De wekelijkse avonturen van een Fanboy #63

De vakantie is flink aan de gang! Deze week heb ik met veel vrienden afgesproken en lekker veel gelezen. Nu ik weer even bij mijn ouders overnacht, kan ik weer afspreken met wat mensen die ik normaal niet vaak zie. Een flinke reünie dus!

 

Zaterdag 22 juli

Ik begon de dag met een rondje door mijn dorp voor Pokémon Go. Helaas geeft het spel telkens een error zodra ik een Pokémon in een gevecht heb verslagen, dus ik kan dat niet vaak doen (en dat terwijl je gyms nu makkelijk kan overnemen en er raids zijn…). Thuis aangekomen bracht ik nog een bezoekje aan familie en las ik verder in twee boeken: ik ging verder in De Nachtuilen 2: De slang van Havilah en ik begon aan Matched (een reread). In de avond keek ik nog de film To The Bone, een heftige maar bijzondere film!

Zondag 23 juli

Zondag had ik een dagje uit op de planning staan, ik ging namelijk met Sanne Leiden door! Zo gingen we naar het museum van Volkenkunde voor de tentoonstelling Cool Japan en gingen we flink wat boekhandels af. Thuis aangekomen ging ik door naar een verjaardag. Na een gezellige verjaardag met heel wat lekker eten ging ik richting bed en las ik Matched uit.

Maandag 24 juli

Op de maandag had ik een complete blogdag, dus ik schreef maar liefst 10 blogjes! Volgens mij is dat een record voor mij, ik ging echt hard! Ik heb ook nog een nieuw personage gemaakt op Guild Wars 2 die gebaseerd is op het karakter dat ik ga spelen met Dungeons and Dragons. In de avond las ik een flink deel in de Encyclopedie van Star Wars.

Dinsdag 25 juli

Dinsdag begon ik met een rondje Pokémon Go. Ik kan dus helemaal geen raids aanvallen in mijn eentje, dus ik hoop snel daar verandering in te kunnen brengen. Ik wil ook een Articuno of een Lugia! Na wat uitgerust hebben bij mij thuis, ging ik door naar een goede vriendin. Een stukje fietsen en ik was erg vroeg, dus tussendoor ging ik nog even langs Boekhandel van der Meer in Noordwijk. Na een lekker bakkie te hebben gedaan en te hebben bijgekletst, ging ik weer terug naar huis. Daar speelde ik nog even Guild Wars 2, las ik de Star Wars Encyclopedie uit en deed ik weer een rondje Pokémon Go samen met mijn vader (die het spel niet speelt, maar wel houdt van wandelen). Thuis aangekomen begon ik aan een geschiedenis van Westeros en begon ik aan Light Boxes, een bizar en vreemd boek.

Woensdag 26 juli

Pokémon Go, here we go! Ik startte de ochtend met alweer een flink rondje Pokémon Go. Al snel kon ik door voor een controle naar de tandarts, alles was gelukkig goed! Thuis aangekomen speelde ik even Guild Wars 2. Ik ging al snel door naar het strand, ik ging namelijk met een vriendin Pokémon Go spelen (we vochten tegen een Articuno, maar ik kon hem helaas niet vangen…). Daarna ging ik op het strand zitten met een goede vriend die ik al een tijdje niet had gezien, dus we hadden flink bijgekletst. We hadden het ook over de Sims, dus thuis aangekomen ging ik de Sims 3 installeren op mijn laptop. Na het eten zat ik dus een avondje aan Sims 3 en las ik verder in Light Boxes. In de Sims 3 speel ik een koppel, namelijk NerdyGeekyFanboy met zijn NerdyGeekyFangirl die allebei ook de beroepen doen die ze later willen doen. Supergrappig, want nu kan meneer Fanboy opeens best goed klussen… Ik gebruik geen cheats, dus mijn Sims moeten wel zelfstandig hun geld verdienen en langzamerhand uitbouwen met hun huis. 

Donderdag 27 juli

Donderdag was een wat uitrustdag. Ik las verder in De slang van Havilah, speelde wat Guild Wars 2, speelde een hoop Sims 3 (de obsessie is weer terug, bijna zijn beide personages in de top van hun beroepstak) en keek Ru Pauls Drag Race met mijn zusje in de avond. Ook heb ik nog wat kunnen bloggen, maar was vooral aan het bijkomen door het vele wandelen door Pokémon Go, haha!

Vrijdag 28 juli

Op de vrijdag had ik een wat heftige en drukke dag, maar kan ik wel vertellen dat ik De slang van Havilah had uitgelezen, door Nederland reisde en in de avond met mijn familie een potje pesten. Verder kan ik vertellen dat ik een onvoldoende had gekregen voor mijn herkansing. Dit vind ik best jammer (aangezien ik er wel hard voor had geleerd), maar het bied ook opties voor de toekomst, want de kans is nu mogelijk dat ik in het buitenland kan studeren! Ik krijg wel een jaar uitloop met mijn studie, maar hierdoor kan ik wel nieuwe ervaringen opdoen. Even van de positieve kant bekijken! Al snel kreeg ik deze week ook nog een bepaalde kans aangeboden, waar ik nog weinig over kan zeggen. Het is in ieder geval een optie die wellicht goed kan uitpakken, dus we gaan zien wat ervan komt!

 

Dit was mijn weekje. Een week van vrienden, boeken, nieuwe toekomstvisies en gamen. Prima vakantie dus! Op naar de volgende week!

En, hoe is het met jou?

3 reacties

  1. Ik kan ook nog geen Articuno of Lugia vangen 🙁 Heb ‘t in mijn eentje geprobeerd maar dat werkt natuurlijk helemaal niet 😛

    1. Haha nee dat is iets te lastig haha, wij zaten ook met een groep van 16 man haha :’)

  2. Ik dacht even dat ik wist over welke kans je het hebt, maar toen bedacht ik mij dat we dat al een tijdje geleden voor het eerst besproken hebben. Nu ben ik nieuwsgierig hoor, haha!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.