De wekelijkse avonturen van een Fanboy #70

De studie is weer lekker aan de gang, ik zit weer te werken, ik heb stage, ik doe nog dagjes uit, ik plan al mijn dagen lekker vol! Deze week heb ik een drukke, maar heerlijke week gehad met veel gezellige mensen. Tijd om even terug te kijken op deze week!

 

Zaterdag 9 september

Op de zaterdag had ik een dagje in de planning staan. Ik ging namelijk met mijn ouders naar de Nee-eten dag in de dierentuin in Amersfoort. Nee-eten is een vereniging voor ouders met kinderen die sondevoeding hebben en voeding weigeren. Dit had ik vroeger gehad (hier kan je mijn blogje over lezen en hier kan je het verhaal van mijn ouders lezen) en nu was er een familiedag. Mijn ouders herkenden veel mensen van de vereniging en veel mensen vroegen aan mij hoe het nu ging met het eten (gewoon toppie natuurlijk, leve vlees en chips!). We kregen nog een rondleiding door het park en ik sprak met veel mensen over sondevoeding, wat heel inspirerend was. Op de terugweg las ik de verhalen van 3PAK. Thuis studeerde ik nog wat en keek ik naar afleveringen van Pokémon en Adventure Time. In de avond ging ik op stap, er was een reünie van mijn basisschool. Veel mensen had ik jaren niet gezien, dus het was heel leuk om te zien wat iedereen nu doet. Hoewel ik mensen jaren niet had gesproken, kon ik met gemak met iedereen lang kletsen. Het was echt vele malen leuker dan verwacht en ik hoop dat er snel weer een reünie komt!

Zondag 10 september

Zondag was een flinke studiedag. Ik begon meteen aan de studie, maar ging toen door naar bijles. Deze keer niet één keer bijles, maar meerdere keren! Ik had namelijk een nieuw bijlesadresje die toevallig naast mijn andere bijleskindje woont. Na een paar uur bijles geven studeerde ik weer verder thuis en keek ik wat afleveringen van Steven Universe. 

Maandag 11 september

Op de maandag ging ik weer richting Rotterdam. Ik kwam aan op mijn kamer, ging naar college, deed boodschappen, studeerde weer een hoop en las nog wat blogjes. In de avond aten we met het hele huis en wat aanhang erbij, een drukke maar gezellige groep! Na het gezamenlijke diner keek ik nog naar de tweede film van Guardians of the Galaxy, wat een leuke film zeg! Ik kijk nu al uit naar de volgende film. Daarna snel richting bed, want de volgende dag had ik weer stage!

Dinsdag 12 september

Ik vertrok lekker vroeg richting stage. In de trein las ik in Hof van Eden. Het was een lekkere stagedag, maar uiteindelijk had ik weinig te doen en ging ik richting huis. Daar studeerde ik nog, at ik met huisgenootjes en keek ik opnieuw de allereerste aflevering van Game of Thrones. Ik blogde nog verder en uiteindelijk keek ik nog een paar afleveringen van Steven Universe.

Woensdag 13 september

Code oranje! Het waaide enorm, dus ik werkte thuis aan stage. Ik had genoeg taken gekregen voor die dag, dus ik heb de hele ochtend en middag hard gewerkt. Na een lange stagedag beloonde ik mezelf met het kijken van wat afleveringen van Steven Universe en het lezen van wat blogs. Ik studeerde ook nog heel even en ging erna eten met huisgenootje. Na het eten ging we nog een avondje borrelen met elkaar en ging ik met twee huisgenootjes naar mijn vereniging voor een open feest, ontzettend gezellig!

Donderdag 14 september

Ik moest vroeg opstaan, want ik had twee colleges die al vroeg in de ochtend plaatsvonden. Het was best leerzaam, dus dat was wel fijn. Thuis studeerde ik weer een hoop en halverwege de middag ging ik naar vrienden voor een intense sessie Dungeons & Dragons. Het was echt ontzettend spannend (iedereen zei ook dat dit de meest spannende sessie was die ze ooit hebben gehad), ik genoot enorm!

Vrijdag 15 september

Op de vrijdag werd ik wakker met een flinke hoestbui, maar ik had nog genoeg te doen. Ik vertrok naar het boekenfestijn in Utrecht om wat boeken te scoren. Uiteindelijk had ik er vijf gescoord! Daarna ging ik nog de stad in en bezocht ik (samen met fangirl-compagnon) Bitropolos, een hele coole nerdwinkel! We gingen door naar Tilburg, want daar zou ik een weekendje verblijven. We keken naar wat afleveringen van Gravity Falls, aten pannenkoeken en keken naar de films Your Name en Me Before You, allebei hele mooie films.

 

Dit was mijn weekje! Ik heb echt genoten van alle gezelligheid deze week, ze veel leuke mensen die ik ken! Volgende week ga ik ook weer genoeg leuke dingen doen, dus genoeg om naar uit te kijken!

Hoe was jouw weekje?

1 reactie

  1. Ok, dat kunnen voorspellen wat iemand gaat uitkiezen of zeggen wordt een beetje creepy. Ik lees dit “veel mensen van de vereniging en veel mensen vroegen aan mij hoe het nu ging met het eten” en denk meteen “Lukt perfect zolang er maar chips doorheen zitten gedraaid”. 😉

    Ik moest de afgelopen week zowel naar de tandarts als tweemaal naar het ziekenhuis (nu ja, twee verschillende ziekenhuizen). Gelukkig stond er ook nog iets leuk op de planning zo ging ik dinsdag met mijn nichtje héél even naar Hasselt en vandaag met mijn tante naar het Hobbysalon in Mechelen. Nu nog de energie vinden om dat nieuwe knutselmateriaal ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken. Of om te lezen want daar kwam ik deze week amper aan toe.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.