De wekelijkse avonturen van een Fanboy #67

Een van de laatste vakantieweken, wat gaat de tijd toch snel! Deze week had ik een introductieweek in Rotterdam (waar ik maar eventjes bij kon helpen), ik had mijn eerste stageweek en had nog een bezoekje gebracht aan Tilburg. Een week vol nieuwe uitdagingen!

 

Zaterdag 19 augustus

Zaterdag was een rustige dag, aangezien ik bezoek had. In de ochtend keek ik naar de film Not Cool, deed boodschappen en ik haalde mevrouw fangirl op van het metrostation. Zij was erg ziek, dus ik kon de verzorger zijn die dag! Ik schreef en las nog wat blogjes en keek voor de tweede keer wat afleveringen van Gravity Falls (ik indoctrineer fandoms aan mijn medemens, laat me). We aten nog met huisgenootjes en keken ook nog even Stranger Things (het indoctrineren ging door).

Zondag 20 augustus

Aangezien ik een zieke thuis had, deden we rustig aan. Blogjes schrijven, wat afleveringen van Gravity Falls kijken, prima te doen! In de middag kwam mijn nieuwe huisgenootje thuis, hij is nu officieel verhuisd! We gingen wat taart eten in de tuin en met hem kletsen, aangezien we als studentenhuis wel wilden weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Ik kookte vroeg en ging door naar mijn vereniging. Het is namelijk de introductieweek voor aanstaande studenten in Rotterdam, dus ik kon helpen op mijn vereniging. Ik zou bijrijder zijn bij een busje, maar uiteindelijk hebben we niet veel hoeven te rijden, dus ik was vooral aanwezig op de vereniging. Na mijn diensten ging ik wel doodop naar huis!

Maandag 21 augustus

Mevrouw fangirl heeft het Gravity Falls– en Stranger Things-virus gekregen, dus deze ochtend keken we de laatste afleveringen van seizoen 1 van Gravity Falls. Wat is het toch heerlijk om deze serie opnieuw te zien, zeker omdat ik nu allemaal verborgen hints zie naar toekomstige afleveringen. In de middag vertrokken we naar Dordrecht, we gingen er een dagje rondneuzen (voor de tweede keer). We zijn flink wat nerdwinkels afgegaan, er zijn er genoeg in Dordrecht! In de avond brachten we een bezoekje aan Stef en Cindy van Nedernerds voor lekkere hamburgers, taart en wat potjes Mario Kart (waarbij ik soms eerste werd!). We hadden het heel gezellig, maar moesten ook weer terug naar huis. Tot snel Stef en Cindy!

Dinsdag 22 augustus

Dinsdag had ik mijn eerste stagedag, spannend! Ik kreeg alleen in de ochtend te horen dat het kantoor werd verbouwd, dus ik kon thuis aan de slag. Ik moet nog even volledig groen licht krijgen van mijn universiteit, dus ik zal later hopelijk meer vertellen over de stage (ik heb geheimhouding wat betreft gegevens van het bedrijf zelf, maar ik kan wel dan zeggen waar ik stage loop). Ik had in ieder geval een goede eerste dag en ik kreeg al wat uitleg over de software die het bedrijf gebruikt. Na de stage ging ik boodschappen doen, blogde ik wat, pakte ik mijn spullen in en las ik verder in het tweede deel van De beproevingen van Apollo.

Woensdag 23 augustus

Op de woensdag was ik heel vroeg wakker, ik ging namelijk vroeg in de ochtend weg naar mijn ouders. Daar heb ik thuis gewerkt aan mijn stage. Ik vind het alweer erg leuk en werkte snel en hard door, ik kan niet wachten om op het kantoor te komen! Ook las ik deze dag verder in het tweede deel van De beproevingen van Apollo, die ik las tijdens twee treinreizen. Twee? Ja, ik ging nog een keer de trein in! Ik ging naar Tilburg, waar ik die avond en de dag erna overnachtte. In Tilburg aangekomen keek ik nog naar de livestream van Nedernerds.

Donderdag 24 augustus

Donderdag was even afkicken, ik hoefde voor nu niks mee te doen aan stage! Volgende week kan ik weer aan de slag. Deze dag heb ik weer wat afleveringen gezien van Gravity Falls, kookte ik, las ik de graphic novel-serie van iZombie en ging ik vroeg slapen, de afgelopen dagen waren toch een beetje slopend met iets te weinig slaap, oeps! Ik had gelukkig deze dag nog wel wat blogjes geschreven en wat mailtjes verstuurd. 

Vrijdag 25 augustus

In de ochtend hadden we een flinke reis te gaan, we gingen naar mijn ouders! In mijn dorp is het feestweek, dus er staat een kermis voor ons huis. Naast het bezoeken van de kermis (die veel minder indrukwekkend is dan die van Tilburg) brachten we nog een bezoekje aan het dorp, gingen we even naar het strand (waar we nog familieleden tegenkwamen, gezellig!) en aten we nog oliebollen van de kermis. Na het avondeten keek ik met mijn zusje naar de finale van RuPauls Drag Race, las ik De beproevingen van Apollo uit en begon ik Livestream van Buddy Tegenbosch, een manuscript dat ik van ECI kreeg.

 

Pfoeh, dat was me weer het weekje wel! Ik vind de stage tot nu toe erg leuk, ik heb weer veel van Nederland gezien met al die treinreizen en ik heb weer een groot deel van Gravity Falls opnieuw gezien, die serie is echt geweldig! Volgende week is mijn laatste vakantieweek aan de gang en kan ik eindelijk op kantoor komen voor stage, dus daar ga ik nog even flink van genieten!

Hoe was jouw weekje?

1 reactie

    • boekenwormmam op augustus 27, 2017 om 1:06 pm
    • Reageer

    Ik had vooral een hele drukke week. Manlief was niet thuis dus was alleen met de meiden.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.