De wekelijkse avonturen van een Fanboy #65

Een vakantieweek zonder drukte, dat bestaat niet. Deze week was weer lekker druk. Op vakantie geweest, dagjes uit, genoeg te doen! Zie hier hoe mijn weekje is vergaan.

 

Zaterdag 5 + zondag 6 augustus

Vakantie! Deze dagen was ik op vakantie in de hoofdstad van Letland. Riga was erg mooi, ik heb genoeg van de stad gezien en ook veel gezellige dingen meegemaakt met mijn vrienden. Zondagavond kwam ik op Schiphol en werd ik verwelkomd door mijn familie. Wil je meer weten over mijn vakantie naar Riga? Lees dan zeker dit blogje

Maandag 7 augustus

Op de maandag ging ik snel naar Rotterdam, ik had weer genoeg te doen! Mevrouw Fangirl kwam langs, ik deed flink wat boodschappen, kookte macaroni (een van de meest simpele studentenmaaltijden die je maar kan bedenken), las weer wat blogjes (en reageerde er lekker veel op!) en keek de film Doctor Strange. Een rustig, maar ontspannend dagje zo na de vakantie.

Dinsdag 8 augustus

Dinsdag was het dierendag, ik ging namelijk naar Blijdorp! Ik genoot vooral van het aquarium en miste helaas de tapirs en de kleine panda’s (#sad). Wel beklommen we de grote speeltuin van Blijdorp, maakte ik veel gekke foto’s (genoeg Instagram-materiaal) en keek nog naar genoeg leuke dieren. Thuis aangekomen (natgeregend) keken we nog naar Vaiana en Planet Earth (de aflevering van onderwaterwezens, echt fascinerend!). Ook aten we met een huisgenootje. Ik merkte wel dat ik een beetje op was, iets te veel actief geweest de afgelopen weken!

Woensdag 9 augustus

Ik was nogal gebroken wakker geworden, maar ging toch naar mijn vereniging om een feest te organiseren. Hierbij moest ik een hele zaal opbouwen, wat toch iets te actief was dan ik had verwacht… Ik wilde die avond naar het feest gaan, maar was toch te op. Ik deed rustig aan, keek de nieuwe aflevering van Game of Thrones en keek opnieuw naar wat afleveringen van Gravity Falls. Vroeg maar gaan slapen dan maar!

 

Donderdag 10 augustus 

Ik was nog steeds erg moe, maar had weer een reis voor de boeg. Ik ging weer naar mijn ouders toe. Daar aangekomen had ik nog wat Gravity Falls gekeken, blogde nog wat en in de avond badderden mevrouw Fangirl en ik in het zwembad in de buurt. Dat was toch lekker verfrissend! Thuis keken we met de familie naar Madagascar (voor de zoveelste keer), aangezien dat een van onze favoriete films is. Hij blijft leuk!

Vrijdag 11 augustus

Vrijdag was een lange actieve dag. We gingen richting Leiden, ik ging voor de derde keer naar de tentoonstelling Cool Japan in het Museum van Volkenkunde! Deze tentoonstelling was weer erg leuk om te zien en heb weer veel kunnen babbelen over Japan, anime en manga. Vervolgens werd de stad nog verder verkend, pakte ik de nieuwe BKYA in de boekhandel en fietste weer terug naar huis. Na wat geblogd te hebben gingen we met de hele familie en aanhang naar ons bootje, we gingen lekker varen! Inclusief met lekker eten hadden we een gezellige avond, leve de zomer!

 

Zo, dat was mijn weekje weer. Hoe is het met jou?

 

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Wat een lekker druk en vol weekje heb je achter de rug! Vergeleken met jou heb ik een hele rustige week gehad met series kijken, boeken lezen en weinig drukke activiteiten. 🙂

    1. Dat is ook wel eens lekker! De komende week heb ik ook iets meer tijd om dat te doen 🙂

  2. Chillen, lezen, film kijken, bloggen. Ja, ik had ook een fijn weekje. 🙂

    1. Klinkt lekker Katja! Deze week ga ik ook eens even chillen 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.