De wekelijkse avonturen van een Fanboy #66

Een vakantieweekje is weer voorbij! Deze week ging ik op vakantie, maar las ik ook EEN HOOP en ging ik weer terug naar Rotterdam voor gezelligheid. Een prima weekje als ik het zo bekijk! Lees snel verder hoe mijn week was.

 

Zaterdag 12 & zondag 13 augustus

Gisteren heb ik in mijn blogje verteld wat ik allemaal heb gedaan in het weekend. Ik ging namelijk met mijn familie en aanhang op vakantie voor een weekendje Middelburg! Het was een heel gezellig weekend en ik had er genoeg gedaan. Hier kan je er meer over lezen. Ik heb in het weekend alleen helemaal niet kunnen lezen, oeps!

Maandag 14 augustus

Maandag was een blogdagje, aangezien ik een tijdje niet veel blogjes had geschreven. Ik blogde erop los, ik las verder in Strijder, speelde even Guild Wars 2, keek heel wat YouTube-filmpjes terug die ik de afgelopen week haast niet had gezien en ik herlas de eerste volume van Adventure Time. Ik deed genoeg voor mijn blog, dus het was een productief dagje!

Dinsdag 15 augustus

Ik werd wakker en zat meteen in de leesflow, dus ik las Strijder en Guild Wars 2 Strategy Guide uit. Daarbij kwam de nieuwe update van Magikarp Jump uit waarbij je het spel kon uitspelen, ik had hem binnen drie uur uit… Wow, ik ging hard zeg! Magikarp Jump was echt een heerlijk spelletje en ik speel er nog even in door. Deze dag speelde ik ook weer Guild Wars 2, blogde ik verder en begon ik aan het tweede deel van De beproevingen van Apollo.

Woensdag 16 augustus

Woensdag begon ik met wat gamen, ik ging weer verder met Guild Wars 2 en kwam wat verder in de game. In de middag ging ik eropuit, ik ging namelijk een cadeautje kopen voor iemand. Wat gebeurde er? Ik kwam thuis met een cadeau, maar ook met vijf geleende biebboeken… Wow! Ik begon meteen met de boeken. Door het vuur van Jenny Valentine had ik al snel uit. Daarna keek ik met mijn zusje naar Ru Paul’s Drag Race, een serie die we samen kijken. Vervolgens las ik tot in de late uurtjes De wonderkinderen van Brian Selznick. Wat een meesterwerk zeg!

 

Donderdag 17 augustus

Het is weer tijd om naar Rotterdam te gaan! Mijn huisgenootje was jarig, dus ik moest wel even komen feesten. Ik vertrok in de ochtend, had wat vertraging door de treinen van Den Haag tot Rotterdam die niet gaan, dus ik had een lange rit met de metro. Eenmaal aangekomen was wat natgeregend, dus ik droogde rustig uit en kletste met huisgenootjes. Ik pakte mijn spullen uit, keek de gelekte aflevering van Game of Thrones (normaal wacht ik netjes, maar mijn huisgenootje moest met mij praten over de aflevering), deed boodschappen en beantwoordde flink wat mailtjes. In de avond vierden we de verjaardag van mijn huisgenootje met gekke dansjes en genoeg gezelligheid. Voordat ik sliep, las ik De koningin & De Favoriet van Kiera Cass.

Vrijdag 18 augustus

Ik ging er op de vrijdag vroeg uit. Ik las in een zit De Prins & De Favoriet van Kiera Cass, om vervolgens de stad in te gaan. Ik zit namelijk (samen met Lisa van Leave No Story Behind) in het YA-Panel van de ECI en we hadden een lunch om de groep te leren kennen. Een leuke meeting met lekker eten, ik kan voortaan nog meer mensen bereiken met mijn boekentips! Na de meeting gingen we nog langs de Donner en kocht ik Al het moois is niet verloren en Ik geef je de zon. Thuis aangekomen maakte ik wat schoon in huis, las ik op de vrijdag Verlost (het laatste deel van Huis van de nacht), keek ik twee afleveringen van Are You The One seizoen 2 met mijn huisgenootje en blogde ik wat. Een boekig einde van de week dus!

Zo, dat was het weekje weer wel. Mijn Reading Challenge gaat weer lekker en ik heb genoeg inspiratie gekregen voor blogjes en voor boekentips. Ik zit weer lekker in de leesflow! Ik had snel mijn biebboeken uitgelezen en heb het gezellig gehad met mijn huisgenootjes. Op naar een nieuwe week!

En, hoe is het met jou?

2 reacties

    • boekenwormmam op augustus 20, 2017 om 1:56 pm
    • Reageer

    Klinkt als een lekker weekje! Ik ben ook lekker een weekje op vakantie geweest.

  1. Die boekenlegger van Wink Poppy en Midnight is heel tof! Ik heb deze week best veel foto’s voor mijn bookstagram gemaakt, en ik had weer inspiratie voor mijn blog 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.