De wekelijkse avonturen van een Fanboy #72

De week is weer voorbij! Deze week bezocht ik een leuk evenement, hield ik mezelf bezig met de studie, stage, bijles, bloggen, lezen, series/films kijken en meer. Het was weer een mooie week! Tijd om even terug te kijken op de dingen die ik allemaal heb gedaan.

 

Zaterdag 23 september

Ik begon de dag met studeren. Ik herkans het vak Fiscale Economie, dat is noga veel leeswerk! Na het samenvatten van wat hoofdstukken ging ik naar de stad. Specifieker nog: ik ging naar de bibliotheek van Rotterdam, want daar was de tweede editie van YA010! Hier kan je meer lezen over dit leuke evenement. Het was heel gezellig en heb weer veel geklets met boekenliefhebbers. Thuis aangekomen had ik snel wat gegeten en ging ik weer op pad. Op mijn vereniging werd het bestuur van mijn dispuut (in normale termen: een vriendengroep) gewisseld, wat heel grappig was. Het werd een latertje, dus toen ik eenmaal thuis kwam ging ik meteen liggen.

Zondag 24 september

Zondag was een wat lui dagje, maar waarbij ik nog genoeg had gedaan. Ik begon de dag weer met studeren, om vervolgens nog wat te gaan bloggen. De maand oktober staat vol met leuke (extra) blogjes, dus er is genoeg om over te bloggen! In de middag gaf ik bijles aan een bijleskindje waar ik vorig schooljaar al bijles aan gaf, waarbij we wiskunde even flink ophaalden. Toen ik terug was keek ik met mijn huisgenootje naar wat afleveringen van Are You The One seizoen 2. WE HOUDEN VAN DE DRAMA! Ondertussen hadden we nog gekookt en na vijf afleveringen vond ik het wel genoeg drama voor de dag, dus sloot ik de dag nog af met wat bloggen.

Maandag 25 september

De werkweek begint weer, dus ik kon weer hard aan de slag! Ik begon de dag met een hoorcollege en studeerde thuis door. Aan het eind van de middag ging ik richting Dordrecht voor een gezellige dubbeldate: we gingen uit eten met Stef en Cindy van Nedernerds (een heel cool nerdy YouTubekanaal met gameplays, pack openings van Pokémonkaarten en anderen Nintendo/game-gerelateerde dingen). We aten bij Shabu Shabu, wat echt heerlijk was! Het is echt ontzettend lekker om allemaal verschillende hapjes te nemen, hoewel we soms wel moeite hadden met het eten met eetstokjes, haha! Het was weer en al gezelligheid en na wat naborrelen was het weer tijd om richting Rotterdam te gaan.

Dinsdag 26 september

Dinsdag ging ik vroeg uit bed, ik kon weer naar stage toe! In de trein las ik De gloed van gedoofde sterren, het tweede deel in de Ventura Saga. Het was weer een intensieve stagedag en thuis aangekomen ging ik rustig koken (kip siam, jammie) en keek ik nog een aflevering van Adventure Time met Fionna and Cake (de genderbend-aflevering). Ik ben van plan om als Finn te gaan cosplayen (dit deed ik eerder bij Dutch Comic Con 2015), maar nu in een steampunk versie! Daar had ik die avond meteen wat ideeën voor bedacht, samen met mijn mede-cosplayer die dan als Fionna gaat cosplayen. 

Woensdag 27 september

Woensdag had ik weer stage, maar ik had heel slecht geslapen. Ik was wat ziek, dus ik ging thuis aan het werk. Na het werken had ik nog wat geblogd en las ik De gloed van gedoofde sterren uit. In de avond ziekte ik ook uit, las ik een mangatekenboek van Christopher Hart over horror en bekeek ik de livestream van Nedernerds.

Donderdag 28 september

Hoewel ik nog niet helemaal lekker was, wilde ik mijn colleges niet missen (#studienerd). Mijn practica tellen mee voor mijn eindcijfer, dus ik moest wel actief meedoen in de les. Dat ging eigenlijk best goed, aangezien ik wel soepel door de opgaven ging. Ik ging erna door naar Tilburg. In de trein begon ik aan Al het moois is niet verloren, wat een mooie boek zeg! In Tilburg had ik nog gekookt en stond Black Mirror aan, een interessante serie die in elke aflevering een mogelijke toekomst behandelt, wat gericht is op de technologie.

Vrijdag 29 september

Vrijdag was het tijd voor een leuk uitje, de bioscoop kreeg een bezoekje! Ik keek naar Kingsman: The Golden Circle. Wat een heerlijke film zeg! Kingsman is echt een heerlijke filmreeks, het heeft echt alles wat ik wil: een flinke dosis humor, actie, sterke personages en meer. Daarbij haalden we nog hele goedkope Funko’s bij de Kruidvat, die zijn daar maar 4 euro! Ook bezochten we de bibliotheek van Tilburg, die echt heel mooi is. Ook zagen we nog een aflevering van Black Mirror, seizoen 1 is nu gezien! Na het eten ging ik door naar mijn ouders en las ik een hoop van Al het moois is niet verloren in de trein. Bij mijn ouders at ik een lekker appeltaartje, kletsten we wat bij en las ik het boek uit. Ik bekeek ook Bullet Journaling van Natascha Kranenburg (ik ga binnenkort beginnen aan het maken van een Bullet Journal voor 2018, dus de komende maanden kan je blogjes verwachten over de inhoud hiervan!). Voordat ik sliep, maakte ik een beginnetje aan Lampje van Annet Schaap.

 

Zo, dat was het weer voor deze week! Volgende week ga ik ook weer allemaal leuke dingen doen, ik blijf lekker doorgaan!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.