De wekelijkse avonturen van een Fanboy #58

Wow, heb ik nou vakantie? Deze week had ik een tentamen en een verdediging van mijn onderzoeksproject, maar daarna zou de vakantie beginnen. Veel stress, veel studeren, maar ook veel bijkomen van de hitte.

 

Zaterdag 17 juni

Zaterdag was het tijd om flink te leren voor mijn tentamens! Ik leerde haast de hele dag, om vervolgens kip siam te koken voor mijn zusje en ik. In de avond rustte ik wat uit, keek ik wat afleveringen van The Big Bang Theory en de nieuwe aflevering van Attack on Titan.

Zondag 18 juni

Heftige studeerdag nummer 2! Aan het eind van de ochtend gaf ik nog bijles in de buurt, ik maak flink wat extra uurtjes! Ik maakte wat tentamens (die best goed gingen) en keek een deel van het nieuwe seizoen van The Leftovers, wat is het toch een bijzondere, mysterieuze maar ijzersterke serie. In de avond pakte ik mijn tas in voor de volgende dag, want ik zou weer terug naar Rotterdam gaan voor mijn tentamens!

Maandag 19 juni

Op de maandag stond ik al voor 7 uur op, want ik ging zo vroeg mogelijk naar Rotterdam. Het was erg warm toen ik eenmaal aankwam, dus ik werd gelukkig opgehaald met de auto voor een bijles van een leerling die zijn economie examen opnieuw moest doen. Ik werd uiteindelijk enorm bedankt door de ouders, dat voelde goed! Het was wel stikheet, dus ik kon niet onwijs veel studeren. Aan het eind van de middag deed ik met een huisgenootje boodschappen, we gingen namelijk met een groot deel van het huis barbecueën! Dit resulteerde tot een lange en gezellige barbecue. Wel vroeg slapen, want ik moest goed uitgerust zijn voor mijn tentamen!

Dinsdag 20 juni

Het is de dag van het tentamen! Ik sta vroeg op, kijk mijn lesstof nog even door en ga richting het tentamen. Het tentamen was erg lastig, maar als het goed is heb ik het wel gehaald. Thuis aangekomen besloot ik te chillen en Het Geheugenboek uit te lezen. Daarna zat ik helemaal in de leesflow, dus ik las die dag ook nog De jongen van smaragd van Tais Teng en ik heb nog gekletst met huisgenootjes.

Woensdag 21 juni

Ik werd deze dag redelijk vroeg wakker, dus ik las De jongen van smaragd uit. Wat een heerlijk boek en ik herkende dat het vervolg er ook in zat, een verhaal dat ik jaren geleden nog niet had gelezen! Al snel vertrok ik naar Tilburg om die stad te verkennen. Resultaat: Tilburg is vrij saai, maar heb wel kleurpotloden met korting kunnen scoren, lekker in het park gezeten en een lekker gebakje gegeten. Het was wel ontzettend warm en ik raakte op het randje van oververhit zijn, dus ik was blij toen ik eenmaal weer thuis was. Ik at met huisgenootjes en bleef even in de tuin zitten om af te koelen. Tot slot heb ik mijn verdediging en presentatie voorbereid en ging ik beginnen in het kleurboek van De Kronieken van de Onderwereld.

Donderdag 22 juni

Op de donderdag had ik mijn presentatie en verdediging met mijn onderzoeksprojectgroep, spannend! Ik had er niet echt zin in, maar uiteindelijk ging de presentatie best goed. Thuis aangekomen had ik het stikheet, dus ik probeerde af te koelen met douchen en veel drinken. Als ik oververhit ben, voel ik me heel moe en nutteloos, dus ik had zelfs wat geslapen en probeerde nog te bloggen, maar dit ging vrij traag. In de avond deed ik rustig aan, tekende ik nog wat en keek ik wat afleveringen van The Big Bang Theory. Voordat ik sliep, las ik wat in Starters van Lissa Price.

Vrijdag 23 juni

Vrijdag was een lange dag. Ik ging met mijn commissie naar het Fotomuseum in Rotterdam, pakte daarna mijn spullen thuis en ging door naar mijn ouderlijk huis. In de trein las ik verder in Starters, echt een heel goed boek! Thuis aangekomen moes ik snel koken en door naar Leiden, ik zou namelijk kijken naar een voorstelling van de theatersportvereniging waar ik vroeger bij zat. Het was een hele grappige voorstelling en ik begon het theater wel wat te missen toen ik iedereen zag spelen. Daarna had ik nog met veel leden geborreld, een lekker avondje om de vakantie in te luiden!

 

Pfoeh, de vakantie kan beginnen! Na al dat harde studeren kan ik van mijn rust genieten. Nou ja, rust, ik heb nog genoeg dingen te doen deze weken! Ik heb lekker veel gelezen, gestudeerd, blogjes geschreven, alleen moet ik wel een inhaalslag maken qua films en series. Laat die zomer maar beginnen!

Hoe is het bij jou?

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.