De wekelijkse avonturen van een Fanboy #59

De eerste vakantieweek, dat is een feest! Eindelijk klaar met tentamens, groepsprojecten en colleges. Even wat rust! Deze week heb ik dat zeker kunnen doen, maar ik stond ook zeker niet stil. Bloggen, leesclubs organiseren, lezen, series kijken, er is altijd wel iets te doen!

 

Zaterdag 24 juni

Op de zaterdag sliep ik lekker uit. Dat mag wel, want ik had vakantie! Ik had wel een uitje deze dag, ik ging namelijk naar het dorp toe om wat spulletjes te kopen en daarna ging ik naar een cultureel festival, waarin ik naar een theatergezelschap ging waarvan ik wat mensen kenden. Dit gezelschap gaat eind dit jaar een voorstelling voor kleine kinderen geven, dus vele toneelspelers waren verkleed als elfje of piraat, zo leuk! In de avond maakte ik een enorme sprint en las ik Starters uit, want een gaaf boek is dat zeg! Ook keek ik seizoen 3 van The Big Bang Theory uit en keek ik naar de laatste aflevering van het tweede seizoen van Attack on Titan, ik wil meer!

Zondag 25 juni

Op de zondag had ik nog genoeg te doen. Ik begon de dag met wat bloggen en met het lezen van Enders. In de middag ging ik richting Leiden, daar was namelijk De Gouden Pet, een kleine festival waarin straatmuzikanten optraden. Ik kende een band die ging optreden, dus ik had hun even bezocht. Daarna pakte ik de bus naar mijn oom en tante, want mijn zusje en ik gingen daar eten. Vervolgens pakte ik weer de bus naar huis en las ik verder in Enders.

Maandag 26 juni

Maandag had ik weer wat gereisd. Ik stond vroeg op, ik had namelijk een controleafspraak in het ziekenhuis. Dit was echt binnen vijf minuten klaar, aangezien ik volledig gezond was. Ik ging daarna naar Rotterdam om nog wat spullen bij mijn kamer op te halen en ik ging nog door Rotterdam Zuid het winkelcentrum verkennen (en daarna nog even naar de Donner, want mooie boekhandel). Eenmaal weer thuis aangekomen ging ik snel eten en ging ik door naar het theatergezelschap van die zaterdag, ik ging namelijk kijken hoe hun repeteeravond was. Ik kreeg wel wat heimwee naar het toneel spelen zelf, ik vond dit vroeger zo leuk! Daarna wilden wat oude theatermensen nog chillen, dus heb ik ze in mijn huis gelaten en hadden we vijftig borrelhapjes gekocht… Juist…

Dinsdag 27 juni

Ik werd dinsdag prima wakker, dus ik ging redelijk vroeg uit bed en ik deed wat blogzaken. Foto’s maken, blogjes schrijven en mailtjes beantwoorden! Ik had ook nog interviews die ik moest afleggen aangezien ik in de redactie zit bij mijn verenigingsblad, dus daar was ik ook druk mee bezig. Voor de rest heb ik een leesclub voorbereid, las ik Enders uit, las ik een volume van Pokémon Adventures, keek ik de hele anime Magical Girl Raising Project (hier zal ik nog een stukje over schrijven aangezien de titel heel meisjesachtig klinkt terwijl dat het totaal niet is) en ik tekende in het kleurboek van De Kronieken van de Onderwereld. In de avond deed ik een livevideo op Instagram waarin ik een pakketje open maakte. Er waren veel reacties die zeiden dat ik zo grappig was, dus wie weet ga ik het vaker doen. Voordat ik in slaap viel, begon ik aan 13 minuten.

Woensdag 28 juni

Woensdag was een flinke blogdag. Ik begon met blogjes schrijven, foto’s maken, genoeg te doen! Ook deelde ik mijn boekenkast iets anders in zodat ik meer ruimte heb voor nieuwe boeken. Ook begon ik met The Legend of Zelfa: Ocarina of Time. Deze game vind ik tot nu toe erg leuk, dus ik ga zeker verder spelen! Voor de rest las ik verder in 13 minuten. Hoe verder ik in dat boek kom, hoe toffer hij wordt!

Donderdag 29 juni

Op de donderdag werd ik wakker en meteen begon ik verder in 13 minuten, wat een spannend boek wordt het zeg! Toen ik opstond begon ik nog met wat bloggen, om vervolgens weer verder te lezen in 13 minuten. Nou ja, even verder lezen, ik las het boek uit, want ik moest weten hoe het afliep! Dit boek had mij volledig in zijn greep. Daarna ging ik richting Leiden, want ik zou samen met Eline en Emmy eten voordat ik de leesclub bij boekhandel Kooyker in Leiden ging begeleiden samen met de Boekentijgers. Na het eten van heerlijke lasagne (ja Eline, het was heel lekker) ging ik door naar de boekhandel, hadden we een korte maar ontzettend leuke leesclub over Hof van Vleugels en Verwoesting en heb ik weer veel leuke dingen besproken op het gebied van boeken. Mijn verslag over de avond komt snel online! Daarna ging ik naar huis en las ik een groot deel van Wereldredders, een boek dat ik die dag had gekocht.

Vrijdag 30 juni

Ik begon de dag met het uitlezen van Wereldredders. Daarna deed ik weer wat blogtaakjes en vertrok ik naar Rotterdam, aangezien ik in het weekend een supertof evenement daar heb (of nou ja, had, als deze blogpost online komt ben ik er al naartoe geweest). De nieuwe update van Magikarp Jump kwam ook online, dus ik heb weer flink veel Magikarp Jump gespeeld! In de trein begon ik aan de Vuurproef, deel 3 van The Cage. In Rotterdam aangekomen heb ik nog gekletst met mijn huisgenootje, deed ik boodschappen en blogde ik nog wat. Al snel kon ik weer weg, ik ging namelijk richting Haarlem. In de trein las ik wat verder in De Vuurproef. In Haarlem had ik afgesproken met mijn zusje en ouders. Mijn ouders waren twee weken weg met hun boot, dus die waren in Haarlem aangekomen en wilden wel met ons uit eten. We waren er vroeg, dus we hebben eerst wat winkels bezocht die ik kende (de arme stakkers, ik bezocht alleen maar flinke nerdwinkels…). We aten gezellig bij La Cubanita en toen ik weer naar Rotterdam ging, maakte ik een beginnetje in Inkt. Thuis aangekomen kletste ik nog wat met een huisgenootje en ging ik lekker slapen!

 

Zo, dat was mijn eerste vakantieweekje! Een lekkere week vol blogzaken, leuke uitjes en veel boeken. Mijn vakantie wordt vast alleen maar leuker en leuker!

En, wat heb jij allemaal gedaan de afgelopen week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.