De wekelijkse avonturen van een Fanboy #56

Een drukke week, de zoveelste! Deze week was ik ook weer druk aan de slag met mijn studie, bijles, mijn vereniging en meer.

 

Zaterdag 3 juni

Op de zaterdag werd ik vroeg wakker en begon ik meteen met studeren en bloggen. Al snel pakte ik mijn spullen in, want ik ging richting de verjaardag van Esmee (Leesmee). In de bus en metro las ik Magisterium 3: De Bronzen Sleutel. Bij Esmee aangekomen propte ik mezelf vol met worstenbroodjes, brownies, appelflappies en cakejes. Gezelligheid was er ook nog, we speelden verschillende spellen en kletsten vaak over boeken. Aan het eind van de middag ging ik richting huis, blogde ik verder, keek ik de nieuwe aflevering van Attack on Titan en ging ik vroeg slapen.

Zondag 4 juni

Ik sliep lekker uit, dus ik was helemaal uitgerust! We hadden een lekker ontbijtje met de hele familie en daarna ging ik door naar een bijlesadresje voor twee uurtjes M&O en economie. Ik fietste meteen door naar Leiden, ik bezocht namelijk de Japanmarkt. Deze was heel druk, maar was wel leuk. Ik kocht er niks, maar wist wel seizoen 2 en 3 van The Big Bang Theory in de CEX te kopen. Toen ik thuis kwam, las ik De Bronzen Sleutel uit en blogde ik nog even.

Maandag 5 juni

Tijd om weer naar Rotterdam te gaan! Het was tweede pinksterdag en mijn tante kwam thuis na een vakantie in de Verenigde Staten, dus die had ik eerst bezocht met de familie. Daarna werd ik afgezet bij het station en kon mijn reis naar mijn kamer beginnen. In de trein las ik in Hof van Vleugels en Verwoesting. In Rotterdam aangekomen studeerde ik flink en deed ik boodschappen. In de avond tekende ik wat en keek ik afleveringen van The Big Bang Theory.

Dinsdag 6 juni

Op de dinsdag werd ik wakker met flinke regen, naar college gaan was dus niet zo slim, want ik was ook flink verkouden! Ik studeerde thuis en had in de middag nog bezoek. Aan het eind van de middag had ik een uurtje bijles gegeven en moest ik nog aan mijn project zitten op de universiteit met medestudenten. Toen ik eenmaal weer thuis was studeerde ik nog even door en keek ik nog wat afleveringen van The Big Bang Theory om de dag goed af te sluiten.

Woensdag 7 juni

Woensdag regende het ontzettend hard. Gelukkig had ik mijn college al voorbereid en snapte ik het, waardoor ik niet in de regen naar de universiteit moest. Ik studeerde wel heel hard, ik ben al aan het blokken voor mijn tentamen! Aan het eind van de middag gaf ik weer bijles en at ik samen met huisgenootjes. In de avond had ik een borrel van mijn vereniging, maakte ik nog foto’s op mijn vereniging en had ik een hele gezellige tijd. Iets later thuis gekomen dan verwacht, maar kon wel lekker snel slapen.

Donderdag 8 juni

Heel vroeg college hebben? Ja hoor, om 9 uur stond ik al op de campus voor een practica. Na het practica ging ik door met mijn onderzoeksproject en gaf ik weer bijles. Thuis aangekomen was ik het leren even zat, dus begon ik aan We were liars, een boek dat ik ook uit had gelezen op deze dag. Ik sloot de avond af met wat bloggen en het kijken van wat afleveringen van The Big Bang Theory.

Vrijdag 9 juni

Vrijdag regende het keihard, dus ik kon niet meteen richting mijn ouders. Ik studeerde wat en zodra het zonnetje begon te schijnen, vertrok ik naar mijn ouders. In de trein las ik verder in Hof van Vleugels en Verwoesting. Ik studeerde bij mijn ouders flink door en eindigde de middag met het lezen van de eerste twee delen van Enola & de fantastische fabeldieren en het eerste deel van Het masker van Fudo. In de avond las ik nog een flink stuk uit Hof van Vleugels en Verwoesting en begon ik aan Ultimate Star Wars. Ik dook vroeg mijn bed in, want de volgende dag zou ik vroeg uit bed moeten!

Zo, dat was een drukke week! Qua productiviteit deed ik het prima. Ik studeerde veel, schreef 8 blogjes (en dat terwijl ik er wekelijks 7 wil maken), besteedde 11 uur aan het kijken van series en las maar liefst 825 bladzijdes! Een prima weekje dus. De volgende week ga ik ook druk aan de studie, want de tentamens komen al dichtbij!

Hoe was jouw weekje?

4 reacties

1 ping

Naar het reactie formulier

  1. Bij mij kwamen er alleszins geen examens of studeren aan te pas. Dat ligt gelukkig al eventjes achter me. Wel bakte ik kokosrotsjes, deed ik een hele hoop saaie huishoudelijke klusjes, ging ik naar de apotheek waar ik een bedrag spendeerde dat ik veel liever in een boekenwinkel zou uitgeven, werkte mijn Bullet Journal bij, ging aan het knutselen om een vriendin te verrassen, sprak met mijn nichtje af, werkte aan de blog en zo net nog ging ik naar een rommelmarkt waar ik jammer genoeg geen leuk leesvoer tegenkwam. De belangrijkste gebeurtenis is toch wel dat mijn broer en schoonzus gisteren even langskwamen met mijn neefje om wat kraamkost op te halen. Dat klinkt op zich niet zo bijzondere waren het niet dat ik daardoor de kans kreeg om hem kennis te laten maken met mijn boekenkasten. Waarop de papa met zijn ogen draaide want die ziet het precies niet zitten dat ik zijn zoon in een even grote boekennerd als ik ga veranderen. 🙂

    1. Een even grote boekennerd? Dat wordt nog een hele opgave… 🙂

  2. Hoe houd je het vol joh met zo’n druk rooster 😉 ?

    1. Dat vraag ik mezelf ook vaak genoeg af hahaha 😀

  1. […] Nerdy Geeky Fanboy […]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.