De wekelijkse avonturen van een Fanboy #6

Wekelijks laat ik een verslagje zien met de dingen die ik allemaal die week heb gedaan. Naar evenementen toe, boeken lezen, series bingewatchen, heen en weer naar mijn studentenvereniging of naar de universiteit, er is elke dag wel iets te doen!

 

Zaterdag 7 mei

Zaterdag werd ik wakker in Rotterdam, aangezien een oud-klasgenoot die avond ervoor mij een bezoekje bracht. We namen vroeg een ontbijtje en namen de trein terug naar Katwijk. Eenmaal aangekomen was het bloedheet, dus ik had eerst even duf in de zon gelegen. Daarna kon ik meteen aan de slag, ik had namelijk opdrachten die ik moest maken voor het vak vaardigheden (waarin we leren om onderzoek te doen en een paper te schrijven), dus daar was ik de hele middag mee bezig, want ik wilde het gewoon die dag afkrijgen. In de avond speelde ik eerst Pokémon Rangers op mijn Nintendo DS (best een leuk spel) en daarna gingen mijn moeder en ik op weg naar Schiphol, mijn vader en zusje kwamen namelijk thuis van hun vakantie in Zweden! We kochten zelfs nog een welkom-thuis-ballon omdat mijn zusje dat wel wilde. Na een innige ontmoeting (oftewel ”Hoi bitch”, gevolg door ”Hoi bitch”) gingen we weer naar huis, keken we naar de filmpjes die mijn vader en zusje hadden opgenomen tijdens hun vakantie en daarna ging ik richting bed.

Zondag 8 mei

Aangezien ik al mijn huiswerk al af had, kon ik een dagje flink lezen. In de ochtend las ik De Strijd om Elementia: Het recht van de sterkste uit, het coole eerste deel van een boekenserie over Minecraft! Daarna ging ik meteen door met Dromen van Sara Zonneveldt en deze kreeg ik ook op dezelfde dag uit. In de middag gingen we samen met de familie van mijn moeder in een parkje in Leiderdorp zitten voor mijn oma, heerlijk onder de bomen! Samen met mijn nichtjes en mijn zusje maakten we nog de kinderboerderij en speeltuin daar onveilig. Ook had ik genoten van een lekker zakkie chips en ijs. Ook keken we nog die dag naar alle foto’s die mijn vader en zusje hadden gemaakt tijdens hun vakantie.

Maandag 9 mei

Maandag ging ik weer terug naar Rotterdam, ging ik naar mijn college en maakte ik die middag een samenvatting van mijn leerwerk en kreeg ik te horen dat Yalfest 2017 heel tof gaat worden en dat Twenty One Pilots naar Nederland komt! Geweldig nieuws, ik kan niet wachten! Samen met wat huisgenootjes gingen we die avond aan de barbecue en daarna ging ik naar mijn studentenvereniging voor een vergadering van de fotocommissie. Daarna hadden we nog wat gekletst over anime en eenmaal in mijn kamer keek ik de nieuwe aflevering van Game of Thrones, die ik eerlijk gezegd best tegen vond vallen, er gebeurde eigenlijk vrij weinig!IMG_5584

Dinsdag 10 mei

Dinsdag sliep ik wat uit, deed ik flink wat aan het samenvatten van mijn studiestof en zocht ik alvast wat informatie op voor een onderwerp voor een paper dat ik moet gaan maken dit blok. Daarna werkte ik de rest van de dag aan mijn blog, keek ik de eerste 3 (van de 12 afleveringen) van Trinity Seven, maar ik vond het een wat rare anime dus ik weet niet of ik nog verder ga kijken. Ook was mijn blog 2 jaar oud geworden, dus dat was reden voor een feestje (oftewel, chips eten)! Ook werkte ik een groot deel van de dag aan een portret voor iemands verjaardag.

Woensdag 11 mei

Woensdag begon ik met een practica waarin uitleg werd gegeven over ons paper, maar ik kreeg toen te horen van mijn vaardigheden-partner dat hij is gestopt met zijn studie, autsj! Ik zou gelukkig wel snel worden aangewezen aan een andere student, maar wie die persoon wordt was mij een raadsel. Daarna werkte ik wat aan mijn studie en erna kon ik naar een hoorcollege. Eenmaal terug op mijn kamer tekende ik nog wat, ging ik studeren en in de avond ging ik met huisgenootjes in de tuin zitten en gesprekken houden over mijn fame (ze lezen mijn blog, zelfs de Bookbloglovers & Bookblogbitches, help). Daarna ging ik nog door naar een feestje op mijn studentenvereniging wat erg gezellig was! Ik bleef ook tot laat op de vereniging.

Donderdag 12 mei

Donderdag sliep ik wat uit, maar erna ging ik al snel verder met een opzet voor mijn paper en bereidde ik mijn practica-les voor. Ik pakte ook al mijn spullen in, want na mijn college wilde ik door naar Katwijk. Ook bestelde ik een kaartje voor Twenty One Pilots, wat heb ik daar zin in zeg! Het ging ietsjes minder makkelijk dan gedacht, want toen ik eenmaal bij mijn collegezaal was, was ik oververhit geraakt door de hitte. Pas in de avond werd ik opgehaald door mijn vader, want ik was helemaal uitgeput. Even een minder lekker dagje! Gelukkig kwamen we veilig thuis, kon ik nog wat eten en keek ik met de familie Geer & Goor zoeken een hobby, wat ik meestal met ze kijk als ik op de donderdag thuis ben. Daarna ging ik uitgeput naar bed.IMG_5598

Vrijdag 13 mei

Vrijdag was een drukke maar ontzettend leuke dag! Ik sliep alweer wat uit omdat ik flink moest bijkomen van de vorige dag, maar toen ik eenmaal uit bed stapte, voelde ik me al wat beter. Ik deed nog wat aan mijn studie en vertrok erna naar Utrecht. In de trein begon ik met De afstand tussen jou en mij. Daar ging ik nog wat boekhandels af en hadden we een laatste meeting met de lezersredactie van Young Adult Books, dit magazine gaat jammer genoeg stoppen! Gelukkig heb ik nog veel mensen van de redactie kunnen spreken en hebben we hopelijk nog geen definitief afscheid genomen. Daarna ging ik door naar de bruiloft van Emmy, een geweldig feestje! Lekker gesproken met andere bloggers, het bruidspaar bewonderd, gefeliciteerd Emmy! Daarna ging ik met Marjolijn, Esmee en Tim in de auto naar Rotterdam Centraal. In de auto zongen we nog vele liedjes van High School Musical en Disney, o help. Daarna namen Tim en ik de trein richting Leiden en hadden we het over onze fame, ”ok doei” en Game of Thrones (Carice van Houten was in aflevering niet naakt, hoe kan dat? Is het wel onze Carice? Huh?). Daarna ging ik moe maar voldaan naar bed, want een leuke dag was dat zeg!IMG_5607

 

Dit was weer mijn week. Een weekje met veel gereis, feestjes en hele warme dagen. Ik ben benieuwd wat komende week met zich meebrengt!

Hoe was jouw week?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Superfijn dat je er ook bij was Joost <3

  2. ik volg je op snapchat dus ik heb het gevoel dat ik soms al heelveel weet HAHA *stalk* maar ik ben jaloers dat je kaartjes voor twenty one pilots hebt <33

    1. Hahahaha Snapchat is haast een soort vloggen 😛

  3. Nee, gaat YAB stoppen?? Dat vind ik zo jammer!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.