De wekelijkse avonturen van een Fanboy #73

De week is alweer voorbij! Deze week zat vol met fandoms, maar ook met veel studeren en dingen regelen voor mijn stage. Ondanks de drukte heb ik nog wel lekker kunnen lezen en series kunnen kijken. Mijn agenda zit propvol joh! Tijd om even in alle rust terug te kijken op afgelopen week.

 

Zaterdag 30 september

Tijdens het weekend was ik bij mijn ouders thuis. Ik stond vroeg op en blogde wat, totdat ik in de ochtend naar de kapper ging. Mijn haar begon enorm vervelend te worden (hoe kunnen mensen zich niet ergeren aan het feit dat haar voor je ogen komt te zitten?), dus er ging een flink stuk af. Heerlijk om weer rond te lopen in zo’n kort koppie! Thuis studeerde ik weer flink, blogde ik wat, keek ik twee afleveringen van Shadowhunters (nu ben ik er wel klaar mee, dat acteerwerk is lachwekkend slecht). Voor het eten las ik een deel uit Lampje, een bijzonder kinderboek over de zee, monsters en een meisje die een vriendschap aangaat met een bijzondere jongen. Na het eten keek ik met mijn zusje naar een paar afleveringen van het nieuwe seizoen van RuPaul’s Drag Race, ik blogde erna ook nog even en ik las verder in Lampje.

Zondag 1 oktober

Zondag was een wat rustdagje. Ik begon met wat bloggen en ik ging erna door naar bijles. Dit was aan de boulevard, dus ik kon lekker fietsen langs het strand! Na twee uur bijles in economie (ik heb een heel jaar aan economie weten uit te leggen aan mijn bijleskind en eindelijk had ze alles door!) ging ik snel naar huis. We gingen met de familie op bezoek bij mijn oma. Weer thuis aangekomen las ik Lampje uit, begon ik aan Ik geef je de zon en keek ik Zondag met Lubach

Maandag 2 oktober

Op de maandag was het weer tijd om naar Rotterdam te gaan. In de trein las ik Ik geef je de zon en eenmaal bij mijn kamer aangekomen ging ik snel door naar college. Niet alleen college, ik had ook een gesprek met mijn stagebegeleider aan de universiteit. Nu kan ik eindelijk mijn stage inplannen als keuzevak voor het tweede blok, heel fijn! Na mijn college deed ik wat boodschappen en vertrok ik naar de stad, ik had namelijk een interview bij boekhandel Donner. Ik kon vertellen over lezende YA-jongens en hoe we deze doelgroep meer aan het lezen kunnen krijgen. Ontzettend interessant en ook nog eens erg gezellig. Daarna kon ik weer door naar wat vrienden, het was weer tijd voor een potje Dungeons and Dragons! Het was weer een leuke sessie, ik begin steeds meer het spel te snappen (met name de gevechten, die zijn best lastig).

Dinsdag 3 oktober

Tijd voor weer een stagedag! Ik had weer een dag op stage, waarbij ik op de heen- en terugreis Ik geef je de zon las. Ik moest naast mijn stagewerkzaamheden nog wat gegevens opzoeken voor mijn stageverslag, dus ik had genoeg te doen. Thuis aangekomen kon ik eten met huisgenootjes en ging ik erna nog met ze Are you the one kijken. Het tweede seizoen heb ik volledig gezien, het was weer lekker veel drama.

Woensdag 4 oktober

Op de woensdag had ik weer een stagedag, waarbij ik ook weer Ik geef je de zon las in de trein. Toen ik weer thuis was was ik al aardig moe geworden, maar ik had nog een uitje in de planning staan. Ik at met twee huisgenootjes (hamburgers, heerlijk!) en ging ik door naar de stad voor een borrel van de schaatsvereniging van een huisgenootje. Hoewel we niet lang bleven was het zeker gezellig. 

Donderdag 5 oktober

Donderdag had ik een vrije dag, dus ik hoefde niet naar de universiteit toe. Ik vertrok naar Tilburg, las Ik geef je de zon in de trein en in Tilburg keek ik Black Mirror (deze serie is heel interessant, maar echt vrolijk kan je het niet noemen). Ondanks mijn vrije dag had ik nog kunnen studeren, keek ik wat afleveringen van My Hero Academia en las ik Ik geef je de zon uit.

Vrijdag 6 oktober

Het was de bedoeling om al in de ochtend er op uit te gaan, maar door de regen was het niet zo handig om naar buiten te gaan… De dag begon met een aflevering van Black Mirror en daarna werd de stad onveilig gemaakt. Cupcake Addict is een leuk tentje waar je cupcakes kan eten, dus daar is flink bij gesmikkeld. Aan het eind van de middag ging ik weer richting mijn ouders. Ik begon aan Iskari in de trein, die ik had gekocht. Wat een prachtig boek zeg, zowel van binnen als van buiten! Thuis at ik met mijn familie en ging ik weer door naar bijles. Na een uurtje bijles blogde ik nog wat toen ik thuis kwam en ging ik vroeg in bed liggen om nog verder te lezen in Iskari.

 

 

Zo, weer een prima weekje voor deze fanboy! Ik ben weer lekker aan het lezen geslagen, ik kijk weer wat series, heb een stagebegeleider op de universiteit en heb weer wat bijles gegeven. Dat gaat lekker, op naar een nieuwe week!

Hoe is het bij jou?

2 reacties

    • boekenwormmam op oktober 9, 2017 om 10:30 am
    • Reageer

    Je avatar mok is echt super leuk!

    1. Jaaaaa ik ben er zo blij mee 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.