De wekelijkse avonturen van een Fanboy #74

Het leventje als student, stagiair, blogger en fanboy is altijd lekker druk. Zo volg ik colleges, dan heb ik een dagje stage, ben ik aan het bloggen of lees ik een boek. Genoeg te doen! Ook deze week is goed gevuld met genoeg leuke dingen.

 

Zaterdag 7 oktober

Zaterdag begon ik de dag met wat bloggen, om al snel over te stappen op studeren. Voor mijn stage moet ik ook een stageverslag schrijven voor de universiteit, dus daar was ik flink mee aan de slag! Halverwege de middag was het studeren wel klaar, dus maakte ik wat foto’s voor mijn blog, blogde ik weer wat. In de avond gingen we uit eten voor de verjaardag van mijn zusje en ik. Ik ben pas aan het eind van de maand jarig, maar aangezien mijn zusje ook deze maand jarig is vieren we het samen. We aten bij Bregje, waar je erg goedkoop een driegangenmenu kan nemen. Erg lekker! Thuis aangekomen doken we dus allemaal met een volle maag in bed, maar niet voordat er nog koekjes waren gebakken.

Zondag 8 oktober

Op de zondag vierden mijn zusje en ik onze verjaardag voor wat vrienden en familie. De opkomst was hoog en ik heb wat leuke dingen gekregen en daarnaast nog wat boekenbonnen, dus die ga ik binnenkort even gebruiken. Na een gezellige verjaardag sloot ik de dag af met het lezen van Iskari.

Maandag 9 oktober

Mijn zusje is jarig! Helaas moest ze al vroeg weg, dus we hadden in de ochtend snel voor haar gezongen en al snel vertrok iedereen van huis. Ik ging weer richting Rotterdam aangezien ik die dag weer naar college moest. Na mijn college deed ik nog boodschappen en aten mijn vriendin en ik bij vrienden in Dordrecht, ontzettend gezellig! We hadden nog Mario Kart gespeeld en ik heb zelfs Cuphead even gespeeld, maar dat spel is echt frustrerend zo lastig… Thuis aangekomen zocht ik mijn bed snel op, want de volgende dag zou ik weer vroeg weg moeten voor stage. 

Dinsdag 10 oktober

Dinsdag, stagedag! In de trein las ik nog Iskari, wat is dit boek toch prachtig! Thuis aangekomen had ik een huisavondje waarin we met z’n allen hadden gegeten en een gezellig avondje hadden. In de avond keek ik nog naar Zondag met Lubach, die moest ik namelijk nog terugkijken.

Woensdag 11 oktober

Op de woensdag had ik een stagedag, maar kon ik een keertje thuis werken. Zo kon ik iets langer uitslapen, heerlijk! Na mijn stagewerkzaamheden werkte ik nog aan mijn stageverslag. Aan het eind van de middag keek ik nog de nieuwe Breek de week, de nieuwe Food Wars en in de avond bleef ik thuis en begon ik aan de anime Twin Star Exorcist.

Donderdag 12 oktober

Ik kon eerst vroeg al naar college, wat erg goed ging. Voor fiscale economie krijgen we wat open vragen waarin we ons wetboek moeten gebruiken en ik wist binnen een paar minuten al het antwoord met de bijbehorende wetten. Erg fijn, want ik krijg nu een beter gevoel over mijn herkansing! Na mijn colleges ging ik richting Tilburg en studeerde ik daar. Na het studeren keek ik wat afleveringen van My Hero Academia en Pokémon en maakte ik kippenpootjes als avondeten. In de avond las ik Iskari uit, wat een prachtboek!

Vrijdag 13 oktober

Op de vrijdag was het tijd voor een dagje uit, namelijk naar Amsterdam! Daar werden veel nerdwinkeltjes onveilig gemaakt, zoals de Pop Cult, de Scheltema, Waterstones, American Book Center, Henk Comics, de Primark en meer. Een lekker dagje waarbij we veel van de stad hebben gezien. In de heen- en terugweg las ik Warcross in de trein, ook een heerlijk boek om te lezen. In de avond at ik Libanese tabouleh (wat echt heel lekker is, zelfs al lust ik geen komkommer). Vervolgens ging ik terug naar mijn ouders, waar ik wat graphic novels las zoals twee delen van Goblins en Starwaan (een parodie op Star Wars).

Zo, dat was hem weer! Veel series gekeken, leuke boeken gelezen en genoeg andere dingen gedaan. Mijn weken krijg ik wel vol! Volgende week ben ik voornamelijk bij mijn ouderlijk huis aan het overnachten, maar overdag ben ik dan weer wat vaker weg. Op naar de volgende week!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.