De wekelijkse avonturen van een Fanboy #7

Een weekje in mijn leven kan soms maar al te druk zijn. Of ik moet als een razende werken aan mijn studie, naar mijn vereniging toe, afspreken met mensen (sociale gelegenheden, help ik ben awkward), boeken lezen of twee seizoenen van een serie achter elkaar bingewatchen omdat dat echt van jezelf moet, elke dag weet ik weer mijn agenda vol te plannen. Ook deze week had ik weer genoeg te doen. Kijk je mee?

 

Zaterdag 14 mei

De zaterdag was voor mij een flinke studeerdag. Ik begon met het maken van samenvattingen voor mijn studie, waar ik best lang mee bezig was. Ook werkte ik aan het onderzoeksvoorstel van mijn paper (mijn partner voor mijn paper vindt het goed dat we het over young adult boeken houden, yessss!) en in de middag deed ik een middagdutje (laat me ja, ik was moe!). Ook luisterde ik naar het nieuwe nummer van Billy Talent (Afraid of Heights), wat een gaaf nummer zeg! De dag voor mijn verjaardag komt deze band optreden in de Melkweg en ik MOET erheen! In de avond keken we een beetje naar het Eurovisie Songfestival en las ik ondertussen De afstand tussen jou en mij.

Leuke feitjes van deze dag:

  • Afraid of Heights had ik ongeveer 5 uur lang op repeat gezet.
  • Ik dacht tot donderdag nog dat Slow Down werd gezongen door Alain Clark en niet door Douwe Bob. Sterker nog, ik ken die gast alleen maar van naam.
  • Er is een kans dat ik dit jaar naar Abunaicon EN Amsterdam Comic Con ga, maar definitieve plannen zijn nog niet gemaakt.

Zondag 15 mei

In de ochtend maakte ik mijn onderzoeksvoorstel van mijn paper af en las ik De afstand tussen jou en mij uit, maar ik had er niet echt een positief gevoel bij aangezien het boek mij echt niet wist te raken. In de middag bezocht ik de Japanmarkt in Leiden en kwam ik daar nog Lieke (Make It Personal) tegen, dus daar heb ik de markt nog mee afgelopen. Toen ik thuis kwam maakte ik wat blogjes en in de avond begon ik aan Dingen die we zeker weten.P1070639

Maandag 16 mei

Maandagochtend maakte ik mijn onderzoeksvoorstel af en leverde ik deze in. In de middag deed ik verschillende dingen. Ik begon met de anime Fairy Tail (leuk leuk), speelde nog Pokémon Rangers, keek de nieuwe aflevering van Game of Thrones en las een flink stuk van Dingen die we zeker weten. In de avond ging ik naar een verjaardag van een jaarclubgenootje in Rotterdam, alleen reden alle treinen tussen Den Haag en Rotterdam niet, dus ik moest met de bus, metro en tram omrijden om er te komen, een lange rit! Gelukkig had ik nog wat te doen, want ik las Dingen die we zeker weten uit en begon in het boek Armada van Ernest Cline. Op de verjaardag zelf was het druk maar gezellig, helaas moest ik om 10 uur vertrekken om mijn laatste metro te pakken. Twee uur later zat ik eindelijk in mijn bedje.IMG_5631

Dinsdag 17 mei

Dinsdag werd ik niet heel lekker wakker, ik was namelijk best misselijk en had wat buikpijn. Ik deed rustig aan en keek in de ochtend naar wat vlogs van Arjen Lubach (zijn YouTube-kanaal is echt fantastisch en hij maakt serieus elke dag een vlog van de dag daarvoor). Ik kon letterlijk niets doen voor mijn studie omdat ik geen opdrachten had gekregen van mijn leraar, dus keek ik die middag veel Fairy Tail, schreef ik wat blogjes en downloadde ik het spel Pokémon Reborn (een Pokémonspel waarbij het niveau heel hoog is en je in een criminele wereld leeft). Ook reageerde Tim Hofman op mijn tweet op Twitter, weer een ervaring rijker. Na het eten speelde ik met mijn familie Yahtzee en ging ik vroeg naar bed.IMG_5646

Woensdag 18 mei

In de ochtend vertrok ik weer naar Rotterdam, aangezien ik weer colleges zou hebben. Na mijn colleges ging ik door naar mijn kamer en maakte er mijn huiswerk voor mijn paper. Daarna kon ik niet meer mijn huiswerk maken voor mijn practica de dag erna, want ik ging bij dispuutgenootjes eten (erg gezellig, veel kunnen praten over festivals, concerten en series). Daarna was er een borrel, maar ik ging snel terug naar mijn kamer om mijn huiswerk af te maken. Gelukkig kreeg ik dit op tijd af en ging ik erna door naar mijn studentenvereniging, aangezien er een feest was. Aangezien ik de dag ervoor niet al te lekker was, maakte ik het niet al te laat en was ik blij toen ik eenmaal mijn bed weer zag. Ook noemde Arjen Lubach mijn naam en vraag in zijn video (die je hier kan zien, hij noemt mij rond 3:00), weer een bekende Nederlander die van mijn bestaan af weet!

IMG_5653Donderdag 19 mei

Ik begon de dag met het opzoeken naar wat bronnen voor mijn paper en keek wat filmpjes op YouTube. Ik schreef wat blogjes vooruit en erna ging ik door naar twee colleges. Tijdens het geven van mijn feedback aan een ander groepje voor hun paper zeiden ze: ”Wauw jouw feedback is zo goed, je bent echt een woordenmagiër met al die prachtige zinnen!”. Na 5 uur was ik eindelijk thuis en kon ik voor de rest van de dag aan mijn paper zitten en mijn tas inpakken voor het weekend, als je dit namelijk leest op de zondag ben ik bijna thuis van een weekendje weg met mijn commissie! En productieve dag dus, wel helemaal gesloopt toen ik eenmaal ging slapen! Nadat ik mijn paperwerk af had, nam ik als beloning nog even een bakje chips en keek ik nog twee afleveringen van Fairy Tail.

 

Aangezien ik de vrijdag op weg moest voor het weekendje weg en blogjes vooruit moest plannen, hoor je volgende week hoe het de vrijdag en het weekend was. Het was een drukke week wat mijn paper betreft (en er komen nog een boel drukke weken aan…), maar na dit blok heb ik eindelijk een welverdiende vakantie! Ik tel de dagen alvast af…

Hoe was jouw week?

3 reacties

  1. Joost, je bent zelf een BN’er, dit heet netwerken.

    1. Ah schei toch uit met je BN’er

      1. BN’er-to-be dan

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.