De wekelijkse avonturen van een Fanboy #68

De laatste vakantieweek, ik kan bijna weer terug naar de universiteit! Deze week heb ik even genoten van de laatste vakantiedagen, maar had ik ook weer twee dagen stage. Een lekkere week, want ik had weer genoeg te doen!

 

Zaterdag 26 augustus

Op de zaterdag was er een grote dag bij mijn ouders dorp, we hadden namelijk de laatste dag van de feestweek. In de ochtend ging ik meteen de kinderrommelmarkt op, maar ik had er helaas niks gekocht. Thuis aangekomen las ik het tweede deel van De beproevingen van Apollo uit en ging ik Spellslinger lezen (ik kreeg de epub om alvast te lezen voor mijn recensie morgen). Ook blogde ik nog wat en ben ik de kermis op gegaan (die haast voor ons huis staat, alleen is die niet echt indrukwekkend. In de avond bezocht ik nog de lampionnenoptocht (die dit jaar opeens niet langer dan vijf minuten duurde terwijl die normaal een half uur duurt?) en ik keek naar de vuurwerkshow, die erg mooi was om te zien.

Zondag 27 augustus

Zondag was een dagje uit, we gingen namelijk met de familie en aanhang naar Avifauna. Hierbij gingen we eerst een boottocht maken met een lopend buffet, om daarna het vogelpark in te gaan. Avifauna is echt heel leuk en we hebben ook wat kleine attracties (zoals botsauto’s) bezocht. Thuis aangekomen las ik verder in Spellslinger en keek ik weer wat afleveringen van het tweede seizoen van Gravity Falls. In de avond kreeg ik wel opeens flinke buikpijn, oeps!

Maandag 28 augustus

Ik werd wakker met nog steeds flinke pijn, dus ik besloot maar een dagje uit te rusten. Ik las Spellslinger uit, las ook nog Te gast in Japan en ik ging nog een bezoekje brengen aan boekhandel van der Meer toen de pijn wat minder was. Wat een mooie boekenhandel is dat zeg! Toen ik weer thuis kwam, las ik Inside Guides to Japan, aten we met de familie en ging ik weer richting Rotterdam, want de volgende dag zou ik vroeg uit bed komen.

Dinsdag 29 augustus

De wekker ging erg vroeg, het was namelijk de eerste dag stage waarin ik het kantoor bezocht van het bedrijf waar ik stage loop. Ik verklap nog even niet waar ik stage loop, maar ik kan wel zeggen dat het ontzettend leuk was en dat ik veel had geleerd in een korte tijd. Ik vind het heel fijn dat ik al mijn kennis nu eindelijk in de praktijk kan brengen en als een echte bedrijfseconoom te werk kan gaan. In de avond kwam ik uitgeput thuis, dus ik had alleen nog rustig geblogd.

Woensdag 30 augustus

Weer een stagedag! Het regende alleen erg hard, dus ik had een zeiknatte broek toen ik eenmaal aankwam op mijn stageplek. Gelukkig had ik wel weer een leerzame stagedag en kon ik allemaal financiële dingen uitzoeken en kreeg ik een takenlijstje voor de volgende week. Ik begon ook in Kronieken van de Academie voor Schaduwjagers op de terugreis naar huis. Ik was bijna thuis en toen ging het weer regenen, dus ook op de terugweg was ik weer volledig nat. Snel douchen en ik was weer helemaal opgefrist. Ik at pizza met huisgenootjes en blogde weer op mijn gemakje. Het was een lange dag, dus ik had niet meer de energie om helemaal actief te zijn.

Donderdag 31 augustus

Op de donderdag bracht ik eerst een bezoekje aan Sherlock’s Place (een café met boeken en funko pops), om vervolgens naar Tilburg te gaan. Eenmaal op mijn bestemming keek ik wat afleveringen van Gravity Falls, werd ik eenzaam wakker toen ik een middagdutje deed (mevrouw was al weg gegaan naar werk zonder mij wakker te maken, de deugniet) en blogde ik weer wat. Ik heb bijna de hele maand september volgepland met blogjes, dat is echt een lekker gevoel! In de avond keken we nog naar The Host, een best wel hele goede film, ik ben nu gewoon benieuwd naar een boek van Stephenie Meyer!

Vrijdag 1 september

Vrijdag was een drukke, maar hele leuke dag. Ik begon met mijn terugreis naar mijn ouders. In de trein las ik verder in Kronieken van de Academie voor Schaduwjagers. Ik deed snel een bakkie thee thuis en daarna ging ik door naar Amsterdam, want voor Fantasywereld mocht ik naar de persconferentie van Amsterdam Comic Con! Daar sprak ik onder andere met de acteur die Gimli speelt in Lord of the Rings, zo tof! Ik liet ook nog een boek van Lord of the Rings en een boek van de Shannara Chronicles signeren door hem. Wat een inspirerende man is dat zeg! Daarna vervolgde ik mijn reis naar Zoetermeer, waar ik aanwezig was bij de leesclub waarin we Het Geheugenboek bespraken. Het was weer een hele interessante leesclub, maar ik ging erna snel weer naar huis om te eten bij mijn familie. Daarna blogde ik nog wat.

 

 

Zo, dat was de laatste vakantieweek! Ik heb weer lekker veel gedaan en ben blij voor alle coole dingen die ik heb mogen meemaken. Maandag start het collegejaar, spannend! Gelukkig ga ik ook nog leuke dingen doen, want vandaag ben ik bijvoorbeeld op Amsterdam Comic Con, maar daar later meer over!

Hoe was jouw weekje?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.