De wekelijkse avonturen van een Fanboy #62

Deze week was een studieweek, maar ik heb ook nog wat leuke dingen kunnen doen. Die zomervakantie is nu eindelijk officieel aangebroken, maar op de maandag moest ik nog flink aan de slag voor een hertentamen…

 

Zaterdag 15 juli

Op de zaterdag heb ik vooral mijn tijd besteed aan studeren. Ik was toch aardig gemotiveerd geraakt om goed te leren voor mijn hertentamen, dus ik was hard aan de slag met fiscale economie. In de avond was het tijd voor ontspanning, Sherlock seizoen 4 stond namelijk online op Netflix, dus die moest ik kijken! Ik heb het hele seizoen in één keer gezien, wat een geweldig einde van de serie zeg!

Zondag 16 juli

Zondag was de laatste dag dat ik kon leren voor mijn hertentamen. Ook hier studeerde ik de hele dag en ging ik af en toe een stukje lezen in Het Eos-Project (het nieuwe boek van Mirjam Mous dat in augustus uitkomt). In de avond at ik samen met een huisgenootje en besloten we Are You The One te kijken. Het vijfde seizoen hadden we bijna helemaal gezien, dus we maakte een flinke bingewatch en keken het seizoen uit. Daarna ging ik snel slapen, want de volgende dag zou ik vroeg moeten opstaan voor mijn hertentamen.

Maandag 17 juli

Hertentamendag! Ik stond vroeg op, las de theorie nog even goed door en ik ging naar de universiteit. Mijn tentamen ging wel oké, maar ik heb geen flauw idee of ik het vak nu wel heb gehaald. Ach ja, ik had in ieder geval vakantie! Thuis werkte ik mijn archief bij van een commissie bij mijn vereniging. Ook ging ik verder in Het Eos-project. In de avond at ik samen met huisgenootjes, een van mijn huisgenootjes zou namelijk op de dinsdag jarig worden, dus dat moesten we vieren! Om 12 uur zongen we voor haar en had ik zelfs binnen een kwartiertje een eenhoornkroon gemaakt voor haar, haha! Het was een hele gezellige avond die eindigde met het kijken van Brugklas en Spongebob Squarepants, de volwassen mensen die we zijn.

Dinsdag 18 juli

De dinsdag was een hele fijne dag. Mijn huisgenootje was natuurlijk jarig, dus we begonnen samen te ontbijten. Daarna ruimde ik een beetje mijn kamer op (ik wil namelijk binnenkort weer foto’s maken voor een Room Tour, dus nu is het in ieder geval een beetje netjes! In de middag gingen we naar de Kralingse Plas, waar we met allemaal hapjes en drankjes een middag (en deel van de avond) hebben gezeten. Het was heerlijk weer, dus het was flink genieten! Toen we eenmaal weer thuis kwamen, heb ik nog de nieuwe aflevering van Game of Thrones gekeken. Prima aflevering, maar de actie moet nog komen.

Woensdag 19 juli

Woensdag ging ik weer terug naar Katwijk. Ik was vroeg wakker, dus ik besloot meteen richting mijn ouders te gaan. In de trein las ik verder in A Geek in Japan, wat is het toch leuk om te lezen over dit fascinerende land! Bij mijn station aangekomen werd ik opgehaald door mijn moeder en brachten we een bezoekje aan mijn oma en tante. Thuis aangekomen ging ik wat bloggen en keek ik in de avond met mijn zusje samen naar Ru Pauls Drag Race, aangezien dat haar nieuwe verslaving is. Daarna ging ik richting bed en begon ik in Muggenland, het nieuwe boek van David Arnold! Ik zag zelfs een quote uit mijn recensie over De kids of appetite in de binnenflap van het boek, wat een eer!

Donderdag 18 juli

Dit was een nerdy dag. Ik ging namelijk een karakter maken voor Dungeons and Dragons, waar je echt uren aan moet zitten. Een ras uitkiezen, een klasse bepalen, je verleden van je karakter en meer, genoeg te doen! Aan het eind van de middag kwam een oud-klasgenootje langs om even te babbelen. Ontzettend gezellig om iemand na maanden weer te zien! Na het eten van wat pannenkoeken in de avond keek ik de livestream van Nedernerds en speelde ik net als hen Super Mario Sunshine. Voordat ik ging slapen, las ik weer een flink stuk uit Muggenland.

Vrijdag 19 juli

Ik begon de dag met een rondje door het dorp, ik besloot namelijk nog even Pokémon Go uit te proberen na hun nieuwe update. Weer thuis aangekomen las ik Muggenland uit en ging ik nog even recenseren. Aan het eind van de middag kwam een goede vriendin langs die ik maanden niet had gezien, dus we kletsten lekker bij en ik kookte voor haar en mijn familie. Daarna gingen we naar de boulevard en speelden we Pokémon Go, toch nog best wel leuk! Thuis aangekomen las ik de laatste manga van Pokémon Adventures Emerald en begon ik aan De Nachtuilen 2, De Slang van Havilah.

 

Zo, dat was mijn weekje weer! De komende week spreek ik ook weer lekker veel af met vrienden, maar is het ook de bedoeling dat ik lekker veel ga lezen.

Hoe was jouw week?

2 reacties

  1. Hopelijk moet je niet te lang wachten op de resultaten van je hertentamen. Je quote op zo’n boekcover gedrukte zien staan is echt een geweldig gevoel hé. En een hele eer. Eigenlijk heb ik een vrij rustige week achter de rug. Ik ging op bezoek bij mijn oma, kreeg zelf bezoek van de dochter van mijn nicht en van een ander nichtje én haar zoontje (die ene die vond dat ik al zoveel boeken had 😉 ). Donderdag kwamen er twee vriendinnen langs voor een knutselmiddag en vrijdag was het hier Nationale Feestdag en konden we een klein toertje fietsen én vervolgens een ijsje gaan smullen. Gelukkig dat we die dag nog even buiten zijn geweest want de rest van het weekend was nogal grijs en nat.

    1. Klinkt als een lekker weekje! Je quote zien is inderdaad fantastisch! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.