De wekelijkse avonturen van een Fanboy #64

Deze wekelijkse blog is deze keer iets korter dan verwacht. Oeps! Ik ben namelijk deze dag nog op vakantie, waardoor ik dus niet lang genoeg kon bloggen. Niet getreurd, er komt nog een verslag over mijn vakantie online!

 

Zaterdag 29 & zondag 30 juli

Het weekend was een wat persoonlijk weekend waar ik niet al te veel ga vertellen op mijn blog. Het was een wat hectisch weekend, maar ik heb ook leuke dingen gedaan. Zo bezocht ik een stad, begon ik aan Strijder van Julie Kagawa en mocht ik een boekenkast inrichten. Ook zag ik de boekenlegger van De Nieuweling met mijn quote erop, hoe gaaf! De mijlpalen in de boekenwereld vliegen mij haast om de oren zeg! Daarbij heb ik ook nog eens elke avond gekookt, de chefmaster die ik ben!

Maandag 31 juli

Op de maandag begon ik met wat bloggen. Ik zou bijna op vakantie gaan, dus ervoor moest ik nog wat blogjes typen! Na het bloggen ging ik weer even Sims 3 spelen. Hierbij installeerde ik Sims 3 Wereldavonturen en bezocht ik China, leerde ik vechtsporten en ontdekte ik vele geheime tombes. Deze dag las ik ook A Geek in Japan uit, wat een geweldig boek zeg! Ook begon ik in de strategy guide van Guild Wars 2, die er aan de binnenkant geweldig uitziet met alle illustraties.

Dinsdag 1 augustus

Dinsdag had ik een rustige dag. Ik installeerde Sims 3 Bovennatuurlijk, las verder in Strijder, bekeek de nieuwe aflevering van Game of Thrones en ik tekende een paar schetsjes in mijn tekenboek. Ook ging ik opzoeken welke leuke dingen ik kon doen in Riga, zodat ik voorbereid op vakantie ga. Naast voorbereiding voor mijn vakantie, bereidde ik mij ook voor op een ander moment…

Woensdag 2 augustus

Ik moest vroeg uit bed, ik had namelijk een belangrijke afspraak waar ik voorbereidingen voor had getroffen. Wat het precies was? Dat vertel ik nog niet, maar het had te maken met mijn studie. De afspraak ging in ieder geval goed en ik ging tevreden naar huis. Sterker nog, ik kocht in de boekhandel het tweede deel van Septimus Heap als kleine beloning voor mezelf. Eenmaal thuis aangekomen moest ik nog wat dingen regelen betreft de afspraak, pakte ik mijn spullen in voor Riga, las verder in Strijder en at samen met mijn ouders. Pfoeh, op naar vakantie!

 

 

Van donderdag tot en met zondag ben ik in Riga, samen met vrienden van mijn studentenvereniging. Deze meneer was dus te druk met het verkennen van deze stad in Letland, dus bloggen over deze dagen kon ik niet. Binnenkort kom ik nog met een verslag aan over deze stad!

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.