De wekelijkse avonturen van een Fanboy #60

Deze week was weer een lekkere week. Events bezoeken, uitjes naar steden en nog dingen doen voor mijn blog. Een prima week, dus ik heb weer genoeg te vertellen!

 

Zaterdag 1 juli

Ik begon de zaterdag met het schrijven van wat blogjes en met een ontbijtje met een van mijn huisgenootjes. Al snel ging ik richting de stad, ik ging namelijk naar Squeekers Event, een evenement voor creatievelingen met een J-fashion randje. Morgen komt mijn verslag ervan online, dus dan vertel ik hoe het was! Ik en mijn geekmaatje bleven niet tot het eind, dus we gingen nog even de stad in om wat nerdwinkels te bezoeken. Eenmaal thuis aangekomen blogde ik wat, at ik met mijn huisgenootje en hadden we avondje slechte series kijken: namelijk Ru Pauls Drag Race en Are You The One. Bij ons in huis is het haast traditie dat we af en toe slechte series kijken, dus we hebben enorm gelachen die avond.

Zondag 2 juni

Op de zondag had ik een pyjamadagje. Ik had een ontbijtje met mijn huisgenootje en ik blogde een hoop. In de tussentijd was ik bezig met het maken van een cadeautje en keek ik wat afleveringen van Pokémon. In de middag had ik een blogpauze en keek ik met mijn huisgenootje nog een aflevering van Are You The One (we willen nu toch wel graag weten hoe seizoen 5 afloopt…). In de avond las ik Inkt uit, een boek waar ik wat gemengde gevoelens bij heb, maar over het algemeen ben ik positief over het boek.

Maandag 3 juni

Maandag was een lekkere dag. Ik sliep wat uit, begon de dag met het schrijven van wat blogjes en ik pakte mijn spullen in. Ik ging weer terug naar mijn ouders! In de trein las ik verder in De Vuurproef. Thuis aangekomen ging ik behoorlijk wat boekenfoto’s maken en blogde ik weer verder. In de avond keek ik Shadowhunters (mensen hadden mij overtuigd dat het tweede seizoen stukke beter is, dus ik ga mezelf laten worstelen door seizoen 1) en ik kleurde verder in het kleurboek van Kronieken van de Onderwereld, een mooie combi!

Dinsdag 4 juni

Uitslapen? Ja hoor, ik deed het weer! Mijn vader was deze dag jarig, dus ik feliciteerde hem nog van harte voordat ik weer even terug in mijn bedje dook. Toen ik eenmaal wakker was, begon ik de dag met bloggen en las ik volume 27 van Pokémon Adventures. Daarna las ik verder in De Vuurproef en al snel blogde ik wat verder. In de avond ging ik met mijn familie uit eten bij een strandtentje, ik had mixed grill! Thuis aangekomen pakte ik mijn spullen in, las ik nog een volume van Pokémon Adventures en ging ik beginnen aan de manga Attack on Titan.

Woensdag 5 juni

Woensdag ging ik vroeg weer naar Rotterdam, ik had namelijk een dagje uit! Ik ging namelijk (samen met mevrouw fangirl) de stad in en de Euromast op. Wat een uitzicht zeg! Ook hebben we cupcakes gegeten bij Alice in Cupcakeland, een heel leuk zaakje met de lekkerste cupcakes die er bestaan! Na een gezellig dagje rondstruinen door Rotterdam, at ik snel even thuis en ging ik richting een borrel van mijn vereniging. Ook deze was erg gezellig en daarna heb ik wat uurtjes gefeest op de vereniging.

Donderdag 6 juni

Op de donderdag was een lichte luidag. Het was wat warm, dus dan heb ik al vrij weinig energie. Ik las wat verder in De Vuurproef en ik blogde nog wat, maar ik was vooral erg uitgeput. In de avond had ik een vergadering op mijn vereniging, deed ik erna snel nog boodschappen thuis en ging ik lekker slapen. Er was flinke onweer, dus gelukkig koelde het af en kon ik vrij snel slapen.

Vrijdag 7 juni

Vrijdag was een ontzettend leuke dag met veel gereis. Ik begon de dag met tekenen en het kijken van Shadowhunters. Al snel pakte ik het openbaar vervoer, ik ging namelijk naar boekhandel Haasbeek in Alphen aan de Rijn. Daar sprak ik af met mijn nicht, die een boel oude Aniways voor mij had, super aardig! Daarna ging ik door naar Leiden om daar bij Boekhandel Kooyker Donker Blauwe Woorden te halen. Ook zag ik een quote van mij in Muggenland, hoe tof! Daarna bracht ik wat spullen in huis en ging ik door naar Dordrecht, waarin ik wat nerdwinkels verkende. Daar las ik ook op een bankje De Vuurproef uit, wat een goed einde zeg! In de avond ging ik op visite bij Stef en Cindy van hun YouTubekanaal NederNerds (ga ze even volgen, ze zijn vet leuk). Een ontzettend gezellig etentje en ik heb zelfs hun supertoffe gamekamer gezien. Na een avondje kletsen ging ik weer terug naar Rotterdam om lekker te slapen. Een lange dag gehad, maar wel een hele leuke!

Zo, dat was me het weekje weer wel! Volgende keer kan ik ook wat leuke dingen doen, maar ga ik mij ook voorbereiden voor een hertentamen. Genoeg te doen de komende tijd!

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.