een drukke week. En ja hoor, ook de volgende week staat flink volgepland. Bijles geven, studeren, boeken, bloggen, events en meer, genoeg te doen!

Hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.