De wekelijkse avonturen van een Fanboy #71

Mijn leventje wordt weer lekker druk. Studeren, stage, vereniging, leuke uitjes, bloggen, lezen, series/films kijken en meer, het houdt maar niet op! Ook deze week stond ik niet stil.

 

Zaterdag 16 september

Zaterdag was een redelijke rustdag waarin ik wel aan de slag ging. Ik startte in alle rust op en studeerde een hoop. Naast het studeren ging ik ook nog wat blogjes schrijven, ik had de dag lekker volgepland, maar kon ook genieten van de rust! In de avond keek ik de laatste afleveringen van Gravity Falls (dit deed ik voor de tweede keer en de feels waren nog even sterk) en begon ik aan de anime Deadman Wonderland, welke erg luguber is (hij staat op Netflix!).

Zondag 17 september

Mijn studiewerk had ik gedaan, het bloggen was ook naar behoren, tijd voor een bingewatchsessie! Ik keek de rest van Deadman Wonderland (deze verschilt dus van de manga en stopt halverwege?) en in de middag bracht ik een bezoekje aan een foodtruckfestival. Een broodje met heerlijke bacon? COUNT ME IN. Ook was er op het festival een show met BMX-sporters, dat was echt heel gaaf! In de avond zag ik de film Fallen, een van de meest afschuwelijke boekverfilmingen, jeetje. Ik las nog een groot deel van een boek over het oude Egypte.

Maandag 18 september

Op de maandag werd ik niet heel lekker wakker. Ik moest vroeg opstaan, maar ik kwam even mijn bed niet uit. Ik rustte even uit en ging erna weer op weg naar Rotterdam, terwijl ik Aan het hof van Eden las in de trein. Thuis deed ik boodschappen en studeerde ik weer een hoop. Snel gaan slapen, want de volgende dag zou ik de hele dag weg zijn!

Dinsdag 19 september

Vroeg opstaan, op naar stage! Ik had de dinsdag een stagedag waarin ik genoeg te doen had en ook weer wat nieuwe dingen leerde. Na mijn stage ging ik zo snel mogelijk terug naar huis, waar ik eten maakte voor mijn huisgenootjes en mij. Na het eten werd ik opgehaald door mijn familie, we gingen naar de film It! Ik vond het zeker een spannende film, maar achteraf was het niet echt eng? Wel vond ik het acteerwerk echt heel goed, de jonge acteurs speelden echt op topniveau!

Woensdag 20 september

Op de woensdag had ik ook weer een stagedag, waarin ik ook weer leuke dingen kon doen. Op de terugweg las ik verder in Aan het hof van Eden, ik schiet al op! Thuis at ik met huisgenootjes, ging ik door naar mijn vereniging om presentaties te geven over een commissie waar ik in zit aan nieuwe leden en had ik ook nog een borrel. Weer de hele dag op weg, maar wel erg gezellig!

Donderdag 21 september

Kan vandaag Joost eindelijk eens uitslapen? Nope, ook deze dag stond ik vroeg op. Ik had om 9 uur een practica (die eerlijk gezegd best interessant was) en erna een hoorcollege. Al snel ging ik erna door naar Tilburg, las ik in de trein Aan het hof van Eden (ik had hem uitgelezen!) en maakte ik eten klaar (kip tandoori is best lekker). In de avond werd de film Cinderella uitgekozen om te gaan kijken. Tsja, prima film hoor, maar het was wel allemaal te herkenbaar omdat ik vroeger Assepoester al had gezien, haha!

Vrijdag  22 september

Ja hoor, eindelijk een dag dat ik kon uitslapen! Ik was best bekaf na alle dagen dat ik vroeg op moest staan, dus ik pitte even lekker door. In de middag ging ik naar het zwembad in Den Bosch, compleet met drie leuke glijbanen, bubbelbaden en meer. Ik was er gewoon de hele middag! Ik at in Tilburg nog heerlijke kippenvleugels die ik had gemaakt (ja mensen, ik at deze week veel kip) en ging erna door naar Rotterdam. In de trein begon ik aan Gloed van gedoofde sterren, het tweede deel in de Ventura Saga. Thuis blogde ik nog eventjes voordat ik ging slapen.

Zo, dat was me het weekje weer wel! Volgende week ga ik ook het weer lekker druk hebben, dus dan heb ik vast weer genoeg te vertellen voor de wekelijkse avonturen van een fanboy!

Hoe was jouw weekje?

2 reacties

    • Storiesofwonder op september 24, 2017 om 11:34 am
    • Reageer

    Deadman Wonderland ben ik ook aan het kijken! Waar heb je Fallen gezien? Het is mij niet helemaal duidelijk of die nog in de bioscoop komt, of dat dat een direct naar video film is.

    1. Er staat wel op de site van Pathe dat Fallen naar de bioscoop zou komen, maar ik heb er weinig vertrouwen in eerlijk gezegd, aangezien dit vaker op de site stond… Video film is tot nu toe de enige optie!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.